Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Gameing fonfiguracija do 1200e
STRANA 2 OD 2
Plamen re 21.12.2009. 20:15 #173106

status: user
broj poruka: 2836
A sta se lozite kad nema ni traga ni glasa od nase drugarice `milicicaz`... Ko zna, mozda neka budala vas malo tripuje, napravio account i sad vam se smeje....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 21.12.2009. 20:26 #173107

broj poruka: 1797
Ja uopste i ne obracam paznju na te `konfiguracija postove` jer uvek ima neko ko ce da sastavi konfu.

A velika je mogucnost da je neko hteo napraviti raspravu ATi vs nVidia s obzirom da `ona nije sigurna` sta da kupi :)
Zato smo Ishmerish i ja otisli u offtopic i bolE nas, jel tako....tako je.

Ishmerish Re: re 21.12.2009. 21:11 #173123

broj poruka: 7285
Pa fala bogu,ljudi smo zar ne

A ti Plamencicu,docekao si da nekom kazes da se lozi,jesi sad happpppppyyyyy

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Ja uopste i ne obracam paznju na te `konfiguracija postove` jer uvek ima neko ko ce da sastavi konfu
::
:: A velika je mogucnost da je neko hteo napraviti raspravu ATi vs nVidia s obzirom da `ona nije sigurna` sta da kupi :
:: Zato smo Ishmerish i ja otisli u offtopic i bolE nas, jel tako....tako je
:: __________________________________________________________
:: Forward, and demonspeed...
Plamen re 21.12.2009. 21:20 #173126

broj poruka: 2836
Pa nije mi bio to cilj, nego uglavnom u svim postovima gde ljudi pitaju koju konfu da uzmu, oni se jave pa prokomentarisu ili sta dodaju, a ovaj, kao ono kad kucicima bacish kostu a oni svi... Josh ovih 1200e, nesto mi je tu bilo sumnjivo, ko jos daje tolike pare za komp....

Ishmerish E tu si u pravu 100%(samo moras pravilno da se odrazis :))) 21.12.2009. 21:41 #173130

broj poruka: 7285

I moram se sloziti sa tobom,ima previse pavijana koje namerno postavljaju takve teme(pogotovo VGA teme).

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Pa nije mi bio to cilj, nego uglavnom u svim postovima gde ljudi pitaju koju konfu da uzmu, oni se jave pa prokomentarisu ili sta dodaju, a ovaj, kao ono kad kucicima bacish kostu a oni svi... Josh ovih 1200e, nesto mi je tu bilo sumnjivo, ko jos daje tolike pare za komp...
doca80 Re: E tu si u pravu 100%(samo moras pravilno da se odrazis :))) 21.12.2009. 21:42 #173131

broj poruka: 3053
zemo,bidni pored fixnog za 15 min tacno

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: I moram se sloziti sa tobom,ima previse pavijana koje namerno postavljaju takve teme(pogotovo VGA teme)
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Pa nije mi bio to cilj, nego uglavnom u svim postovima gde ljudi pitaju koju konfu da uzmu, oni se jave pa prokomentarisu ili sta dodaju, a ovaj, kao ono kad kucicima bacish kostu a oni svi... Josh ovih 1200e, nesto mi je tu bilo sumnjivo, ko jos daje tolike pare za komp...
:: ::
:: ::
gile23 ... 21.12.2009. 22:01 #173137

broj poruka: 9121
@Daum ajde daj 5 razloga zasto da uzme taj i7 860 umesto Phenoma 955, i sto ploca od 220 evra i fali ti kuciste :). Sky je rekao najtacnije znaci pocetkom marta eventualno aprila uzmi komp jer ce tada dosta pasti cene ovih grafickih, tj. izacice verovatno fermi. Trenutno za igre procesori su I5 750 ili X4 955 trece nema, sad ce neki da kazu da igre koriste 2 thread-a max to je ok, ali quad je sada postao standard, a taj koji igra igrice nece komp bas uvek koristiti za gaming bice sigurno neka aplikacija koja iziskuje malo vise procsorske snage :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: re 21.12.2009. 23:10 #173159

broj poruka: 12809
Ma stvar je u tome sto ne mozes memoriju da maltretiras kao sto mozes graficku. Ako joj radi visoki clock, radice bez obzira na hladjenje, tako da neces moci da je nateras da radi brze nego sto moze i da se oslanjas pritom na njeno `extra hladjenje`...

Mada to dodatno hladjenje moze sigurno da joj produzi rok trajanja :D

:: Bez klokovanja ona se ne greje mnogo. Mogu da se kladim kad bih skinuo hladnjake da bi isto radilo. q6600 @ 3.6 memara je na 1066 (533) ne greje se uopste. Po meni taj hladnjak ni cemu ne sluzi
:: Vazno je uzeti taj GeIL sa Micron chipom
:: A ti hladnjaci kod vecine sluze za izgled i marketing, kako bi bile upecatljivije jer u protivnom ako nemas svoj dizajn kako da se prodajes bolje od ostatka konkurencije, s obzirom da memorija svaka ima svoj referentni izgled. Zamisli da grafulje nemaju nalepnice preko onog referentnog kulera na nVidia-i npr
:: __________________________________________________________
:: Forward, and demonspeed...
repsi zashto ne? 21.12.2009. 23:21 #173165

broj poruka: 1276
a ne znam, ako cemo tako gledati onda nikad ne treba uzeti komp jer ce u vek za 3-4 meseca izaci neshto novo (jeftinije ono starije) u ovom sluchaju je to konkurencija... koja se najvishe odnosi na gpu hw..mozhe se reshiti i sa nekom slabijom kartom koja bi odradila posao do tog nekog odredjenog vremena kada bi se uzeo neki fermi/ati u zavisnosti od mnogo toga...shto se donekle odnosi i na procesore/mb...e sad shta bi se tachno tada pojavilo ? to josh niko ne mozhe sa sigurnoshtju retji... trebalo bi da bude i7-930 tada prisutan i vrlo aktuelan kao i gulftown koji meni lichno sigurno netje zapadati za oko zbog cene...ostaje nam westmere da vidimo kad tje se pojaviti (7. jan?) i kako ce se ponashati .. opet ces imati finu bazu pa tjesh motji i te procove 32nm da bocnesh u x58 ako se ne varam... tako da ti je ta konfa koju sam ti predlozhio relativno future proof - sve je relativno od individue do individue... shta ja znam... shta vi mislite o svemu tome ? dakle kada i shta uzeti ? (hipotetichki recheno jer se naravno josh nishta ne zna sa sigurnoshtju...)

ps. kad sam naveo westmere govorim o mainstreamu.. ne gulf.. nekako mi taj clarkdale 2c/4t + igfx ne smrdi na dobro ...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs