Smorio sam se za medalju, I hocu da pogledam neki film, imam u kolekciji 1000+ filmova ali svaki predlog je dobrodosao. Ne volim horor filmove. Ako znate neki dobar koji vredi pogledati, slusam vas....
posto kazes da je SVAKI predlog dobro dosao,pogledaj ``brazilian babes xxx``,odlican film
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Smorio sam se za medalju, I hocu da pogledam neki film, imam u kolekciji 1000+ filmova ali svaki predlog je dobrodosao. Ne volim horor filmove. Ako znate neki dobar koji vredi pogledati, slusam vas.... :: :: Hvala!
-The men who stared at goats (brljiva komedija o FBI (ili kojim vec) agentima sa tele-nekim ( ) sposobnostima) -The horribly slow murderer with the extremely inefficient weapon (sa youtube-a, ima u HD, 10 min, komedija sa vrlo bizarnom prichom, treba pogledati i Spoon vs Spoon - nastavak) -Crank 1 + 2 (brljiva akciona komedija) -ne znam kako se zove (zombiji/skijashi/vojnici - svaki zombi je i skijash i vojnik, odnosno nekad bio)
Ako se setim josh nechega javljam
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
gledao sam sve (i brazilian babes) :), sve osim tih skijasa zombija :D. Sta znam.... gledao sam nekoliko hiljada filmova, tesko da ima neki dobar a da nisam gledao :D
1.There`s Something About Mary 1998 - Extra Komedija 2.Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - Komedija,Akcija,mnogo jak film! 3.Se7en (1995) - Extra triler 4.The Losers (2010/I) Extra akcija. 5.Repo Men (2010) sf/Akcija,nije los 6.The Butterfly Effect (2004) ima i jos dva nastavka,svi su extra delovi! 7.Heat (1995) Extra Akcija,Al Pacino,Robert DeNiro 8.Swordfish (2001) Dobra Akcija 9.The Abyss (1989)Sf,Akcija,triler 10.Cargo (2009) Odlican Nemacki Sf film 11.The Jackal (1997)Dobar triler 12.Red Dragon (2002)Akc,Thri. 13.The Score (2001) Akc,Thri. 14.The Prestige (2006) Drama,Mistery,Thriler 15.Brothers (2009/I) Novija ratna drama 16.Meet Dave (2008)Komedija Sf
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.