:: Uzeo bi ja konzolu al nemam hd tv , i nema piratskih igara a originali su skupi .. Bolje pc ionako bih isto tako gledao hd filmove i igrao igre, ne igram ja sad sve ali najvise sam se jeo za assasians creed mogao sam da igram al takvu igru da igram na nekoj losoj rez ne ne, a samo sto nije izasla 2 . :: :: Pogoto sto ne bi mogao da igram konzolu kad hocu , ima i drugih koji gledaju tv ovako ja sam odlucujem kad i gde : :: Essential strike from Wayne Rooney :: Za 1200e da uzmesh HD 42` i neku konzolu i igrica za ostale pare :D
Sapphire ATI 5850, 1GB DDR5 Intel i5-750 Core, 2.66GHz Box, LGA1156 GigaByte GA-P55-UD3= maticna CoolerMaster Storm Sniper, SGC-6000-KKN1-GP Napajanje TT-a, Corsair je najkvalitetnije napajanje u nekom normalnom cenovnom rangu na trzistu, ThermalTake=TT pravi odlicna napajanja, po meni su njihova napajanja odmah iza Corsair-a, ali kako ne bih napamet pricao Machine da je tu bi ti najbolje objasnio to, znaci napajanje, ThermalTake Toughtpower 750W. IFX 14 sam ja izrazio zelju da kupim, ali sam na kraju ipak odustao.
Evo ti test kulera i tezine montiranja, u radnji u kojoj kupis ce sigurno moci da ti namontiraju, ali ako ti nesto budes menjao malo ce to teze biti.
Ja preferiram WD hard diskove, e sad neka ti bax ili sky fire kazu koji je bolji hard, ja mislim da su oni imali dodira i sa WD 1TB black i Samsung F1.
Ram memorija 4GB (2x2GB) vise ti ne treba za igre, neki posao koji zahteva rama dosta 6GB, ali ti si rekao gaming konfiguraciju. Ja preferiram Kingston, evo ti testa sa bench-a, mada je Geil najbolji to ce drugi da ti kazu koja je najbolja memorija.
Konzole su dobre kod Amera i Japanaca oni na svakom koraku imaju igru i jeftinije su (mogu da se skidaju sa neta) kod nas PC rules, mada je po meni konzola buducnost gaming-a, samo da se prikaci tastatura i mis i problem strategija je resen.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.