Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Naseo sam... :)
STRANA 2 OD 2
liman Re: Naseo sam... :) 20.07.2009. 09:13 #129734

status: user
broj poruka: 812
Ma jok, kupi ti jos jedan pa ih umrezi!

:: Treba mi mali savet da li me je covek blago prevario ili tesko zeznuo... Kupio sam komp. i od tada samo slusam price kako sam mogao mnogo bolje da prodjem.. Evo iz sandre komp
::

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xendza Vreme je za uchenje 20.07.2009. 09:57 #129737

broj poruka: 601

I jesi li naucio da sam sklapas PC jesi li, jesi li?? Nisi aaa? Pa sta cekas???? Nisi puko puno para za taj PC......vreme cini svoje.....ne sekirati se vec ici napred zivci su ti vazniji od kompa.....a lova dodje prodje......Vreme je za UCHENJE! ili jesi ili NISI lenj.......si poceo da ucis?

Antimatery Joj bre 20.07.2009. 11:52 #129749

broj poruka: 997
Al ste dosadni, idete uvek u off, ajd pomalo.Pa rece covek ne razume se, a vi nista niste kupili skupo a? Jos uvek deru u svim sektorima a da to i neznate ne bavte se time., savijte rep i mrs u cose (:
Resice on valjda ovo na ljudski nacin, sada mnogo vise ljudi se razume u ono osnovno barem kada kupuje, e kako je to bilo pre 10 godina kupio ja neki PIII i moj drug video i skupio pare,hoce i on takav.Nisam mogao da odem sa njim on je bio nestrpljiv.Otisao tamo i reko e znate onog sto je kupio kod vas pre par dana, oni rekose da, a on ce e ocu i ja da bude tako lep!?!?!?!?

Ili moja drugarica sastavljam ti ja konfu za nju a ona ,e jel ima kuciste u kajsija boji!!!

Sve je relativno !!!

zmajBG RE:Vreme je za uchenje 20.07.2009. 13:10 #129759

broj poruka: 209
Nije nista naucio vec ceka tebe da ti da 100e kako bi mu ti to uradio.
Jadan si, neverovatno koliko si jadan i svi slicni tebi koji ubodu 3 komponente u komp i milse da su zavrzili sve zive skole, prodaju svoje glupe fore. Nauci ti nesto drugo da radis jer ces uskoro gladovati.
Debilu!!!!

xendza WTF 20.07.2009. 13:24 #129762

broj poruka: 601

Zmaj OOo, Zmaj kakvo je to ponashanje C c c imas neki problem??? Dete ti si debil ako si zakljucio da zelim njegovih 100 evra......imas neke komplexe ili loshe tripove??? Definitivno imas neki problem u glavi kad mi se tako obracas.

3S777 Vidi.... 21.07.2009. 09:01 #129887

broj poruka: 48

Probaj da ubedis tog champ-a da taj comp ne vredi tih para koje si dao i da komponente koje ti je obecao nije ugradio(kucishte il` napajanje) i trazi pare nazad. On bi trebao da ti je dao neki vid garancije za taj comp koji si uzeo i koje nije ispostovao.
NA osnovu toga ti trebas bez osecaja da si prevaren traziti ono sto ti pripada tj, da ti comp ne odgovara!
U principu osnova trgovine je poverenje e kad to nestane onda....
Te fore misici i motke su velika glupost.

Objasni mu da ce odgovarati NA SUDU CHASTI ! ! !

ps. Ukoliko je makar malo neki Gedza ce ti vrati pare a bice i on zadovoljan. :-))
neXus2000 I da je nov komp.... 21.07.2009. 09:31 #129889

broj poruka: 3352
Opet te je odrao, evo pogledaj sta si mogao za 33 hiljade dinara (oko 360 evra) da dobijes. I to je jos sklopljen komp, da ne bih jurcao pojedinacno komponente.

http://pcberza.rs/racunari/detail.php?cid=9
I to sve sa monitorom.

A posto vidim da nemas monitor u opisu, za te pare mogao bi jos bolje da prodjes.
Goku7 oho 21.07.2009. 17:42 #129931

broj poruka: 8
sta da vam kazem... Sto kazete, trebao si da nadjes nekoga kome bi verovao, koga poznajes... E on je upravo taj covek bio takav... Pokreuo sam temu da vidim da li me je taj isti ukrao, pokrao, zeznuo... Posto jeste ocigledno, onda cu da vidim kako dalje...
U medjuvremenu je ponudio da mi vrati pare za graficku, procesor, maticnu plocu, napajanje, dvd...
za Zmaja... Zmaju, on mi je rekao da cu dobar komp. kupiti, ja sam pristao.... sad je on pristao da mi vrati. Sta sad, jel to to?
doca80 Re: oho 21.07.2009. 18:08 #129934

broj poruka: 3053
Pitas STA SAD!!! Sad lepo tastaturu u ruke,kliknes na FORUM NOVA TEMA i stavis naslov `Sta je najbolja kupovina do toliko i toliko para` Onda sednes i cekas pametne odgovore od ljudi koji ce ti sastaviti najbolju mogucu konfiguraciju za te pare koje imas!!! Jednostavno,zar ne

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: sta da vam kazem... Sto kazete, trebao si da nadjes nekoga kome bi verovao, koga poznajes... E on je upravo taj covek bio takav... Pokreuo sam temu da vidim da li me je taj isti ukrao, pokrao, zeznuo... Posto jeste ocigledno, onda cu da vidim kako dalje...
:: U medjuvremenu je ponudio da mi vrati pare za graficku, procesor, maticnu plocu, napajanje, dvd...
:: za Zmaja... Zmaju, on mi je rekao da cu dobar komp. kupiti, ja sam pristao.... sad je on pristao da mi vrati. Sta sad, jel to to?
Goku7 i am back :) 28.07.2009. 15:38 #130959

Dobro je da sam se izvukao....
Dobio sam nazad 240e i ako sad moze neko da mi preporuci gde je najbolje da uzmem...
Posto su mi ostali kuciste, hdd, mrezna karta i 2gb rama, da li je moguce da firma kod koje bi kupio delove namontira i ovo, uz naknadu naravno....

Fali mi ploca, graficka, procesor, 2gb rama i dvd rw
Pozz
doca80 Re: i am back :) 28.07.2009. 16:16 #130966

broj poruka: 3053
Bolje bi ti bilo da postavis novu temu sa ovim pitanjima,tako ce je vise ljudi videti,i vise ljudi ce ti moci dati odgovore. I budi malo precizniji,da li zelis AMD ili Intel komp,da li ces overklokovati ili neces,komp koristis za igrice...To su detalji koji mogu da pomognu ljudima da ti sklope masinu koja je bestbuy,tj uskladjena prema tvojim potrebama...Tip,AMD konfiguracija ce te uvek izaci malo jeftinije od Intel konfiguracije priblizno iste jacine...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Dobro je da sam se izvukao...
:: Dobio sam nazad 240e i ako sad moze neko da mi preporuci gde je najbolje da uzmem..
:: Posto su mi ostali kuciste, hdd, mrezna karta i 2gb rama, da li je moguce da firma kod koje bi kupio delove namontira i ovo, uz naknadu naravno...
:: Fali mi ploca, graficka, procesor, 2gb rama i dvd r
:: Pozz
gile23 ... 28.07.2009. 16:41 #130971

broj poruka: 9121
GIGABYTE GA-MA770-UD3 rev.2.0 PCI-e/DualDDR2/SATA2/=5500 dinara
AMD x2 550=6000 dinara
LC Power LC5550 V2.2 napajanje 550W, 20/24 pin, Silent, 12cm fan=3300 dinara
SAPPHIRE PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD4850 GDDR3 512MB/256bit, 625MHz(core)/933MHz(mem), HDTV+HDCP, 2xDVI, Video-OUT, VGA Cooler, Lite Retail=9000 dinara

Sve ukupno 23 800 dinara, ako si iz Bg-a uzmi sve ovo u etronu koliko vidim na berzi najjeftiniji su. https://www.pcberza.rs/komponente Imas ovde varijaciju, ovo napajanje je overkill ima i Lc power od 420W, ali je nesto mnogo jeftino 1800 dinara, mozes da uzmes jeftiniju grafu a da te pare dodas na proc. Ako ti konfiguracija treba za igre, eventualno mozes da uzmes losije napajanje i da uzmes X2 550 koji je oko 8000 dinara.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Goku7 grasisas gile23 28.07.2009. 17:09 #130984

hvala gile23, imacu ovo u vidu, poznata mi je ta firma, ipak otvoricu novu temu da vidim jos misljenja :P
Pozz

gile23 Re: grasisas gile23 28.07.2009. 17:31 #130989

broj poruka: 9121
Nisam shvatio da imas napjanje a nemas memoriju :), evo imas KINGSTON HYPERX 2GB DDR2 800MHz KHX6400D2/2G za 2300 dinara, a dodaj jos malo para za X2 550, naravno bilo bi najbolje kada bi mogao da uzmes X3 710 (720) ali ti za to nemas para :).

Pozdrav!

:: hvala gile23, imacu ovo u vidu, poznata mi je ta firma, ipak otvoricu novu temu da vidim jos misljenja :
:: Poz
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu nisi naseo 28.07.2009. 20:14 #131007

broj poruka: 826
Nego si platio cenu koju je covek trazio....to nije nikakva prevara,to je trgovina...jesi ti skupo platio,i to bar za 50%,ali druze.....mozda njemu je vredelo....ja ti nikada ne bih vratio pare,niti bih ti vratio komp.....to je cak sa tvoje strane bezobrazno da mu trazis,jer ti svoje neznanje si platio.....i sta sad?da mu kazes kako ces da vratis komp jer ne vredi te pare?ja bih te oterao u persun.....to je trgovina....

Goku7 ooo 28.07.2009. 22:30 #131025

Zamalo da mu vratim sto mi je vratio. Spec za tebe dule, on je bio veza izmedju mene i nekih njegovih prijatelja koji prodaju racunare. On je meni ucinio da sedim kuci i cekam komp koji ce mi on sastaviti, naravno i njemu procenat. Kako sam dobio sto sam dobio, brze bolje sam reagovao. Racun nisam dobio u slucaju da menjamo neke komponente, da svedemo sve na kraju. Dobro da postoje ljudi koji razmisljaju, njemu je cilj da i dalje sklapa kompove i ako bi ja sirio pricu da on ne valja, malo ko bi kupio preko njega.
Rezime: Ja - on - firme. On je posrednik, on je kupio delove preko prijatelja. Ja kao njegova musterija nisam zadovoljan, on je duzan da mi vrati. Nikakav cenovnik mi nije dao, samo obecanje da cu proci jeftino, a prosao sam na ovom forumu.
Toliko od ovoga, sve naj :)

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs