Valjda Best Buy... __________________ Scourge of PCBerza
:: za 5770 asus(512mb ili 1gb)-neces pogresiti!!!!karte su EXTRA-malo trose,dobro se klokuju,i stvarno se malo greju a nisu ni bucne....za te pare su best bay(a da ti ne pricam da ces lakse sutra prodati ovu kartu sa dx11 nego neku staru crkotinu :: :: ::
imas neke dileme? a koje? 9800gt- polovna vredi oko 60e, najgora od svih 5750- kosta skoro kao 5770, znaci ako vec skupis toliko isplati se da skupis kako znas i umes jos malkice 5670 - otprilike snaga kao 9800, ladna ko spricer, dx11, skupa... 4850 - opet najbolje polovna, oko 70e, najvise sirove snage za te pare moj izbor - 4850 (jbg, sirotinja)
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
dobra kartica ali je gazi vreme!!ja sam imao slicnu situaciju-pozajmio sam neke pare pa posle 4850 kupio asus5770(doduse cu core-malo je skuplja od obicne)...dug sam vratio i uopste mi nije zao-sad se igram vrhunski!!!(ko zna kad se skupi opet neka suska pa je stavim u cf-tada jedu malu decu)TO TI JE SAMO MOJ SAVET-TI SAM ODLUCI...
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.