Pomoc oko seminarskog - kratki odgovor na pitanje (da se pozabavim i statistikom)
STRANA 1 OD 1
bstaletic
Pomoc oko seminarskog - kratki odgovor na pitanje (da se pozabavim i statistikom)
05.05.2011. 14:21
T35740
status: user broj poruka: 1889
Da li ste vi prochitali svoju shkolsku lektiru? Da li su vasha deca (u koliko ih imate) prochitala shkolsku lektiru? Da li vam odgovara izbor lektire (i, ako nije teshko, obrazlozhenje u par rechi)?
Da, da, znam da je ovo IT forum, ali u opisu stoji `sve shto nije vezano za IT`.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Koliko se sećam čitao sam sve do jedne. U osnovnoj školi sam ih čitao sa gnušanjem sve dok se ne uvučem u radnju iste. U srednjoj školi sam čitao bez veće muke i sve uredno radio. Tako da da.
1. Nisam, jedino sam procitao u zivotu jednu kratku knjigu i to je to... 2. Nemam decu, ali cu ih terati da citaju... 3.Potpuno su glupave lektire koje dobijam u srednjoj skoli...
1. Par sam procitao, u osnovnoj vishe(terala me keva) u srednjoj manje, imao sam drugih muka nego li da chitam glupe lektire :) ali stvarno su pojedine idiotske, ne volim takvo shtivo :) 2. nema gi deca, a da ih i ima, necu da ih teram da chitaju ono sto ne zele, osim ako im od toga zavisi ocena, onda ima da ih zatvorim u sobi pa da chitaju ceo dan, samo vodu ima da im donesem i `leba jedna kora :)) 3. Obrazlozenje je da ne volim da se smaram sa glupsotima, kao sto su Ana Karenjina, Hamlet i ostale slicne drame ili slichna tematika, prochitao sam one kratke lektire, chisto radi reda :) i chitao sam Rat i Mir, eto ta knjiga mi se svidja :))
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.