Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Telekom 064!
STRANA 1 OD 1
JE3A Telekom 064! 19.12.2010. 10:39 T31915

status: user
broj poruka: 913
Pozdrav svima.
Imam problem, pa reko da pitam da li je neko imao slican..
Elem,potpisao sam ugovor sa Telekomom u aprilu 2009.,uzeo sam i telefon i platio koliko je trebalo i potpisao ugovor na dve godine.
E sad, poslali su mi prva dva-tri racuna za 2000 vise nego sto je trebalo i to sam im reklamirao i cekao da mi posalju korigovane.. U medjuvremenu nisam placao racune cekajuci ove..
Kad su me iskljucili posle par meseci (preciznije posle 6 meseci) nista mi nije stiglo. Reko javice mi koliko treba da im platim, pa cu to da sredim.
Medjutim, nisu mi se javili do pre neki dan, kad mi je stigao nalog da platim 30.000 din.
Reko OK, platicu-nije problem..
Otisao ja tamo i reko treba ovo da platim ali sto mi niste poslali neku opomenu pred utuzenje, nego ovako..
I kaze mi covek da platim to+40.000 din.
Ja pitam koliko imam racuna da platim.tj. sta sam potrosio i on kaze 40.000 din.
Reko dobro, a sta je sa ovih 30.000 din.
Kaze to je za citavu 2010. godinu, za koju nisam potrosio ni impuls!
E tu sam popizdeo!
Stigao mi je sudski nalog za naplatu..
Imam 8 dana zalbe..
Dajte savet,sta da radim?
Nije problem da platim sto sam koristio ali ne zelim da sam budala pa da platim sta nisam koristio.
Hvala unapred!

Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Pa dobro, kolega, sta si ti to, odnosno, koga zvao, pa si nabio... 19.12.2010. 14:07 #274337

broj poruka: 11017
tolike cifre (sve neke desetine hiljada dinara)? Da nisi jedan od redovnih ucesnika kvizova koji se odvijaju preko radio-programa?

pajsgudgud Ja nisam imao lepa iskustva sa njima. 19.12.2010. 14:12 #274342

broj poruka: 3746
Potpisao sam ugovor davne 2002 i sada im plaćam 112din(osnovna pretplata) mesečno pošto su gmazovi. Čuvam broj samo zato što brdo ljudi ima još uvek taj br i zato što mi je br drag.

Po pravilu koliko se sećam prva dva meseca i treba da plaćaš uvećan račun jer ti se to posle kompenzuje u poslednja dva meseca tj. umanjen je za istu sumu. Čudi me da ti to nisu rekli.

To što si ti čekao da oni reše stvar...nemam komentar. Zapravo ono što mislim o tvom potezu jeste da je kranje nezreo pošto si sam sebi iskopao jamu.

Računi su se nagomilali. To što ti nisi trošio ni sekund vremena nema nikakav efekat pošto si potpisao ugovor sa njima da im mesečno plaćaš određenu ugovorom dogovorenu sumu (paket) na dve godine.

Savet...plati to...ništa drugo te ne vadi.

support normality

Pisko RTFM 19.12.2010. 16:53 #274393

broj poruka: 6672
I treba da te `oderu`, ali, oni te ne deru, nego su ti ponudili a ti pristao. To što ni tada a ni sada posle dve godine, nisi prokljuvio šta si potpisao, pretvorilo se u tvoj problem druge vrste, preračunat u propali dinar: 70000 dinara. Plus zatezne ako zatežeš dalje sa plaćanjem, plus sudski troškovi ako ti na pamet padne sud (i oni su otprilike toliki na kraju).
Potpisao si da ćeš SVAKOG meseca izmirivati ratu za telefon. Oni su potpisali da će u toj rati biti cena telefona i cena dela impulsa i poruka, po nekoj tarifi o koju su ti ponudili - a ti pristao.
Oboje ste potpisali da, ako nećeš, ne moraš da koristiš, oni ti daju pa ti vidi šta ćeš.
Potpisali ste i da, trošio-ne trošio, ima da platiš mesečnu ratu, inače - zatezanje i natezanje.
Ti si mislio da je dovoljno da imaš telefona a oni neka se y, nećeš ti njima trošiti impulse i davati pare, glupi su oni za tebe, a oni su mislili: da bi pokretali sudske postupke, potrebno je da dragi i voljeni korisnik uz to i nepismen, NAPRAVI DOVOLJNO VELIK RAČUN da im se isplati tužakanje i suđenje - koje usput, sigurno dobijaju jer su dobro sastavili ugovor. Uz sve to, do sada su štetovali samo taj model telefona, a impluse čak nisi i koristio.... tako da će na tebi imati lepu iskamatiranu zaradu. Kad bi barem još takvih bilo, možda bi cena impulsa i poruka i pala, mogao bi 064 samo od toga da živi.
Iskreno, saučešće, ispao si lakomislen i brzoplet u p.m. I, toliko nepoznavanje matematike, koštaće te.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647739.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs