:: Nisu svi 1156 32nm, i7 je 45nm. Cini mi se da su i5 i i3 32nm ali mozda ne svaki model . Moguce...Moracu da ti verujem na rec...Cini mi se da sam negde procitao da ce Ci7 za 1156 biti 32nm....Mozda gresim...Mrzi me da guglam...
Pa recimo da se odlucim za 1366 i7, zna li neko koliko dugo ce biti aktuelna ova verzija, posto mi se cini da je 775 varijanta trajala dosta dugo, tj taman dugo da se isplati investirati?
Malo me bune i oznake procesora i7, moracu da googlam posto me zanimaju razlike izmedju razlicitih oznaka.. Klasika, cim malo ispadnem iz price kao da nikad nista nisam ni znao :)
I razmisljao sam da sistemski disk bude ssd drajv, a tek o njima nemam pojma, neko iskustvo?
Nema sta da gleda performanse, gazice svaki AMD u svakom slucaju... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ma ne mora :), rekoh ja pre da se saceka. @DaSick Tada sam se malo iznervirao pa sam zato eksplozivno reagovao, sorry :). 1156 ce se pojaviti ali u svetu kod nas za sedmicu do dve kasnije :), ne mora da se zalece prvo neka vidi kakve su performanse :: :: Pozdrav :: :: :: :: I sta sad, mora sutra da se kupi ili leba ode na 50din ?
Gazi AMD, ali ja sam ocekivao vise od I5, prvo malo nizu cenu, jer nov kosta oko 200 evra + ploca koja je minimum 100 evra, a za nekog ko igra igrice ne isplati se, bolje da grune neki AMD sa 2 jezgra za 7000 dinara, i jacom grafickom polomice tog i5.
Pozdrav!
:: Nema sta da gleda performanse, gazice svaki AMD u svakom slucaju.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ma ne mora :), rekoh ja pre da se saceka. @DaSick Tada sam se malo iznervirao pa sam zato eksplozivno reagovao, sorry :). 1156 ce se pojaviti ali u svetu kod nas za sedmicu do dve kasnije :), ne mora da se zalece prvo neka vidi kakve su performanse :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: I sta sad, mora sutra da se kupi ili leba ode na 50din ?
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.