Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Anketa :D
STRANA 2 OD 2
Dachman konfa 13.06.2009. 16:52 #121176

status: user
broj poruka: 630
Thermaltake Armor+ LCS
Thermaltake TR2 Power 1000W
ASUS Rampage Formula
Intel Core2Quad Q9450
MSI Radeon HD 4870X2 OC Edition
OCZ Platinum XTC 2X2GB @1066Mhz
Western Digital WD6400AAKS 640GB
Plextor PX-810SA
LG Flatron M228WA-BZ
Logitech X-530

Koristim za igre,multimediju,Sony Vegas,Sound Forge odnosno za sve po malo.
Trenutno sto igram je Left 4 Dead online,Prototype i Rainbow Six - Vegas 2.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: 13.06.2009. 16:56 #121177

broj poruka: 18472
Uh pa lepo Boga mi..Lepo ti napredujes..Samo napred..Gde ces vodu da uzmes?EK ili Switech?Jim sa bencha?Swiftech je dosta bolji samo ako mozes da ga nabavis..A radijatori su bas delikatni.Najlaksa solucija ti je Magicool ali nije i najbolja i najefikasnija.Problem je slaba ponuda kod nas i nemogucnost nabavke.Ja imam Xtreme Lab Black Ice Extreme Triple i dva Magicool-a dual sto dodje kao jedan Quad.Ova dva rade losije od ovog triple..Cekam iz Amerike da mi se posalje jos jedan Black Ice da uparim..To ce biti perverzija..Pumpu ganjaj isto Swiftech ili Laing..Sve u svemu konsultuj se pre nego li se odlucis za vodenjaka..Sto se tice OC-a ne sumnjam ja u tvoje skill-ove vec sam to mislio cisto radi druzenja i zezanja..A sad bas i da te demantujem..Sto veci clock CPU-a radice ti karta bolje.Imaces pun potencijal iskoriscenja i vec broj FPS-a u igri..Ako te zadovoljava 3.2 Ghz onda ok ali uvek ima jedno ali..

I Want to believe - The truth is out there

:: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju :
::
:: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace?
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: CPU:
:: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0
:: :: :: CPU Fan
:: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan
:: :: :: MB
:: :: :: -Asus Maximus II Formul
:: :: :: RAM
:: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1
:: :: :: GPU
:: :: :: -Asus ENGTX28
:: :: :: PSU
:: :: :: -Corsair TX750
:: :: :: HDD
:: :: :: -WD50001AALS (500GB)
:: :: :: -WD3200AAKS(320GB)
:: :: :: -WD1001FALS(1TB)
:: :: :: -WD10EADS(1TB)
:: :: :: -WD800AAJB(80GB
:: :: :: TV card
:: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux
:: :: :: CASE
:: :: :: -TT Armor+ Full Towe
:: :: :: Monitor
:: :: :: -Samsung T220 (A panel :)
:: :: :: Keyboard:
:: :: :: -Razer Lycosa.
:: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta
:: :: :: Mouse:
:: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse.
:: :: :: -Logitech VX Revolutio
:: :: ::
:: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi
:: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Almighty84 Re: Re: Re: Re: Re: 13.06.2009. 17:04 #121180

broj poruka: 294
Nema da brines, imam Marka u komsiluku, i tebe odje pa tju se konsultiram kada dodje vreme :) Sto se kloka tice potpuno se slazem sa tobom, samo trenutno nemam vremena za takve exibicije, kola trebam da sredim, da polozim za A kategoriju, kupim motor, napajanje(nadao sam se jednom Corsair HX1000, mada cu za to morati da cimam seku iz nemacke), a vodeno za koji mesec... Sve u svemu zacin C :)

:: Uh pa lepo Boga mi..Lepo ti napredujes..Samo napred..Gde ces vodu da uzmes?EK ili Switech?Jim sa bencha?Swiftech je dosta bolji samo ako mozes da ga nabavis..A radijatori su bas delikatni.Najlaksa solucija ti je Magicool ali nije i najbolja i najefikasnija.Problem je slaba ponuda kod nas i nemogucnost nabavke.Ja imam Xtreme Lab Black Ice Extreme Triple i dva Magicool-a dual sto dodje kao jedan Quad.Ova dva rade losije od ovog triple..Cekam iz Amerike da mi se posalje jos jedan Black Ice da uparim..To ce biti perverzija..Pumpu ganjaj isto Swiftech ili Laing..Sve u svemu konsultuj se pre nego li se odlucis za vodenjaka..Sto se tice OC-a ne sumnjam ja u tvoje skill-ove vec sam to mislio cisto radi druzenja i zezanja..A sad bas i da te demantujem..Sto veci clock CPU-a radice ti karta bolje.Imaces pun potencijal iskoriscenja i vec broj FPS-a u igri..Ako te zadovoljava 3.2 Ghz onda ok ali uvek ima jedno ali..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju :
:: :: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace?
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: CPU:
:: :: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0
:: :: :: :: CPU Fan
:: :: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan
:: :: :: :: MB
:: :: :: :: -Asus Maximus II Formul
:: :: :: :: RAM
:: :: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1
:: :: :: :: GPU
:: :: :: :: -Asus ENGTX28
:: :: :: :: PSU
:: :: :: :: -Corsair TX750
:: :: :: :: HDD
:: :: :: :: -WD50001AALS (500GB)
:: :: :: :: -WD3200AAKS(320GB)
:: :: :: :: -WD1001FALS(1TB)
:: :: :: :: -WD10EADS(1TB)
:: :: :: :: -WD800AAJB(80GB
:: :: :: :: TV card
:: :: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux
:: :: :: :: CASE
:: :: :: :: -TT Armor+ Full Towe
:: :: :: :: Monitor
:: :: :: :: -Samsung T220 (A panel :)
:: :: :: :: Keyboard:
:: :: :: :: -Razer Lycosa.
:: :: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta
:: :: :: :: Mouse:
:: :: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse.
:: :: :: :: -Logitech VX Revolutio
:: :: :: ::
:: :: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi
:: :: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13.06.2009. 17:16 #121182

I to sto kazes my friend..Ajd kad budem u BG-u pa da odemo negde na picence pa da se ispricamo kao ljudi Koji motor kupujes ako nije tajna?Juce sam gledao kod mog prijatelja Suzuki Hajabusa sa dodatnom opremom,tuning-styling perverzije..Jao al je ono zlo od motora..Kad mu das gas grmi ceo komsiluk od basa koji proizvodi..Inace dual Joshimura izduvi..Bacicu uskoro slike..

:: Nema da brines, imam Marka u komsiluku, i tebe odje pa tju se konsultiram kada dodje vreme :) Sto se kloka tice potpuno se slazem sa tobom, samo trenutno nemam vremena za takve exibicije, kola trebam da sredim, da polozim za A kategoriju, kupim motor, napajanje(nadao sam se jednom Corsair HX1000, mada cu za to morati da cimam seku iz nemacke), a vodeno za koji mesec... Sve u svemu zacin C :
:: :: Uh pa lepo Boga mi..Lepo ti napredujes..Samo napred..Gde ces vodu da uzmes?EK ili Switech?Jim sa bencha?Swiftech je dosta bolji samo ako mozes da ga nabavis..A radijatori su bas delikatni.Najlaksa solucija ti je Magicool ali nije i najbolja i najefikasnija.Problem je slaba ponuda kod nas i nemogucnost nabavke.Ja imam Xtreme Lab Black Ice Extreme Triple i dva Magicool-a dual sto dodje kao jedan Quad.Ova dva rade losije od ovog triple..Cekam iz Amerike da mi se posalje jos jedan Black Ice da uparim..To ce biti perverzija..Pumpu ganjaj isto Swiftech ili Laing..Sve u svemu konsultuj se pre nego li se odlucis za vodenjaka..Sto se tice OC-a ne sumnjam ja u tvoje skill-ove vec sam to mislio cisto radi druzenja i zezanja..A sad bas i da te demantujem..Sto veci clock CPU-a radice ti karta bolje.Imaces pun potencijal iskoriscenja i vec broj FPS-a u igri..Ako te zadovoljava 3.2 Ghz onda ok ali uvek ima jedno ali..
:: :: :: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju :
:: :: :: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace?
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: CPU:
:: :: :: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0
:: :: :: :: :: CPU Fan
:: :: :: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan
:: :: :: :: :: MB
:: :: :: :: :: -Asus Maximus II Formul
:: :: :: :: :: RAM
:: :: :: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1
:: :: :: :: :: GPU
:: :: :: :: :: -Asus ENGTX28
:: :: :: :: :: PSU
:: :: :: :: :: -Corsair TX750
:: :: :: :: :: HDD
:: :: :: :: :: -WD50001AALS (500GB)
:: :: :: :: :: -WD3200AAKS(320GB)
:: :: :: :: :: -WD1001FALS(1TB)
:: :: :: :: :: -WD10EADS(1TB)
:: :: :: :: :: -WD800AAJB(80GB
:: :: :: :: :: TV card
:: :: :: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux
:: :: :: :: :: CASE
:: :: :: :: :: -TT Armor+ Full Towe
:: :: :: :: :: Monitor
:: :: :: :: :: -Samsung T220 (A panel :)
:: :: :: :: :: Keyboard:
:: :: :: :: :: -Razer Lycosa.
:: :: :: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta
:: :: :: :: :: Mouse:
:: :: :: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse.
:: :: :: :: :: -Logitech VX Revolutio
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi
:: :: :: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
Nikopol74 Ajd i ja da se ubacim u anketu... 13.06.2009. 17:17 #121183

broj poruka: 362
Winxp64bit sp2 built in
Intel Core 2 Duo E7300 na 3.51Ghz
Hyper TX2
8gb Kingston HyperX DDR800
Asus P5Q-E P45
HD 2xSATA2 320GB WD3200KS, 7200, 16MB RAID
Palit Nvidia 9800GT Super, 512mb&256bit, PCI-e 2.0
TT W0102 TR2 Power ST - 550W
TT VJ60001N2Z, Wing RS201, Black
Sound Blaster X-Fi Music
DVD SATA Writemaster
Logitecch UltraX media keyboard
Logitech RX1000 Laser Mouse
Logitech X540 5.1 zvucnici

Igre (kad stignem): Mass Effect, Bioshock, Warhead, pomalo Rainbow Six Vegas, a cekaju me Fallout 3, Timeshift, The Witcher Enhanced, Assasin`s Creed, itd.

Programi (kad stignem): Cinema 4D, Photoshop CS3, After Effects ucim, i jos poneki 3d/2d paket u narednom periodu. Podrazumeva se gledanje serija, filmova, surfovanje, muzika non stop...

@SkyFire

Posto uskoro krecem u jos veci pohod na pomenute programe, mozda bi mogao da mi pomognes ili ko zna, mozda cak i dodjes (nisi u bg koliko se secam, a moze i skype) da mi uglacas makinu ako uopste moze dalje od ovoga:)

p.s. u izboru makine mi je drasticno pomogao guru za tehnologiju MACHINE. poz za njega

life`s a bitch...and then you die.

SkyFire ... 13.06.2009. 17:21 #121184

@Almighty

Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..

@Nikopol74

Naravno,sve sto bude moglo uradicemo...
Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.

dautovic Re: Re: Re: Re: 13.06.2009. 17:24 #121188

broj poruka: 2856

au trunje ti j*bem koji komp :)

Ovo si postovao u stilu `da se zna ko trese sljive ko ih ceka u potoku` :)

stvarno zver masina

:: Hvala, nego samo trenutno nemam razloga da ga dignem preko 3.2GHz, i ovako radi sve u fulu, a za veci klok od ranije postignutih 4.25GHz mi treba jace napajanje... A i skupljam neke parice za motorce pa ce vodeno ladjenje i napajanje morati da sacekaju, a dotle su ventovi stisani da se jedva cuju :
:: :: Bas lepa masinica..Nego sto CPU samo na 3.2 Ghz???Pa imas odlican Cooler.Sta je problem my friend?Jel treba pomoc da navrnem to malo na 4.0 Ghz a i jos malo jace?
:: :: :: CPU:
:: :: :: -Intel C2Q 9550@3.2GHz (rev E0
:: :: :: CPU Fan
:: :: :: -CoolerMaster V8 (Lapovan
:: :: :: MB
:: :: :: -Asus Maximus II Formul
:: :: :: RAM
:: :: :: -4*1GB Corsair Dominator @1066MHz CL5 5.5.1
:: :: :: GPU
:: :: :: -Asus ENGTX28
:: :: :: PSU
:: :: :: -Corsair TX750
:: :: :: HDD
:: :: :: -WD50001AALS (500GB)
:: :: :: -WD3200AAKS(320GB)
:: :: :: -WD1001FALS(1TB)
:: :: :: -WD10EADS(1TB)
:: :: :: -WD800AAJB(80GB
:: :: :: TV card
:: :: :: -Leadtek PVR3000 Delux
:: :: :: CASE
:: :: :: -TT Armor+ Full Towe
:: :: :: Monitor
:: :: :: -Samsung T220 (A panel :)
:: :: :: Keyboard:
:: :: :: -Razer Lycosa.
:: :: :: -Logitech MX3200(za lenje varijante iz kreveta
:: :: :: Mouse:
:: :: :: -Microsoft SideWinder Mouse.
:: :: :: -Logitech VX Revolutio
:: :: :: OS: Linux Ubuntu 9.04 64bit. Win XP 32bit SP3. Win Vista Ultimate SP2 64Bi
:: :: :: Igrice, muzika, filmovi, igranje u maxu i maji, photoshop, sumanuti download sa neta, Trenutno igram CRYSIS online i tako...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Almighty84 Re: ... 13.06.2009. 17:33 #121191

Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom potom

:: @Almight
:: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
:: @Nikopol7
:: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo..
:: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
SkyFire Re: Re: ... 13.06.2009. 17:40 #121195

Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom..
Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme

:: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto
:: :: @Almight
:: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
:: :: @Nikopol7
:: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo..
:: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
Almighty84 Re: Re: Re: ... 13.06.2009. 18:49 #121220

Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila :)

:: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom.
:: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme
:: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto
:: :: :: @Almight
:: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
:: :: :: @Nikopol7
:: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo..
:: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
SkyFire Re: Re: Re: Re: ... 13.06.2009. 18:52 #121221

Ne smem..Ko hoce da vidi sta imam moze da ode na bench pa nek pogleda pod moja masina
Ti nemoj da si skroman,imas zver i cuti tu i ne javljaj se..
Za pice ostavi neki kontakt tel na mail da mogu da ti se javim kad dodjem..

:: Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila :
:: :: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom.
:: :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme
:: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto
:: :: :: :: @Almight
:: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
:: :: :: :: @Nikopol7
:: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo..
:: :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
Almighty84 Re: Re: Re: Re: Re: ... 13.06.2009. 19:02 #121223

Ja znam sta kod tebe u kucistu spava, zato i kazem... :)

:: Ne smem..Ko hoce da vidi sta imam moze da ode na bench pa nek pogleda pod moja masina
:: Ti nemoj da si skroman,imas zver i cuti tu i ne javljaj se..
:: Za pice ostavi neki kontakt tel na mail da mogu da ti se javim kad dodjem.
:: :: Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila :
:: :: :: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom.
:: :: :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme
:: :: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto
:: :: :: :: :: @Almight
:: :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
:: :: :: :: :: @Nikopol7
:: :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo..
:: :: :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
:: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 13.06.2009. 19:13 #121227

To sto ti mislis da spava u kucistu sada spava vec tri meseca na stolu.Od kako sam poceo da modujem kuciste nikako da zavrsim

:: Ja znam sta kod tebe u kucistu spava, zato i kazem... :
:: :: Ne smem..Ko hoce da vidi sta imam moze da ode na bench pa nek pogleda pod moja masina
:: :: Ti nemoj da si skroman,imas zver i cuti tu i ne javljaj se..
:: :: Za pice ostavi neki kontakt tel na mail da mogu da ti se javim kad dodjem.
:: :: :: Aj sad moja masina, mislim jeste dobra konfa, ali lepo ti napisi odje sta ti spava u tvom kucistu pa da dautoviceva izreka stvarno ima smila :
:: :: :: :: Pametno.U BG-u je pakao.Cini mi se da na neke odredjene delove pre stignem peske nego li autom.
:: :: :: :: Sto se tice masine u pravu je Dautovic,imas zver a bice jos bolje kad ti spakujemo jos dodatne opreme
:: :: :: :: :: Za picence vazi :). Sto se motorceta tice, voleo bih hajabusu, ali mi fali monete sto za kupovinu, sto za registraciju iste i to koliko hoces :) Uzecu Keeway SuperShadow 250, a posle sta bude, Treba mi za grad, ne mogu vise da izdrzim u kolima silne guzve i ostale budalastine... Sto se napajanje tice bice nesto od ta dva, iskreno i ja bih enermax, ali otom poto
:: :: :: :: :: :: @Almight
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: Taj Cors je dobar jer ima 40A na izlaznoj 12v grani..Ja bi te vise savetovao da uzmes Enermaxa Revolution,onog sa takmicenja..Isto ce te izaci.!Inace ja sam sebi zacrtao onaj od 1250 w..
:: :: :: :: :: :: @Nikopol7
:: :: :: :: :: :: Naravno,sve sto bude moglo uradicemo..
:: :: :: :: :: :: Ma MACHINE je sila,ja sam to uvek govorio.
:: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
arsaD re 13.06.2009. 20:10 #121234

broj poruka: 412
Gigabyte P35C DS3
Intel E2160
2x1gb Kingston ddr2 na 800
Saphire Radeon 2600XT
17` CRT kopernikus
CODEGEN brizzA
WD 160GB

OS WIN XP SP3 + UBUNTU dual boot

koristim za office paket, adobe paket (dreamweaver, flash, fireworks,photoshop)
od igrica MYST, TOMB RAIDER, VIRTUA TENNIS 3
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

BataCele ... 13.06.2009. 22:19 #121262

broj poruka: 1532
Athlon X2 4000+
Biostar NF 520 A2
2GB DDR2 667 MHz
Nvidia 7900GS Foxconn
HD WD Caviar 160GB SATA II
Cooler Master 460W

Igre, net, filmovi, nesto jednostavno za posao

The Witcher, Fallout 3, Neverwinter Nights 2

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

gile23 ... 13.06.2009. 23:26 #121273

broj poruka: 9121
E8400 @3GHZ
4850 @100 stepeni
2X1GB Kingston HyperX 1150MHZ Kingston HyperX
Gigabyte EP45 DS3
Chieftec GPS 400W
Chieftec LBX 02
WD 640GB AAKS
Pioneer 215D
OS Windows Vista Ultimate
Mis od 300 dinara, tastatura od 200 dinara bolja mi ne treba.
Komp koristim za AutoCad, Dreamweaver, Office i igre. @ServisPC jel igras Lord of the rings na netu (The Battle for Middle Earth II)@Sky, das lepo predlog onima iz SK-a i oni ti naprave kuciste kakvo ti hoces za dzabe. A Dachmann i Almighty imaju kompove slicne jacine.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Seerauber konfiguracije 14.06.2009. 00:12 #121280

broj poruka: 948

ovu konfiguraciju koristim samo za konektovanje
http://www.youtube.com/watch?v=fJfk_phSDiw&feature=fvsr

a ovu za slusanje muzike,nikako za konektovanje
http://www.youtube.com/watch?v=U7Ayk9G7-sc&feature=related
FSamir *-*-*-*-*-*-*-* 14.06.2009. 01:35 #121289

broj poruka: 777

3D Master:
nVIDIA GTX 280
WD3200AAKS 320GB
Sound Blaster X-Fi XtremeMusic
DVD-RW NEC AD-7170S
Antec P182 with Enermax Liberty 620W & Scythe S-FLEX
Altec Lansing ATP3 zvučnici
Ideazon Zboard MERC tastatura
Logitech G5 miš
Samsung 957P monitor

Svi ventilatori na 7V, GTX fabrički kuler zna da bude bučan.
Ovaj računar služi samo za igranje i ništa više.

Silent Dragon:
nVIDIA 7900GT with Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 – passive
WD5000AAKS 500GB with Automatic Acoustic Management (AAM) ON
DVD-RW NEC AD-7170S
Chieftec Dragon with Corsair HX620W & Noctua NF-R8
Chicony tastatura
Logitech MX518 miš
Samsung 797DF monitor

Svi ventilatori na 5V, HDD montiran na antivibracioni sistem patentiran od mene lično i personalno…ovaj računar se preko dana bukvalno ne čuje, tek u toku noći daje jedva čujan zvuk.
Ovaj računar koristim za dan i noć download i za isprobavanje svega i svačega što skinem sa RapidShare-a i NetLoad-a. Igre, program, filmovi, krekovi, pečevi, apdejtovi, virusi…bum tras…Hiren’s Boot, NortonGhost pa sve ispočetka.

HTPC:
WD1001FALS 1TB
LG GGC-H20L Blu-ray and HD-DVD ROM Drive
Antec NSK2400 with Antec EarthWatts 380W & Noctua NF-S12
Logitech DiNovo Edge tastatura
SteelSeries Ikari Laser miš

Svi ventilatori na 5V, HDD je nešto bučniji od ostatka. Zakačen je HDMI vezom za Samsung 40LE656 LCD TV (40-o inčni FullHD PVA panel) i SPDIF optičkim kablom za AV Receiver Yamaha RX-V465 do Monitor Audio Bronze BR5 zvučnika.
Računar služi za puštanje muzike i filmova svih vrsta računajući i prave Blu-ray i HD-DVD.

Što se mene tiče overklok je na poslednjem mestu, tišina u radu na vrhu.

Sve je umreženo preko SezamPro ADSL rutera na 4Mb/s.

Na sve tri ploče sam flešovao modifikovan BIOS koji omogućava aktivaciju Viste. Vista Loader-i su jednostavni i u potpunosti OK ali ja sam se odlučio za prepravljeni BIOS. Modovani BIOS nosi svoje rizike ali omogućava da Vista bude aktivirana a nijedan fajl promenjen u odnosu na najlegalniju verziju. Vista mi je instalirana samo na HTPC-u i to samo zbog izgleda.

Na neku foru mi je ostala nVIDIA 8800GTX sa montiranim Thermalright HR-03 Plus i Scythe S-FLEX ventilatorom. Nisam želeo da je prodajem nakupcima za male pare, lepa je za videti sa tim kulerom.

Za sledeći računar sam spremio Antec P182 kućište i Corsair HX1000W napajanje. To mora biti neki quad-core processor na minimum 3 GHz, SLI matična ploča i obavezno SSD hard disk.
Volim tišinu a SSD em što je brz em potpuno nečujan, nema pokretnih delova.

Eto, dotle sam stigao…ako sutra ili još noćas mandrknem da neko može da nastavi dalje.

bstaletic re 14.06.2009. 15:06 #121383

broj poruka: 1889
pentium D @ 3.01GHz (planiram zamenu za i7 920)
geforce 8800 gts
2x1gb ddr2 ram (uzecu ddr3 naravno 4-6gb)
asus p5ld2 extreme (i ovo moram da menjam)

Koristim za igrice
1)bioshock
2)assassin`s creed
3)overlord
4)crysis
5)flatout II i III
6)matori warcraft III the frozen throne
(nije redom ali nema veze)
GAMER4LIFE PC 14.06.2009. 15:26 #121386

broj poruka: 839

Asus P5E
E8400 3.8ghz OCZ Vendetta 2 Cooler
Kingstone HyperX DDR2 1066Mhz 4Gb
Gainward GTX285 1Gb
HDD 1Tb Western Digital
Chieftec 750w PS
Samsung T240 Hdmi 1080p
Logitech G15, G9, G25
Creative X-FI Xtreme Music, GigaWorks S750 7.1 700W
Thermaltake Xaser VI Big Tower

Muzika, Filmovi, Games CRYSIS, Warhead, Call Of Duty 5, Riddick Dark Athena, GTA IV, Far Cry 2, Bioshock, itd...
BlueSkyNIS ... 14.06.2009. 15:55 #121387

broj poruka: 860
Šta sve ljudi rade samo da bi instalirali Windows...

Windows-free with Fedora 10

TheGame ... 14.06.2009. 16:25 #121391

broj poruka: 719

Gigabyte EP-31 DS3L
Intel E6650 @3,2Ghz + CoolerMaster Hyper 212
2Gb DDR2 @960MHz
Saphire 4870 512 Mb GDDR5
HDD WD 320Gb
OCz 600W ModXStream PRO
Termaltake SwordM case
Samsung 931BW 19`
Logitech diNovo Edge keyboard+Logitech MX REvolution mouse
Genius 5000 5.1 speakers

Independence is a state of mind

alexb Da se ne izdvajam........ 14.06.2009. 19:01 #121408

broj poruka: 242
Ploca:...............DFI LANPARTY DK P45-T3RSB PLUS
Procesor:...........Intel E6750
CPU Cooler:........CollerMaster Eclipse
Pasta:...............OCZ Freeze Extreme
Memorija:...........OCZ DDR3 PC3-12800 Platinum Edition 1600MHz CL 7-7-7-24
Graficka:............Asus 2600xt DDR4
Hard disk:...........2x500GB SEAGATE Barracuda 7200.11 in RAID 0
Zvucna:.............M-audio 1010LT
Zvucnici:............Alesis M1active620 (studijski monitori)
Kuciste:.............CollerMaster Mistique 632
Napajanje:........ CollerMaster M620
Tast. i mis:........ Logitech LX-710
Monitor:............LG 226WTQ
DVD-RW:...........LG GH22NS40-BBB 22x
ventilatori:.........Noctua NF-S12800 i CollerMaster SAF-S12-E1-GP

Usled nedostatka slobodnog vremena komp najvise koristim za surf,chat, gledanje serija i po nekog HD ili obicnog filma.
Inace GLAVNI program na kompu mi je CubaseSX(sa gomilom pluginova)
Ostalo instaliram po potrebi

Igrice bas i ne igram cesto ali poslednje dve su mi i omiljene - GEARS OF WAR i GRID
.......a da, uzivao sam rostiljajuci uz PAINKILLER 2 (pustish mozak na pashu i BLASTBEAT-ujes kaziprstom)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647682.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs