Pa dobro ima dve te 9800GTX, sto je brooka. Za igranje je nanje vise tek po nesto tu i tamo. Treba mi za rad. CAD, MAX , Tower, STAAD, MATLab i sl. Pa ako vec imam prilike da uzmem AW, bolje taj AW nego ovde nesto slabije kod ovih nasih deraca i skuplje.
Ako uzimas za CAD i Max onda nema pogovora. i7 je svetlosnim godinama ispred AMD-a po pitanju toga...
Pogotovo takva masina, kod nas bi derachi trazili sigurno 2000 evra ako ne i vise... __________________ Scourge of PCBerza
:: Pa dobro ima dve te 9800GTX, sto je brooka :: Za igranje je nanje vise tek po nesto tu i tamo :: Treba mi za rad. CAD, MAX , Tower, STAAD, MATLab i sl :: Pa ako vec imam prilike da uzmem AW, bolje taj AW nego ovde nesto slabije kod ovih nasih deraca i skuplje :: :: :: ::
Definitivno cu da uzmem taj AW. Nije mnogo para za ovakvu masnu posto mi bas treba LT a sta god ovde da kupim za te pare cu dobiti samo slabije i jos cu vise da platim. Ovi nasi su izgubili zdrav razum sto se cena tice. Mi nekada nismo ni svesni kada nesto kupujemo ovde koliko to preplacujemo
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647679. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.