Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Otvaranje igraonice,saveti oko opreme i racunara.
STRANA 2 OD 2
Shoxy Re 28.04.2010. 15:15 #209016

status: user
broj poruka: 12
Pa ovako,klince nikad ne bih zaposlio,radili bi ja i burazer,recka ne bi bila nikada,u to sam siguran, mozda bi stavio neki happyhourse recimo da se posle 01h ujutru do 08h tarifa spusti za 10dinara...ili tako nesto. Sto se opreme tice,striktno bi gamerska bila i samo gamerska.. imale bi par VIP sobice jedna za WoW igrace jedna za CS igrace.... Sto se tice unutrasnjeg izgleda,tetka mi je umetnica tako da bi joj ja samo kupio materijal reko sta da naslika po celoj igraonici...

E sad,mene najvise zanima kolike su zarade mesecne od igraonice na 20racunara,ako ima neko predstavu neka kaze... Pozdrav.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 30.04.2010. 17:12 #209547

broj poruka: 9121
Za CS stavi na pola kompova neki popularan mis za CS, na drugu polovinu kompova neki drugi popularan mis za CS.

Za WoW ti je sranje ona gore tastatura nema nijedno programabilno dugme, a da nije deo klasicne tastature, treba ti neka sa mnogo dugmica kao G11. Za tastature za WoW pitaj nekog pro WoW gamera koja je najbolja. Gledaj da ti sve tastature u igraonici imaju pozadinsko osvetljenje.

Razer-ove sluske slabo ko koristi u pro gaming-u, tu se koristi samo Siberia :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet re 30.04.2010. 17:46 #209549

broj poruka: 1033
Ta gaming oprema ce da strada u roku od 6 meseci ma koliko bila kvalitetna... Takop da ti ni ja ne preporucujem da toliko para trosis na periferije, Bolje dodas lepo te pare na vece monitore i to je to... E sad to ti je moj predlog.

markozutic re 30.04.2010. 18:41 #209550

broj poruka: 1463
lol procitah negde da je potrebno da se ima original wow sa akauntovima ~ 100 jura?
hahaha pa sta ce mu original wow u igraonici, instalira wow i svaki wowovac ima svoj akaunt i moze da se loguje preko svakg kompa. :D

Ovde u pancevu ima jedna velika igraonica , 25+ kompova, radi lepo, Sat je 80 dinara (lopovi :D)) ali idu ljudi igraju, Dotu, igraju CS igraju wow, idu da rejduju i te gluposti, takodje to je i kafic ujedno pa prodaju i sokove i kafe po paprenim cenama i tu ima zarade .)
Jos da otvoris neku pekaru pored ili rostilj jao pa nemoraju da izlaze iz igraonice .)))

obavezno 2-3 klime i zabrani pusenje u igraonici :D

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

gile23 ... 30.04.2010. 22:47 #209574

Svaki software mora da bude original, ako nece da mu nose kompove, od windows-a pa nadalje, kao i WoW, mada za WoW mu treba samo 1 original, a ovde u igraonici ima jedan acc i dosta njih se logovalo na taj acc, a posle su valjda pravili svoje, nije svejedno davati 1000 din za mesecnu pretplatu.

Pozdrav!
Shoxy Gaming oprema,wow itd. 03.05.2010. 13:35 #210028

broj poruka: 12
Sto se tice gaming opreme sigurno nece stradati u roku od 6 meseci , gaming oprema ce biti postavljena u 2 Vip sobice za wow i CS , na ostalim kompovima bice tipa a4tech X7 mishevi i slusalice iste marke... sto se tice WoW tastature,ne razumem se kakve tastature se koriste za tu igricu ali hvala na predlogu za G11.
E sad WoW uzimam jedan original i istalirujem na sve kompove a acc-ovi igraci sami kupuju i loguju se.. valjda to ide tako..
Sto se tice WarCrafta tu cu morati da kupujem Original za svaki komp zbog CD-key-eva...

gile23 Re: Gaming oprema,wow itd. 03.05.2010. 13:37 #210029

Ne moras za svaki komp, mozes da kupis za pola kompova, posle samo iskopiras na onu drugu polovinu. Stavis na sve kompove Garenu.

Pozdrav!

:: Sto se tice gaming opreme sigurno nece stradati u roku od 6 meseci , gaming oprema ce biti postavljena u 2 Vip sobice za wow i CS , na ostalim kompovima bice tipa a4tech X7 mishevi i slusalice iste marke... sto se tice WoW tastature,ne razumem se kakve tastature se koriste za tu igricu ali hvala na predlogu za G11
:: E sad WoW uzimam jedan original i istalirujem na sve kompove a acc-ovi igraci sami kupuju i loguju se.. valjda to ide tako..
:: Sto se tice WarCrafta tu cu morati da kupujem Original za svaki komp zbog CD-key-eva...
::
Mandugai Igraonica? 25.10.2010. 04:58 #256083

broj poruka: 1
Interesuje me da li si uradio nesto sa igraonicom? Jel si je otvorio? Da li se isplatilo? Kako posluje?
veliki pozdrav .)

vladats @xenox 25.10.2010. 07:05 #256085

broj poruka: 4537

Pa kome se gledaju brda i doline nek ide u prirodu.
Dovoljno je da tocak od auta ne bude cetvrtast.
Pokret konkretno... 18.11.2010. 18:24 #263949

broj poruka: 3
Dugo sam u prici oko igraonica, ako zelite da radite ili vam trebaju bitne informacije, kontaktirajte me na mail. Pomazem iskustvom, pre nego sto napravite neku gresku na samom pocetku..

Svako ko je zainteresovan za rad u vezi sa igraonicom neka se javi, nudim zarade od 100 do 1000e mesecno.

Mail: crazy.paintball.mld@gmail.com

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs