meni je prosek oko 5 sati .... jedno vreme sam imao trip da mi je oslabio vid... al na pregledu rekose da je u redu! izvalio sam da mi pocrvene oci(beonjache)...pa sam kupio neke kapi! jbt.... nije to zdravo...dzaba tft ... umaraju se oci..... ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Na poslu 8, a posle kuci second job (s vremena na vreme) jos 5-6 sati, uglavnom preko 10 sati dnevno. Diptrija unazad 12 godina -3. Nije od monitora jer su tada jer su tada jos uvek bili aktuelni VGA monitori a ponegde i oni ljigavi monohromatski.
Ja mogu sedim i po 7 sati ispred komp, a mogu i da ga nepipnem ni minut.. Mislim sve zavisi od vremena napolju, ako je lepo, kakav crnui komp ce da zameni adu i basket...xexexee
Minimum 4 sata pa do nedogled. Što reče Maliabner, u mom slučaju je 14 godina unazad i -4 na oba oka. Dakle Maliabnere još dve godine i nabićeš -4:P Srećom pa postoje sočiva. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647737. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.