Thermaltake Armor+ LCS Thermaltake TR2 Power 1000W ASUS Rampage Formula Intel Core2Quad Q9450 MSI Radeon HD 4870X2 OC Edition OCZ Platinum XTC 2X2GB @1066Mhz Western Digital WD6400AAKS 640GB Plextor PX-810SA LG Flatron M228WA-BZ Logitech X-530
Koristim za igre,multimediju,Sony Vegas,Sound Forge odnosno za sve po malo. Trenutno sto igram je Left 4 Dead online,Prototype i Rainbow Six - Vegas 2.
Uh pa lepo Boga mi..Lepo ti napredujes..Samo napred..Gde ces vodu da uzmes?EK ili Switech?Jim sa bencha?Swiftech je dosta bolji samo ako mozes da ga nabavis..A radijatori su bas delikatni.Najlaksa solucija ti je Magicool ali nije i najbolja i najefikasnija.Problem je slaba ponuda kod nas i nemogucnost nabavke.Ja imam Xtreme Lab Black Ice Extreme Triple i dva Magicool-a dual sto dodje kao jedan Quad.Ova dva rade losije od ovog triple..Cekam iz Amerike da mi se posalje jos jedan Black Ice da uparim..To ce biti perverzija..Pumpu ganjaj isto Swiftech ili Laing..Sve u svemu konsultuj se pre nego li se odlucis za vodenjaka..Sto se tice OC-a ne sumnjam ja u tvoje skill-ove vec sam to mislio cisto radi druzenja i zezanja..A sad bas i da te demantujem..Sto veci clock CPU-a radice ti karta bolje.Imaces pun potencijal iskoriscenja i vec broj FPS-a u igri..Ako te zadovoljava 3.2 Ghz onda ok ali uvek ima jedno ali..
I Want to believe - The truth is out there
:: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju : :: :: :: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CPU: :: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0 :: :: :: CPU Fan :: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan :: :: :: MB :: :: :: -Asus Maximus II Formul :: :: :: RAM :: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1 :: :: :: GPU :: :: :: -Asus ENGTX28 :: :: :: PSU :: :: :: -Corsair TX750 :: :: :: HDD :: :: :: -WD50001AALS (500GB) :: :: :: -WD3200AAKS(320GB) :: :: :: -WD1001FALS(1TB) :: :: :: -WD10EADS(1TB) :: :: :: -WD800AAJB(80GB :: :: :: TV card :: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux :: :: :: CASE :: :: :: -TT Armor+ Full Towe :: :: :: Monitor :: :: :: -Samsung T220 (A panel :) :: :: :: Keyboard: :: :: :: -Razer Lycosa. :: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta :: :: :: Mouse: :: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse. :: :: :: -Logitech VX Revolutio :: :: :: :: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi :: :: :: :: :: :: :: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
Nema da brines, imam Marka u komsiluku, i tebe odje pa tju se konsultiram kada dodje vreme :) Sto se kloka tice potpuno se slazem sa tobom, samo trenutno nemam vremena za takve exibicije, kola trebam da sredim, da polozim za A kategoriju, kupim motor, napajanje(nadao sam se jednom Corsair HX1000, mada cu za to morati da cimam seku iz nemacke), a vodeno za koji mesec... Sve u svemu zacin C :)
:: Uh pa lepo Boga mi..Lepo ti napredujes..Samo napred..Gde ces vodu da uzmes?EK ili Switech?Jim sa bencha?Swiftech je dosta bolji samo ako mozes da ga nabavis..A radijatori su bas delikatni.Najlaksa solucija ti je Magicool ali nije i najbolja i najefikasnija.Problem je slaba ponuda kod nas i nemogucnost nabavke.Ja imam Xtreme Lab Black Ice Extreme Triple i dva Magicool-a dual sto dodje kao jedan Quad.Ova dva rade losije od ovog triple..Cekam iz Amerike da mi se posalje jos jedan Black Ice da uparim..To ce biti perverzija..Pumpu ganjaj isto Swiftech ili Laing..Sve u svemu konsultuj se pre nego li se odlucis za vodenjaka..Sto se tice OC-a ne sumnjam ja u tvoje skill-ove vec sam to mislio cisto radi druzenja i zezanja..A sad bas i da te demantujem..Sto veci clock CPU-a radice ti karta bolje.Imaces pun potencijal iskoriscenja i vec broj FPS-a u igri..Ako te zadovoljava 3.2 Ghz onda ok ali uvek ima jedno ali.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju : :: :: :: :: :: :: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace? :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CPU: :: :: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0 :: :: :: :: CPU Fan :: :: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan :: :: :: :: MB :: :: :: :: -Asus Maximus II Formul :: :: :: :: RAM :: :: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1 :: :: :: :: GPU :: :: :: :: -Asus ENGTX28 :: :: :: :: PSU :: :: :: :: -Corsair TX750 :: :: :: :: HDD :: :: :: :: -WD50001AALS (500GB) :: :: :: :: -WD3200AAKS(320GB) :: :: :: :: -WD1001FALS(1TB) :: :: :: :: -WD10EADS(1TB) :: :: :: :: -WD800AAJB(80GB :: :: :: :: TV card :: :: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux :: :: :: :: CASE :: :: :: :: -TT Armor+ Full Towe :: :: :: :: Monitor :: :: :: :: -Samsung T220 (A panel :) :: :: :: :: Keyboard: :: :: :: :: -Razer Lycosa. :: :: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta :: :: :: :: Mouse: :: :: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse. :: :: :: :: -Logitech VX Revolutio :: :: :: :: :: :: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
I to sto kazes my friend..Ajd kad budem u BG-u pa da odemo negde na picence pa da se ispricamo kao ljudi Koji motor kupujes ako nije tajna?Juce sam gledao kod mog prijatelja Suzuki Hajabusa sa dodatnom opremom,tuning-styling perverzije..Jao al je ono zlo od motora..Kad mu das gas grmi ceo komsiluk od basa koji proizvodi..Inace dual Joshimura izduvi..Bacicu uskoro slike..
:: Nema da brines, imam Marka u komsiluku, i tebe odje pa tju se konsultiram kada dodje vreme :) Sto se kloka tice potpuno se slazem sa tobom, samo trenutno nemam vremena za takve exibicije, kola trebam da sredim, da polozim za A kategoriju, kupim motor, napajanje(nadao sam se jednom Corsair HX1000, mada cu za to morati da cimam seku iz nemacke), a vodeno za koji mesec... Sve u svemu zacin C : :: :: :: :: Uh pa lepo Boga mi..Lepo ti napredujes..Samo napred..Gde ces vodu da uzmes?EK ili Switech?Jim sa bencha?Swiftech je dosta bolji samo ako mozes da ga nabavis..A radijatori su bas delikatni.Najlaksa solucija ti je Magicool ali nije i najbolja i najefikasnija.Problem je slaba ponuda kod nas i nemogucnost nabavke.Ja imam Xtreme Lab Black Ice Extreme Triple i dva Magicool-a dual sto dodje kao jedan Quad.Ova dva rade losije od ovog triple..Cekam iz Amerike da mi se posalje jos jedan Black Ice da uparim..To ce biti perverzija..Pumpu ganjaj isto Swiftech ili Laing..Sve u svemu konsultuj se pre nego li se odlucis za vodenjaka..Sto se tice OC-a ne sumnjam ja u tvoje skill-ove vec sam to mislio cisto radi druzenja i zezanja..A sad bas i da te demantujem..Sto veci clock CPU-a radice ti karta bolje.Imaces pun potencijal iskoriscenja i vec broj FPS-a u igri..Ako te zadovoljava 3.2 Ghz onda ok ali uvek ima jedno ali.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace? :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CPU: :: :: :: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0 :: :: :: :: :: CPU Fan :: :: :: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan :: :: :: :: :: MB :: :: :: :: :: -Asus Maximus II Formul :: :: :: :: :: RAM :: :: :: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1 :: :: :: :: :: GPU :: :: :: :: :: -Asus ENGTX28 :: :: :: :: :: PSU :: :: :: :: :: -Corsair TX750 :: :: :: :: :: HDD :: :: :: :: :: -WD50001AALS (500GB) :: :: :: :: :: -WD3200AAKS(320GB) :: :: :: :: :: -WD1001FALS(1TB) :: :: :: :: :: -WD10EADS(1TB) :: :: :: :: :: -WD800AAJB(80GB :: :: :: :: :: TV card :: :: :: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux :: :: :: :: :: CASE :: :: :: :: :: -TT Armor+ Full Towe :: :: :: :: :: Monitor :: :: :: :: :: -Samsung T220 (A panel :) :: :: :: :: :: Keyboard: :: :: :: :: :: -Razer Lycosa. :: :: :: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta :: :: :: :: :: Mouse: :: :: :: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse. :: :: :: :: :: -Logitech VX Revolutio :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
Winxp64bit sp2 built in Intel Core 2 Duo E7300 na 3.51Ghz Hyper TX2 8gb Kingston HyperX DDR800 Asus P5Q-E P45 HD 2xSATA2 320GB WD3200KS, 7200, 16MB RAID Palit Nvidia 9800GT Super, 512mb&256bit, PCI-e 2.0 TT W0102 TR2 Power ST - 550W TT VJ60001N2Z, Wing RS201, Black Sound Blaster X-Fi Music DVD SATA Writemaster Logitecch UltraX media keyboard Logitech RX1000 Laser Mouse Logitech X540 5.1 zvucnici
Igre (kad stignem): Mass Effect, Bioshock, Warhead, pomalo Rainbow Six Vegas, a cekaju me Fallout 3, Timeshift, The Witcher Enhanced, Assasin`s Creed, itd.
Programi (kad stignem): Cinema 4D, Photoshop CS3, After Effects ucim, i jos poneki 3d/2d paket u narednom periodu. Podrazumeva se gledanje serija, filmova, surfovanje, muzika non stop...
@SkyFire
Posto uskoro krecem u jos veci pohod na pomenute programe, mozda bi mogao da mi pomognes ili ko zna, mozda cak i dodjes (nisi u bg koliko se secam, a moze i skype) da mi uglacas makinu ako uopste moze dalje od ovoga:)
p.s. u izboru makine mi je drasticno pomogao guru za tehnologiju MACHINE. poz za njega
Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
@Nikopol74
Naravno,sve sto bude moglo uradicemo... Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
Ovo si postovao u stilu `da se zna ko trese sljive ko ih ceka u potoku` :)
stvarno zver masina
:: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju : :: :: :: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CPU: :: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0 :: :: :: CPU Fan :: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan :: :: :: MB :: :: :: -Asus Maximus II Formul :: :: :: RAM :: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1 :: :: :: GPU :: :: :: -Asus ENGTX28 :: :: :: PSU :: :: :: -Corsair TX750 :: :: :: HDD :: :: :: -WD50001AALS (500GB) :: :: :: -WD3200AAKS(320GB) :: :: :: -WD1001FALS(1TB) :: :: :: -WD10EADS(1TB) :: :: :: -WD800AAJB(80GB :: :: :: TV card :: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux :: :: :: CASE :: :: :: -TT Armor+ Full Towe :: :: :: Monitor :: :: :: -Samsung T220 (A panel :) :: :: :: Keyboard: :: :: :: -Razer Lycosa. :: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta :: :: :: Mouse: :: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse. :: :: :: -Logitech VX Revolutio :: :: :: :: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi :: :: :: :: :: :: :: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom potom
:: @Almight :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w.. :: :: @Nikopol7 :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo.. :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom.. Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme
:: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto :: :: :: :: @Almight :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w.. :: :: :: :: @Nikopol7 :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo.. :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila :)
:: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom. :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto :: :: :: :: :: :: :: @Almight :: :: :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w.. :: :: :: :: :: :: @Nikopol7 :: :: :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo.. :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio. :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne smem..Ko hoce da vidi sta imam moze da ode na bench pa nek pogleda pod moja masina Ti nemoj da si skroman,imas zver i cuti tu i ne javljaj se.. Za pice ostavi neki kontakt tel na mail da mogu da ti se javim kad dodjem..
:: Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila : :: :: :: :: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom. :: :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Almight :: :: :: :: :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w.. :: :: :: :: :: :: :: :: @Nikopol7 :: :: :: :: :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo.. :: :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio. :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja znam sta kod tebe u kucistu spava, zato i kazem... :)
:: Ne smem..Ko hoce da vidi sta imam moze da ode na bench pa nek pogleda pod moja masina :: Ti nemoj da si skroman,imas zver i cuti tu i ne javljaj se.. :: Za pice ostavi neki kontakt tel na mail da mogu da ti se javim kad dodjem. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila : :: :: :: :: :: :: :: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom. :: :: :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Almight :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Nikopol7 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo.. :: :: :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
To sto ti mislis da spava u kucistu sada spava vec tri meseca na stolu.Od kako sam poceo da modujem kuciste nikako da zavrsim
:: Ja znam sta kod tebe u kucistu spava, zato i kazem... : :: :: :: :: Ne smem..Ko hoce da vidi sta imam moze da ode na bench pa nek pogleda pod moja masina :: :: Ti nemoj da si skroman,imas zver i cuti tu i ne javljaj se.. :: :: Za pice ostavi neki kontakt tel na mail da mogu da ti se javim kad dodjem. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom. :: :: :: :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Almight :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Nikopol7 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo.. :: :: :: :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
koristim za office paket, adobe paket (dreamweaver, flash, fireworks,photoshop) od igrica MYST, TOMB RAIDER, VIRTUA TENNIS 3 Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
E8400 @3GHZ 4850 @100 stepeni 2X1GB Kingston HyperX 1150MHZ Kingston HyperX Gigabyte EP45 DS3 Chieftec GPS 400W Chieftec LBX 02 WD 640GB AAKS Pioneer 215D OS Windows Vista Ultimate Mis od 300 dinara, tastatura od 200 dinara bolja mi ne treba. Komp koristim za AutoCad, Dreamweaver, Office i igre. @ServisPC jel igras Lord of the rings na netu (The Battle for Middle Earth II)@Sky, das lepo predlog onima iz SK-a i oni ti naprave kuciste kakvo ti hoces za dzabe. A Dachmann i Almighty imaju kompove slicne jacine.
3D Master: _________________ abit IP35 PRO (intel P35) Core2Duo E6850 with Thermalright Ultra-120 eXtreme & Scythe S-FLEX 4 X 1 GB GeIL PC6400 Black Dragon nVIDIA GTX 280 WD3200AAKS 320GB Sound Blaster X-Fi XtremeMusic DVD-RW NEC AD-7170S Antec P182 with Enermax Liberty 620W & Scythe S-FLEX Altec Lansing ATP3 zvučnici Ideazon Zboard MERC tastatura Logitech G5 miš Samsung 957P monitor
Svi ventilatori na 7V, GTX fabrički kuler zna da bude bučan. Ovaj računar služi samo za igranje i ništa više.
Silent Dragon: __________________ EPoX 9NPA+ Ultra (nVIDIA nFORCE 4 Ultra) with Zalman ZM-NBF47 AMD Athlon64 X2 4600+ with Scythe Ninja PLUS Rev.B & Scythe Stock Fan 2 X 1 GB Kingston ValueRAM PC3200 nVIDIA 7900GT with Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 – passive WD5000AAKS 500GB with Automatic Acoustic Management (AAM) ON DVD-RW NEC AD-7170S Chieftec Dragon with Corsair HX620W & Noctua NF-R8 Chicony tastatura Logitech MX518 miš Samsung 797DF monitor
Svi ventilatori na 5V, HDD montiran na antivibracioni sistem patentiran od mene lično i personalno…ovaj računar se preko dana bukvalno ne čuje, tek u toku noći daje jedva čujan zvuk. Ovaj računar koristim za dan i noć download i za isprobavanje svega i svačega što skinem sa RapidShare-a i NetLoad-a. Igre, program, filmovi, krekovi, pečevi, apdejtovi, virusi…bum tras…Hiren’s Boot, NortonGhost pa sve ispočetka.
HTPC: ____________________ Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (nVIDIA 9400) with Thermalright HR-05 SLI/IFX Core2Duo E5200 with Thermalright XP-120 & Noctua NF-P12 2 X 2 GB Kingston ValueRAM PC6400 WD1001FALS 1TB LG GGC-H20L Blu-ray and HD-DVD ROM Drive Antec NSK2400 with Antec EarthWatts 380W & Noctua NF-S12 Logitech DiNovo Edge tastatura SteelSeries Ikari Laser miš
Svi ventilatori na 5V, HDD je nešto bučniji od ostatka. Zakačen je HDMI vezom za Samsung 40LE656 LCD TV (40-o inčni FullHD PVA panel) i SPDIF optičkim kablom za AV Receiver Yamaha RX-V465 do Monitor Audio Bronze BR5 zvučnika. Računar služi za puštanje muzike i filmova svih vrsta računajući i prave Blu-ray i HD-DVD.
Što se mene tiče overklok je na poslednjem mestu, tišina u radu na vrhu.
Sve je umreženo preko SezamPro ADSL rutera na 4Mb/s.
Na sve tri ploče sam flešovao modifikovan BIOS koji omogućava aktivaciju Viste. Vista Loader-i su jednostavni i u potpunosti OK ali ja sam se odlučio za prepravljeni BIOS. Modovani BIOS nosi svoje rizike ali omogućava da Vista bude aktivirana a nijedan fajl promenjen u odnosu na najlegalniju verziju. Vista mi je instalirana samo na HTPC-u i to samo zbog izgleda.
Na neku foru mi je ostala nVIDIA 8800GTX sa montiranim Thermalright HR-03 Plus i Scythe S-FLEX ventilatorom. Nisam želeo da je prodajem nakupcima za male pare, lepa je za videti sa tim kulerom.
Za sledeći računar sam spremio Antec P182 kućište i Corsair HX1000W napajanje. To mora biti neki quad-core processor na minimum 3 GHz, SLI matična ploča i obavezno SSD hard disk. Volim tišinu a SSD em što je brz em potpuno nečujan, nema pokretnih delova.
Eto, dotle sam stigao…ako sutra ili još noćas mandrknem da neko može da nastavi dalje.
pentium D @ 3.01GHz (planiram zamenu za i7 920) geforce 8800 gts 2x1gb ddr2 ram (uzecu ddr3 naravno 4-6gb) asus p5ld2 extreme (i ovo moram da menjam)
Koristim za igrice 1)bioshock 2)assassin`s creed 3)overlord 4)crysis 5)flatout II i III 6)matori warcraft III the frozen throne (nije redom ali nema veze)
Ploca:...............DFI LANPARTY DK P45-T3RSB PLUS Procesor:...........Intel E6750 CPU Cooler:........CollerMaster Eclipse Pasta:...............OCZ Freeze Extreme Memorija:...........OCZ DDR3 PC3-12800 Platinum Edition 1600MHz CL 7-7-7-24 Graficka:............Asus 2600xt DDR4 Hard disk:...........2x500GB SEAGATE Barracuda 7200.11 in RAID 0 Zvucna:.............M-audio 1010LT Zvucnici:............Alesis M1active620 (studijski monitori) Kuciste:.............CollerMaster Mistique 632 Napajanje:........ CollerMaster M620 Tast. i mis:........ Logitech LX-710 Monitor:............LG 226WTQ DVD-RW:...........LG GH22NS40-BBB 22x ventilatori:.........Noctua NF-S12800 i CollerMaster SAF-S12-E1-GP
Usled nedostatka slobodnog vremena komp najvise koristim za surf,chat, gledanje serija i po nekog HD ili obicnog filma. Inace GLAVNI program na kompu mi je CubaseSX(sa gomilom pluginova) Ostalo instaliram po potrebi
Igrice bas i ne igram cesto ali poslednje dve su mi i omiljene - GEARS OF WAR i GRID .......a da, uzivao sam rostiljajuci uz PAINKILLER 2 (pustish mozak na pashu i BLASTBEAT-ujes kaziprstom)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647682. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.