pojavim mi se jedan nov problem...pri nekom vecem naporu* npr dok sam odradjivao 3d mark...u kucistu mi se cuo neki cudan zvuk..kao da je neki kuler ...masina je nova...da li to moze biti zbog toga sto je ceo komp prikacen na neko: `no name` produzno strujno kablo..za 2.3 `lopova`...ili je nesto drugo u pitanju???
Moze biti kuler na Cpu ili GPU, i eventualno HDD... Ja takodje imam takav problem, Hdd se cuje po malo, a kuler na cpu dok igram neku igricu... hehe... Ako imash Box kuler na CPU zameni ga cim budes imao priliku sa npr Hyper 212 ili Vendetta 2... :: :: pojavim mi se jedan nov problem...pri nekom vecem naporu* npr dok sam odradjivao 3d mark...u kucistu mi se cuo neki cudan zvuk..kao da je neki kuler ...masina je nova...da li to moze biti zbog toga sto je ceo komp prikacen na neko: `no name` produzno strujno kablo..za 2.3 `lopova`...ili je nesto drugo u pitanju???
bez obzira ti promeni kalab da ne bi bilo kaboom, ipak je to neki levi, bar sa osiguracem,a savetujem ti da kupis i ups ako imas $$$ mozes da ovtoris komp pa vidi sta ti se cuje pod opterecenjem
AMD daje takav score ali u igrama to nije bas tolika razlika od intela kao na testu, ubrzaj ga malo, inace je bila vest na itsvetu da je dokazano da intel krade u vantage-u :) jbg
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647679. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.