Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Svakim danom, sve veći haos...
STRANA 1 OD 1
Scyter Svakim danom, sve veći haos... 07.06.2010. 22:59 T27340

status: user
broj poruka: 8138
Forum je svakim danom sve gori i gori. Admini ne preduzimaju ništa, svako radi šta god poželi, gomila gluposti se piše svakodnevno, gomila pametnjakovilća koji misle da nešto da znaju... Jednom rečju, UŽAS!

A o tom famoznom sređivanju foruma da ne pričam. Pre će Srbija da uđe u EU, nego što će li admini da srede forum. Toliko obećanja i obmana... Strašno!

Odlučio sam da prestanem više da posećujem ovaj forum, jer je postao dno dna! Ne želim više da trošim dragoceno vreme ovde, i ne želim da se nerviram zbog gluposti koje se pišu.
Ništa ovde ne funkcioniše kako treba. Forum koji nema osnovno što treba da ima ne može da se nazove forum. Trudio sam se da nateram admine da srede forum, ali nema vajde od toga, pa sam odustao. Poštujem njihov izbor, jer je ceo sajt u njihovom vlasništvu, tako da ja kao user nemam prava na bilo šta.

Pozdrav dobrim i pametnim ljudima, a nema ih puno ovde. Bila mi je čast da učim ovde od vas, a Boga mi, naučio sam dosta.

P.S.
Da se odmah ogradim, ne želim ničije sažaljevanje niti bilo šta drugo, ovo je samo moja odluka, a kao user ovog foruma, imao sam obavezu da napišem ovo. Čisto da se zna.

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: Svakim danom, sve veći haos... 07.06.2010. 23:03 #220781

broj poruka: 3992
znas kako se kaze
PUTUJ IGUMANE!!!!!
a ovakav forum je jos dosta ranije bio,ne znam sta ti je sad prelilo casu???

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Forum je svakim danom sve gori i gori. Admini ne preduzimaju ništa, svako radi šta god poželi, gomila gluposti se piše svakodnevno, gomila pametnjakovilća koji misle da nešto da znaju... Jednom rečju, UŽAS
::
:: A o tom famoznom sređivanju foruma da ne pričam. Pre će Srbija da uđe u EU, nego što će li admini da srede forum. Toliko obećanja i obmana... Strašno
:: Odlučio sam da prestanem više da posećujem ovaj forum, jer je postao dno dna! Ne želim više da trošim dragoceno vreme ovde, i ne želim da se nerviram zbog gluposti koje se pišu
:: Ništa ovde ne funkcioniše kako treba. Forum koji nema osnovno što treba da ima ne može da se nazove forum. Trudio sam se da nateram admine da srede forum, ali nema vajde od toga, pa sam odustao. Poštujem njihov izbor, jer je ceo sajt u njihovom vlasništvu, tako da ja kao user nemam prava na bilo šta
:: Pozdrav dobrim i pametnim ljudima, a nema ih puno ovde. Bila mi je čast da učim ovde od vas, a Boga mi, naučio sam dosta
:: P.S
:: Da se odmah ogradim, ne želim ničije sažaljevanje niti bilo šta drugo, ovo je samo moja odluka, a kao user ovog foruma, imao sam obavezu da napišem ovo. Čisto da se zna
:: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 ... 08.06.2010. 00:24 #220823

broj poruka: 9121
Sto se bezveze nerviras :), inace sam znas za sajt kome je potrebna velika poseta da bi se uzdigao :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar Re: ... 08.06.2010. 08:34 #220882

broj poruka: 3992
da ali radi presporo!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Sto se bezveze nerviras :), inace sam znas za sajt kome je potrebna velika poseta da bi se uzdigao :)
:: Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs