Najlepse se zahvaljujem svima na komentarima i savetima. Samo ne rekoh da racunar nisam ja kupio, vec moj prijatelj, a moja je uloga bila samo da podignem sistem i instaliram aplikacije. Za dva dana nisam uspeo da sredim racunar iako sam do sada podigao preko 100 sistema. Sada je sasvim jasno o cemu se radi i u ponedeljak ne bih voleo da sam u kozi prodavca, kada se pred njim bude pojavilo prijatelj i posebno njegova supruga.
Posebnu temu cu pokrenuti sa molbom da mi pomognete u sklapanju konfiguracije do recimo 45-46 hiljada dinara.
Pozdrav svima a posebno suncici i hvala jos jednom.
Mnogo hvala za predlog, mislim da je bas to ono sto mi treba, jer nikako ne smem da uzimam memoriju manju od 4GB, sve se zablokira i pojede mi ceo rad.Ovo sutra odmah narucujem!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647679. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.