Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Star Craft II pitanje?
STRANA 1 OD 1
xendza Star Craft II pitanje? 25.11.2010. 08:11 T31215

status: user
broj poruka: 601
E ovako planiram da kupim Star Craft II za 2500 din. od jednog poznanika pa me zanima hocu li morati da placam pretplatu ako budem igrala samo mapu dota2 ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 25.11.2010. 10:14 #265781

broj poruka: 9121
Dota 2 je standalone igra nikakav deo Starcraft 2, inace imas nesto sto lici na dotu u Starcraft 2, mada to se slabo igra, to je vise 1 v 1 igra :), eventualno neka custom mapa :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SerDavor gl hf 25.11.2010. 13:53 #265865

broj poruka: 152

Ne placas nista osim igre, instaliras i igras .) Bar ne SC2, a za dotu 2 u SC2 kao mapu ili mod nisam jos cuo -_-
xendza e gile 25.11.2010. 17:56 #265919

Ocito nisi cuo da ce se napraviti mapa kao dota u starcraft II igri samo ce biti bolja grafika ja sam to procitala u screenfun-u. Eto samo zato hocu kupim SC2 pa zelim da znam da li moram da placam pretplatu ili ne? 2500 din za igru i nije tako strasno ali ako placam pretplatu e onda jeste. KUZIS?
xendza http://www.cro-dota.org/novosti/scena/118-blizzard-dota-za-starcraft-ii.html 25.11.2010. 18:00 #265921

http://www.cro-dota.org/novosti/scena/118-blizzard-dota-za-starcraft-ii.html

ako mi ne verujete :)

gile23 Re: e gile 25.11.2010. 21:58 #266065

broj poruka: 9121
Dotu 2 izbacuje Valve sa Ice Frogom, to racunaj na dotu :

http://www.klanrur.co.rs/forum/index.php?showtopic=234915951

Dalje Blizzard je najavio neke modifikacije u SC 2, da ce oni da izbace mape (standalone modifikacije kao L4D za Half Life 2 endzin) koje ce da teraju SC 2 endzin, vise se detalja ne zna, da li ce da se placa, kako ce to sve izgledati, dakle imas 0 informacija. Kazem da vec imas custom mapu Storm of the Imperial Sanctum koja je go qrc.

A sto se tice Dota-e ono je go qrc od modifikacije, SC 2 1 v 1 rules, da vidis ti koji tu skill treba, Dota je zajebancija, APM 400 wtf :).

Ako ces Dota-u samo da igras onda cekaj malo izacice Dota 2 koja ce da napravi rsum Blizzardu :), ako hoces da igras izvornu igru kupuj SC 2. Ja sam posle 2 meseca konstantnog igranja SC 2 odigrao 1 partiju WC 3 znaci nije mi bilo dobro koliko je WC 3 spora igra :), drugar i ja se smorili :).

Pozdrav!

::
:: Ocito nisi cuo da ce se napraviti mapa kao dota u starcraft II igri samo ce biti bolja grafika ja sam to procitala u screenfun-u. Eto samo zato hocu kupim SC2 pa zelim da znam da li moram da placam pretplatu ili ne? 2500 din za igru i nije tako strasno ali ako placam pretplatu e onda jeste. KUZIS?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs