ICT college, uskoro Technical support u jednoj grckoj firmi( dok ne zavrsim). Igrao sam rukomet 10 godina onda se povredio ..... zvanje..... ebem li ga sta sam s gimnazijom?!?!?!..... ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
bem mu misa, niako da porastem. ETS Mihajlo Pupin, smer autoelektronika, kazu postaje perspektivno....aham ali ne u Srbiji, ovde ce da se kotrljaju krsevi jos narednih 50 god! Nisam nikakav predsednik parlamenata i ostalog, u stvari jesam, zamenik predsednika razreda, to je onaj sto nikad nista ne radi! Imam u planu faks ali bem li ga, nema jos mog smera na faksu!
Apsolvent elektro-tehnickog fakulteta BU, smer RTI - Racunarska Tehnika i Informatika
25.03.2008. 14:35
status: user broj poruka: 5714
iako sam zavrsio Zemunsku gimnaziju sa odlicnim uspehom, oteg`o sam fax zbog nerada i XYZ problema. Slobodnjak, radim sve i svasta vezano za IT...odlican poznavalac gastroenterologije (deo interne medicine koji se bavi GIT tubom)
Zavrsio sam Politehnicku akademiju, zvanje za sad Tehnicar za robotiku i fleksibilne proizvodne sisteme, HA, jel ima ko duze zvanje ? Trenutno sam student na VETS, smer NRT,al sam na pauzi vec godinu i po jer radim ko konj i mlatim pare. A radim kod caleta kao gradjevinski limar, znaci stavljam oluke,trcim po krovovima od 15 m, hehe. Hobi su mi kola, pivo, kafane, i kompovi. Ima li iko kontrastnije zanimanje od struke od mene ? :))))
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647732. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.