Srbijo, zemljo na dnu najdubljeg ponora! Ne zna se ko je od ovih
05.12.2010. 05:29
status: user broj poruka: 11009
ovde veci smor i šaner - ova nabedjena pevaljka ili nazovi-voditelj, polu-glumac pod pokroviteljstvom `jakih momaka` (svojevremeno je jedan potezao utoku, na javnom mestu, da ga, navodno, zaštiti). Zbog takvoga recnika, zvezdica bi, u nekoj normalnijoj sredini toliko potamnela da je više niko nikad na tv-u video ne bi. Suprug joj se svojevremeno pijan vozao motorom pa se slomio, pa onda krenulo `medijsko oplakivanje` umesto jednodusne osude itd. itd. . Ali, kakav narod, takva i narodna zabava, takva i sredstva (dez)informisanja...
To je do masa, šta vole da gledaju i kako sude! Kažem ja da idu kao stado i za ništa drugo ne znaju no kombinacija intel-nvidija, a ti mi ne veruješ!!! Inače, bez zeza, gledao sam negde u nekom živom šouuu na stejdžu emisiji, dotične supruga. Slažem se da je sam kriv i da je i kažnjen od onoga gore a ne od ovih dole, više nego surovo, ali, njemu nešto fali i u glavi. Da li je takav bio i pre, da li je posledica udarca u glavu ili je to posledica invaliditeta, ne znam, ali zbog ove zadnje mogućnosti, ne bih ga ni prozivao ni zajebavao, neukusno je. Inače, mrzi me da gledam klip, video sam na Blic-u opis, pa me mrzi... ukratko, iako nisam video, nije kriva dotčna, no oni što je staviše gde ne spada. Ona se čak normalno ponašala - izolovala od neadekvatne okoline strepeći od zajebancija i podvala, i, u stvari, njena je reakcija normalna - osećala se ugroženom... a ovi što se zeza sa takvim likovima.... sam je kriv. I ja se često sa svima na forumu šaljivo ophodim, ali, malo-malo neko nema smisla za humor. A zna se ko nema.
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.