Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Evaluation
STRANA 2 OD 3  
pasduh XA XA XA 20.09.2009. 23:36 #141503

status: user
broj poruka: 451
Nemoj sad slucajno to da prepravis u sunce te je*`lo jer ce te prozvati obozavaoci sunca.

one way or another

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re: Re: XA XA XA XA 20.09.2009. 23:39 #141504

Hajde sad daj cenu za one koji to ne znaju.

one way or another

:: Okvirna cena bi bila max 210e,iz tog razloga sto je procesor mator a P5Kc do jaja bagovita a i ne tako mlada.Na toj ploci nesljka ni dvojka ni trojka kako treba
::
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: ne mogu da izdrzim, ovo je strasno. Prozva coveka na brzinu
:: ::
:: :: Daj recite coveku neku cenu
:: :: one way or another
Valheru 20.09.2009. 23:39 #141505

broj poruka: 750
Auuuuuuu,ja sam onda prodo skroz sto se tice procene :S
Nznam za ostale ali meni P5KC realno objasnio kako DDR2 tako i DDR3,proc mi je radio sa boxom na 3.5 tako da je po mom misljenu maticna obavila posao do kraja :)
Koliko mogu pojedinacno za komponente da dobijem :D?

Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!

Ishmerish Re: 20.09.2009. 23:41 #141506

broj poruka: 7285
Jeli tebi riknula udaraljka?Da me ubijes ako ja kontam sta si ti hteo da kazes(napises).

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Auuuuuuu,ja sam onda prodo skroz sto se tice procene :
:: Nznam za ostale ali meni P5KC realno objasnio kako DDR2 tako i DDR3,proc mi je radio sa boxom na 3.5 tako da je po mom misljenu maticna obavila posao do kraja :
:: Koliko mogu pojedinacno za komponente da dobijem :D
:: Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!
neXus2000 Sekta? 20.09.2009. 23:42 #141507

broj poruka: 3352
Ajde dosta sa tim sektasenjem vise. Nemamo, properly, pojma sta se nalazi van ove planete, i koje sve super-sile postoje, a ovi prodaju muda(teorije) o Bogu. Koji penis ovaj zna nesto o Bogu?

Na strani vizije o tome kako je Bog nas napravio, posto nisam vezan za tu Bibliju and simmilar stuff, jer je ovaj Universe toliko komplikovan.......ihaj mnoooogo komplikovan, then goes a question:

Ako je Bog svemocan i sve zna, onda koji kurac je stvarao atesite i tzv `bogohulnike`?

E sad da vidim ove bogoljupce koji bi sebe raskomadali zarad istog, da odgovore na ovo pitanje.

Matori pa mozda bi mogao da dobijes negde tako oko 200-220 jura za to.
tortojed Re: Re: >>>Nema tu nista nejasno - covek kaze da mu je CPU... 21.09.2009. 00:02 #141516

broj poruka: 11023

overklokabilan i stabilan na toj ploci. Koliko se secam, P5KC je u prvoj reviziji imala neke probleme sa regulacijom napona memorije, ali je to prevazidjeno novijim BIOS-ima. Sto se tice navedenog procesora, to je jos uvek zestoka zver koja ce sa dobrim hladjenjem sigurno biti stabilna i na preko 4GHz.

:: Jeli tebi riknula udaraljka?Da me ubijes ako ja kontam sta si ti hteo da kazes(napises)
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Auuuuuuu,ja sam onda prodo skroz sto se tice procene :
:: :: Nznam za ostale ali meni P5KC realno objasnio kako DDR2 tako i DDR3,proc mi je radio sa boxom na 3.5 tako da je po mom misljenu maticna obavila posao do kraja :
:: :: Koliko mogu pojedinacno za komponente da dobijem :D
:: :: Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!
Antilohije za tu konfu 21.09.2009. 00:05 #141517

broj poruka: 690

moze da prodje max 180 eurona, das nisi rekao da ti je hitno, ali posto si rekao 120-130 eura....
(da me ne bi neko optuzio za izazivanje ne znam cega, nemam veze za Anfilohijem, obrati paznju `Antilohije`, a avatar slucajno ima bradu, svaka slicnost je slucajna...)

tortojed Re: za tu konfu>>>Pogresno si svestenikovo ime napisao ... 21.09.2009. 00:14 #141523

broj poruka: 11023

koristeci slovo `n` umesto `m`, dakle: Amfilohije a ne Anfilohije.

:: moze da prodje max 180 eurona, das nisi rekao da ti je hitno, ali posto si rekao 120-130 eura...
:: (da me ne bi neko optuzio za izazivanje ne znam cega, nemam veze za Anfilohijem, obrati paznju `Antilohije`, a avatar slucajno ima bradu, svaka slicnost je slucajna...)
Antilohije @tortojed 21.09.2009. 00:19 #141524

izvinjavam se, mnogo se izbinjavam, greska u kucanju, m pored n.... Nadam se da nisam nikog uvredio ili mu pogodio verska osecanja...
logitech desktop cordless ex100 zivi krs a skupo, nista ne mogu da nabodem...

gilopile Re: @tortojed 21.09.2009. 00:25 #141531

broj poruka: 9459
Ne ne,nisi ti to pogresio u kucanju,to mozes da pricas tamo nekom drugom...

Evo jos jedan satanista

P.S.Berza ih je izgleda puna:)))

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: izvinjavam se, mnogo se izbinjavam, greska u kucanju, m pored n.... Nadam se da nisam nikog uvredio ili mu pogodio verska osecanja..
:: logitech desktop cordless ex100 zivi krs a skupo, nista ne mogu da nabodem..
Antilohije ovo je zakon 21.09.2009. 00:26 #141533

http://wwwfef.kpsurplus.com/products/view/13642

bikolor Uh! 21.09.2009. 00:27 #141534

broj poruka: 79
A coveku je trebala samo procena...

Svako ima pravo da bude glup za svoje par

Valheru 21.09.2009. 00:27 #141535

I asked God for a bike, but I know God doesn`t work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness

Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!

rasha44 Kad smo već kod potpisa i nikova... 21.09.2009. 00:28 #141536

broj poruka: 1492
Videh malopre potpis
`Svako ima pravo da bude glup za svoje pare`

Ja bih dodao nešto slićno:
`Svako ima pravo da se kreće i da bude kreten`

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

Antilohije objektivno 21.09.2009. 00:38 #141540

@valheru svaka ti cast ako izvuces vise od 150 evra

a vi sto ponekad potajno navijate za dart vadera, sajlonce, klingonce, kojota i ostale, sram vas bilo!

pasduh Re: objektivno 21.09.2009. 00:41 #141541

Ne diraj mi kojota .
one way or another

:: @valheru svaka ti cast ako izvuces vise od 150 evr
:: a vi sto ponekad potajno navijate za dart vadera, sajlonce, klingonce, kojota i ostale, sram vas bilo
Ognjeni Re: Re: @tortojed 21.09.2009. 00:43 #141543

broj poruka: 4528
lol.....ima jedan nas matori film kad se tip na bajsu zapuca u seno i tako sa senom juri niz put i prolece pored popa...a pop se krsti i dobacuje mu..puj puj sotono ajd u vodu :P

Ajd uzdravlje

:: Ne ne,nisi ti to pogresio u kucanju,to mozes da pricas tamo nekom drugom..
:: Evo jos jedan satanista
:: P.S.Berza ih je izgleda puna:))
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: izvinjavam se, mnogo se izbinjavam, greska u kucanju, m pored n.... Nadam se da nisam nikog uvredio ili mu pogodio verska osecanja..
:: :: logitech desktop cordless ex100 zivi krs a skupo, nista ne mogu da nabodem..
Valheru 21.09.2009. 00:45 #141544

@anti
Nznam brate,gledam po oglasima likovi 9800gtx i 4850 prodaju za 100 i kusar jevreja ( o5 vredjam :/) tako da kontam da ja za ovu svoju sigurno mogu 100e dobiti ko od sale,a maticna i cpu eto nek je 110e zajedno malo li je :D

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

Ishmerish Re: 21.09.2009. 00:49 #141546

Cinjenica je da to vredi toliko,samo neznam dali bi neko sada kupio tu kombinaciju u paketu+ti je vreme bitno.Karta bi ti trebala otici za 99 evrica(jer to ipak nije 100)
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: @ant
:: Nznam brate,gledam po oglasima likovi 9800gtx i 4850 prodaju za 100 i kusar jevreja ( o5 vredjam :/) tako da kontam da ja za ovu svoju sigurno mogu 100e dobiti ko od sale,a maticna i cpu eto nek je 110e zajedno malo li je :
:: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini....
Valheru 21.09.2009. 00:50 #141547

true,true :)
btw ko je kojot :D?

Antilohije Re: 21.09.2009. 00:59 #141551

the coyote & road runner? pera kojot super genije (wile e. coyote - ni slucajno ne permutuj slova)?
u pravu si za grafu ali ako prodajes pojedinacno...

:: true,true :
:: btw ko je kojot :D
:: Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!
gliga79 Re: Slavuj ...O cemu pricas Budalo ???? 21.09.2009. 03:39 #141567

broj poruka: 4641
Ko si ti da se uneredis na necije svetinje. Jer ti znas koliko si mali nad tim sto hoces da se uneredis ??? Kakve veze imaju bogatstva koja se ulazu u necije svetinje. Bog ne zahteva nikakva ulaganja. to je greh kriminalaca i ljudi koji imaju neke sopstvene probleme, osecaju neku krivicu. Crkva je hram, a ljudi su gresnici (kao i parohija). Ne mesaj hram i ljude koji su `gresni`. Bog nije samo u hramovima vec i u nama samim-a. Svojevremeno sam ulazio u Kamen u Sicevu (okolina Nis-a) , dok sam bio u vojsci, to je izdubljeni kamen koji je u stvari skrivena crkva iz vremena Turaka.Mnogi Srbi su tu sacuvali glave.
Nepismen si za neke stvari, i pod hitno nesto procitaj. Moja preporuka !!!
Nisam ni ja neki vernik, ali ne mogu da slusam nepismeni narod, kako blati sve sto je Nase.

Vidim da ti je i Srbologija nauka belosvetska. Podji od `Nikole Tesle`

RESISTANCE IS FUTILE

:: Iako ne delim ljude prema verskim ubeđenjima, seksualnim opredeljenjima, bojama pasoša, diplomama, zvanjima i pripadnostima strankama ili upravnim odborima klubova, nekako me najosnovniji ljudski nagon za opstankom primorava da se poserem na sve crkve koje koštaju više nego državne bolnice, porodilišta, kuhinje i prenoćišta za beskućnike, jer, kao neko ko je glavom i bradom u XXI veku, smatram da je potpuno idiotski da neko pored mene nema šta da jede, nema krevet, nema lek, a ja da udaram treću pozlatu crkve od 3000 kvm ili kakve druge molersko-farbarsko-bravarsko-zlatarsko-inženjerske radove, šepureći se nekim patriotizmom i nekim višim ciljevima
:: Valjda je prioritet da opstanemo kao vrsta i da se razvijamo do svojih maksimuma na svim poljima, a ne da grabimo jedni od drugih, kao neki majmuni i da se time dičimo i pravimo mnogo uzvišeni i pametni
:: Inače, za sve koji nisu znali, dokazuje se istinitost i smislenost tvrdnje, hipoteze, teorije, a ne neistina i besmislica, tako da je, u ovom slučaju, na ``verniku``, da nas, ``neuke, prosvetli``, po mogućstvu pre nego što još nekoga oslovi satanistom ili ko zna kakvim
:: Srbologija, nauka belosvetska.
lllo ... 21.09.2009. 05:21 #141569

broj poruka: 319

Valheru, ovo govorim u najboljoj namjeri, ne zelim da se svadjamo i otvaramo besmislene polemike na Berzi. Stihovi `udarih te u dupe sa nogom` izraz su polne diskriminacije, afirmisu nasilje nad zenama i salju pogresnu poruku buducim mladozenjama na forumu, ohrabrujuci ih da fizicki zlostavljaju svoje supruge. Osim toga, ocigledno je i da si u avataru iskoristio prvo slovo rijeci Lucifer kako bi jednom perfidnom propagandom promovisao ideju Satanizma, provocirajuci religiozna osjecanja forumasa u ovom vremenu sveopsteg moralnog posrnuca. Ako malo pazljivije pogledamo, uocicemo da si post napisao 20.09.2009 u 21:13. Obrati paznju - > 2+0+0+9+2+0+0+9+2+1+1+3 = 29. Ako 29, sto je i broj dana u februaru prestupne godine, pomnozimo sa 23, dobicemo 667, a pritom znamo da je 60 sekundi = 1 minut. Dakle, 667-1 = 666. Prema tome, uhvacen si, jasno je koje su tvoje namjere i stvarno su jadni tvoji pokusaji da izmislis alibi.

Zamolio bih te da uvazis moje primjedbe i izvines se forumu, kako bi mogli nastaviti sa ceremonijom tvog kamenovanja i zaplijenom konfiguracije, koju cu ja cuvati u zakonski predvidjenih 40 dana. Nakon isteka tog perioda, slijedi ostavinski postupak i dodjela konfiguracije Crkvi.

banep RE 21.09.2009. 07:18 #141573

broj poruka: 537
Sta sve covek moze ovde da procita...Nasmejah se barem 5 puta dok sam citao temu. Kad bi admini malo razmislili mogli bi dobro da zarade ako angazuju psihijatra i otvore jedan deo foruma za psiholoske probleme clanova

@Valheru
Oprostice ti Djura sto te je tukao...

@lllo
Objasnio si...Kako te samo nije mrzelo

Zaokruzi ti to brate na 200, vole ljudi okrugle cifre...

Ishmerish Re: ... 21.09.2009. 08:12 #141574

Sve je to fino al gde nadje da mi propagiras sranja iz unije,tipa nasilje nad zenama?Vecina ovde zna moj stav o tome,od silnog tog sranja o nasilju nad slabijim polom,a na kraju smo mi muskarci to postali.Cinjenica je da pravi muskarci izumiru upravo zbog takvih sranja koje su izmislili evropski homici i emancipovane zene.Nisam ja zagovornik da zene treba gaziti,ali jedan samar u pravom trenutku zlata vredi.Koliko vas je ozenjeno i ima odlican brak a da nikada nije osajdario svoju zenu?

Ja znam da ja nisam dosada primenjivao full kontak i ne cvetaju mi bas ruze.

Imam prijatelja koji ima odlican brak vec 20 godina,ali ju je onog trenutka kada su usli u svoju kucu da zive zajedno tako osamario da je pala.Na njeno pitanje `zbog cega`?,on joj je rekao ovim recima`slusaj nije da te ja nevolim ili nesto slicno,samo da se zna ko je gazda u kuci`.

Naravno ima i dobrih zena(0,01%).

@banep:Avatar ti je za oskara,ko nije gledao film odmah search and download.

:: Valheru, ovo govorim u najboljoj namjeri, ne zelim da se svadjamo i otvaramo besmislene polemike na Berzi. Stihovi `udarih te u dupe sa nogom` izraz su polne diskriminacije, afirmisu nasilje nad zenama i salju pogresnu poruku buducim mladozenjama na forumu, ohrabrujuci ih da fizicki zlostavljaju svoje supruge. Osim toga, ocigledno je i da si u avataru iskoristio prvo slovo rijeci Lucifer kako bi jednom perfidnom propagandom promovisao ideju Satanizma, provocirajuci religiozna osjecanja forumasa u ovom vremenu sveopsteg moralnog posrnuca. Ako malo pazljivije pogledamo, uocicemo da si post napisao 20.09.2009 u 21:13. Obrati paznju - > 2+0+0+9+2+0+0+9+2+1+1+3 = 29. Ako 29, sto je i broj dana u februaru prestupne godine, pomnozimo sa 23, dobicemo 667, a pritom znamo da je 60 sekundi = 1 minut. Dakle, 667-1 = 666. Prema tome, uhvacen si, jasno je koje su tvoje namjere i stvarno su jadni tvoji pokusaji da izmislis alibi.
:: Zamolio bih te da uvazis moje primjedbe i izvines se forumu, kako bi mogli nastaviti sa ceremonijom tvog kamenovanja i zaplijenom konfiguracije, koju cu ja cuvati u zakonski predvidjenih 40 dana. Nakon isteka tog perioda, slijedi ostavinski postupak i dodjela konfiguracije Crkvi
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs