A momci koji je hard u pitanju i koja brzina i kuciste, a kad dodje boztoga i Zeljko online ima da pijete banove ko Marko Kraljevic i konj Sarac vino, ali ste nas posteno nasmejali,...
Cek cek cek malo... pa koji sam ja- Marko ili onaj drugi??? jao prsli smo...necu vise,odo da operem kopita!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!(A KLINKA SE KLINKOM IZBIJA)
:: A momci koji je hard u pitanju i koja brzina i kuciste, a kad dodje boztoga i Zeljko online ima da pijete banove ko Marko Kraljevic i konj Sarac vino, ali ste nas posteno nasmejali,.. :: :: Pozdrav :: :: ::
Re: Re: Uzmi mu najskuplje, najvece i najbolje kuciste koje mozes da nadjes
29.09.2008. 21:56
status: user broj poruka: 1013
Brate, ne znam gde je to navedeno `konfiguracija bez monitora` covek je reko: `ASUS P5E64 WS Evolution (ako ima da se uzme kod nas, nisam proverio...) Seagate Baracuda ST3500320NS x2 Geil 2Gb DDR3 1333 x4 o ostalom i dalje razmisljam...` a pod ostalim je i monitor (mozda, a mozda i nije...nije navedeno)
JOLE
:: Jole,djozle u ruke i citaj ponovo!!! Monitor nije potreban!!!
mislis da ja nisam o tome razmisljao :) salim se (samo mi je proslo kroz glavu :]) ali cu naravno ostati korektan i onda za 2-3 god dobiti jos 1 egzibiciju, a ovaj koji sad sklopim cu mozda za te 2-3 godine dobiti u vlasnistvo :) mislim da mi je to dovoljna satisfakcija :D
:: Brate, ne znam gde je to navedeno `konfiguracija bez monitora :: covek je reko :: `ASUS P5E64 WS Evolution (ako ima da se uzme kod nas, nisam proverio... :: Seagate Baracuda ST3500320NS x :: Geil 2Gb DDR3 1333 x :: o ostalom i dalje razmisljam... :: a pod ostalim je i monitor (mozda, a mozda i nije...nije navedeno :: :: JOL :: :: :: Jole,djozle u ruke i citaj ponovo!!! Monitor nije potreban!!! ::
jao ja mislim da sam se ja ismejao vise od svih vas zajedno dok sam citao offtopic... cerka ima 8 godina xD toliko o tome... xD
@neba
mislim da je grafika malo preterana, i jako bitna stvar 235e nije dovoljno za lampice i kuciste. to je jedino sto je treazio da bude `po meri`, tako da bi tu napravio neki kompromis na stetu grafike :) zarad kutije i lampica :D
joj ne mogu prestati da se smejem - OFFTOPIC RULZ!
:: :: Kada bi bile te pare upitanju ja bi mazno 2 x 24` (Dell UltraSharp 2407WFP) :: Ili 1 x 3008WFP. Bolesno dobri monitori. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: :: :: :: :: :: :: lepo, bar je budzet solidan :) uzmi cooler master cosmos, corsair hx602, tx750 ili hx1000 : :: :: :: :: asus p5e3 deluxe/wifi (dobije i daljinski : :: :: :: :: i naravno asus gtx280... :: :: :: :: najskuplji quad koji nadjes ili mozda cak i qx : :: :: :: :: monitor, dell 24 ili 30... ali ultrasharp seriju :
Bezveze je davati toliko para za te monitore kada ima LCD TV 32` ili jos bolje 40-42`` sa FULL HD rezolucijom i mnogo kvalitetnijim ekranom nego sto imaju ti monitori...
Kad nađeš LCD TV sa 2 x 1920 x 1200 rezolucijom ili sa 2560 x 1600 i to sa SPVA i SIPS panelom, obavezno mi javi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ugradi mu onda 2 x GTX260... Šta ćeš, siroma` čo`ek Jeste SLI manje efikasan od CrossFire-a, ali mislim da je većina igara (uvek bilo i još dugo će biti) optimizovano za GeForce. Mada, nisu optimizovane za SLI (a ni CrossFire), pa možda je onda bolje uzeti jednu GTX280. Nemoj zaboraviti ni preskupo hlađenje za ceo sistem, koje usput još i sija!
I, eto, čovek kupuje računar od 3000 evra, a Doca i Saske ispadoše pedofili. Nije fer!
:: :: :: jao ja mislim da sam se ja ismejao vise od svih vas zajedno dok sam citao offtopic... cerka ima 8 godina xD toliko o tome... x :: :: @neb :: :: mislim da je grafika malo preterana, i jako bitna stvar 235e nije dovoljno za lampice i kuciste. to je jedino sto je treazio da bude `po meri`, tako da bi tu napravio neki kompromis na stetu grafike :) zarad kutije i lampica : :: :: joj ne mogu prestati da se smejem - OFFTOPIC RULZ ::
...uzmi neko vodeno hladjenje, da svetli zeleno, pa onda neke roze neonke, to devojcice vole :)...pa malo narandzaste...ili narucii alienware i sve to dobijes vec sklopljeno da se ne cimas ni minut...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.