Matori moja mašina pojede sve ove nabrojane u ovoj temi za dorucak, a na poslu bolje da ti ne pricam šta imam, nemam ni želju ni potrebu, osim ako mi neko ne zatraži.
Napajanje od 1KW sam uzeo jer u mom kućištu imam 8 hard diskova, od toga 4 u RAID-u, profi capture/live broadcast karticu (koja sama ždere 150W), SCSI karticu, dual digitalni tjuner, i 8 USB uređaja,...to sve u kombinaciji sa UPS-om i ovm napajanjem mora besprekorno i stabilno 24 časa da radi. To sam sad uzeo da bi bar 5 godina bio miran.
Znaš kako me boli ćoše za CF, SLI i igrice. Napajanje sam slikao jer je su me tri člana mejlom zamolila, a ne da bi se kurčio i hvalisao.
UVEK MI JE DRAGO KAD NEKO IMA, ali mi nije drago kad vidim čemu mu to služi i da se time hvali. Odrastite. Ja bi voleo da svi imate koliko ja imam pa na kvadrat.
:: Pa naravno da se slazes kad ima smisla : :: :: A za kilovat napajanje sam rekao BAX- :: :: Kacio je slike kad ga je kupio, iz svih uglova, slike pakovanja, pa kad je stavljao dva ona kulera na 4850...sve je kacio na forum...relano ne znam sta ce ikom ko se ne bavi nekim bolesnim klokovanjem ili nekim 3XSLI/CF sistemima 1KW napajanje...al ajde :: :: Kada neko drugi okaci sta je kupio ili sta ce kupiiti, odma je on klinac i dete koje je klikere zamenilo komponentama...nije entuzijasta nego dete napaljeno.. :: :: Al ajde nije ni bitno necu raspravu...ja sam rekao u prethodnom postu na ovoj temi da mi nisu jasne ove teme u smilu bolje je otvoriti 1 i tu svi da pisu o svojim konfama.. :: :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: GA-X38-DS :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: Asus 5850 975/128 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: DVD-RW Samsung 223 :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: Corsair TX650 650 :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: Logitech X540 5. :: ::
U bre Bax2003 mogao si da kupis golf 4-ku za te pare pa da se pohvalis
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Thermaltake 400 W Lite Power WO161 Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs Sky Star 2 Rev 2.6B
:: :: Matori moja mašina pojede sve ove nabrojane u ovoj temi za dorucak, a na poslu bolje da ti ne pricam šta imam, nemam ni želju ni potrebu, osim ako mi neko ne zatraži. :: :: Napajanje od 1KW sam uzeo jer u mom kućištu imam 8 hard diskova, od toga 4 u RAID-u, profi capture/live broadcast karticu (koja sama ždere 150W), SCSI karticu, dual digitalni tjuner, i 8 USB uređaja,...to sve u kombinaciji sa UPS-om i ovm napajanjem mora besprekorno i stabilno 24 časa da radi. To sam sad uzeo da bi bar 5 godina bio miran :: :: Znaš kako me boli ćoše za CF, SLI i igrice. Napajanje sam slikao jer je su me tri člana mejlom zamolila, a ne da bi se kurčio i hvalisao :: :: UVEK MI JE DRAGO KAD NEKO IMA, ali mi nije drago kad vidim čemu mu to služi i da se time hvali. Odrastite. Ja bi voleo da svi imate koliko ja imam pa na kvadrat :: :: :: Pa naravno da se slazes kad ima smisla : :: :: :: :: A za kilovat napajanje sam rekao BAX- :: :: :: :: Kacio je slike kad ga je kupio, iz svih uglova, slike pakovanja, pa kad je stavljao dva ona kulera na 4850...sve je kacio na forum...relano ne znam sta ce ikom ko se ne bavi nekim bolesnim klokovanjem ili nekim 3XSLI/CF sistemima 1KW napajanje...al ajde :: :: :: :: Kada neko drugi okaci sta je kupio ili sta ce kupiiti, odma je on klinac i dete koje je klikere zamenilo komponentama...nije entuzijasta nego dete napaljeno.. :: :: :: :: Al ajde nije ni bitno necu raspravu...ja sam rekao u prethodnom postu na ovoj temi da mi nisu jasne ove teme u smilu bolje je otvoriti 1 i tu svi da pisu o svojim konfama.. :: :: :: :: :: :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: :: GA-X38-DS :: :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: :: Asus 5850 975/128 :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: DVD-RW Samsung 223 :: :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: :: Corsair TX650 650 :: :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: :: Logitech X540 5. :: :: :: ::
još samo da si naveo i neki USB frižider, pa da pomislim kako ti je i tih 1KW malo. Mada, sa jedenjem moje mašine bi bilo problema, Snajper je golema kutija.
Nisam jos prodao 5870, otkud ti to? __________________ Scourge of PCBerza
:: Ako ako...samo se plasim da ces nabaciti komplekse nama pojedinima : :: :: Video sam da si prodao 5870, sta ces sad da uzmes ne smem ni da pomislim : :: :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: GA-X38-DS :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: Asus 5850 975/128 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: DVD-RW Samsung 223 :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: Corsair TX650 650 :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: Logitech X540 5. :: ::
@Daum.. nemoj da si skroman kao neki pa da ti masina ne moze da pojede pola foruma za dorucak ahahah..reci lepo da uzimas dva GTX 470 non referentna koja si narucio iz inostranstva i oprosticemo ti za skromnost!
Ma daj je meni da vidis kako grickam..nece ostati ni carape :) Kad krene full load ima da prste megaherci na sve strane kad se uhvatimo u kostac hehe...
I ja sam u proslu sredu najzad spakovao MTB. Neki Merida ram sa Sram x.7 i x.9 menjacima i jos neke hidraulicne kocnice, vila je neka budget ali za bolje ima vremena a mozda nece ni trebati. Ma do kesice je... jedini maler je bio sto sam na drugoj voznji odmah isekao gume na ostru ivicu nepoklopljenog sahta izmedju tramvajskih sina, je.i ga gravitacija cini svoje sa mojih vec preko 120kg.
Prava muka je sto sam na toliki bajs (sediste je na 1.15m` od zemlje ali mi se cini da cu morati bar jos malo da ga podignem) seo posle 25-26 godina pa ce trebati vremena za navikavanje a i volan mi je nekako uzan 60cm`... treba tu bar nesto u sirini ramena 65-67cm`...
Kad sve uzmem u obzir teze je spakovati dobar bajs nego dobar racunar i da sve to udje u neki predvidjeni budget, ja sam sa u glavi zamisljenih cca 350E stigao na preko 500E ali ne zalim, cak sta vise repic mase tamo vamo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Čoveče, svi ste počeli nešto da se hvalite. Ovo je postao neki novi trend :: :: Evo i ja da se pohvalim, uzeo sam Capriolo Anacondu bajs. Do mudiju je :) :) : :: Vozikam ga svaki dan :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
- Jeli, da si tigar, koga bi od nas prvog pojeo? - Šta znam, pojeo bi prvo onog Trtu tamo - A što njega. - Pa vidi ga što je rumen i masan, nije ko onaj Cvrca tamo. I to ne bih ga pojeo takvog kakav je već u sosu od kisela mleka. - E jesi glup Mito, pa koji tigar jede svoje žrtve u sosu od kisela mleka, nema toga nego ćeš da ga pojedeš ovokvog kakav je sa sve kaputom i cipelama. - Pa baš da mu ne jedem cipele... reče ovaj gledajući u Trtinu blatnjavu obuću.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
C2Q6700 3.5GHz / Vendetta2 GA-X38-DS4 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MHz Asus 5850 975/1280 Samsung SpinPoint F3 1TB DVD-RW Samsung 223F Lian Li `Lancool` PC-K62 Corsair TX650 650W Asus Xonar DS(OP270GP) 7.1 Logitech X540 5.1
:: Nisam jos prodao 5870, otkud ti to :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ako ako...samo se plasim da ces nabaciti komplekse nama pojedinima : :: :: :: :: Video sam da si prodao 5870, sta ces sad da uzmes ne smem ni da pomislim : :: :: :: :: :: :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: :: GA-X38-DS :: :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: :: Asus 5850 975/128 :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: DVD-RW Samsung 223 :: :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: :: Corsair TX650 650 :: :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: :: Logitech X540 5. :: :: :: ::
Koja je svrha tvog postovanja ??? Niko ti se nije obratio i samo si odjednom upao sa negativnom energijom. Covek kupio masinu i hoce da se pohvali, normalno(forum je IT karaktera). Mozda nekog clana interesuju osobine neke komponente, koje on ima i moze da pita u vezi sa tim. Upao si niotkuda i sa nekim BAXatim ponasanjem. Sta ti to toliko imas , sto drugi nemaju, i koliko to zaradjujes da mi je da znam?? Sta ti smeta covek i ko ti drmna kavez ???
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Nude ljudi uglavnom zamene za 5850... razmisljam se jos uvek da li da je prodam... hteo sam da probam CF 5770 Vapor-X... __________________ Scourge of PCBerza
:: video je na oglasima reko mora da je odma otisl :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: GA-X38-DS :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: Asus 5850 975/128 :: Samsung SpinPoint F3 1T :: DVD-RW Samsung 223 :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: Corsair TX650 650 :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: Logitech X540 5. :: :: :: Nisam jos prodao 5870, otkud ti to :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Ako ako...samo se plasim da ces nabaciti komplekse nama pojedinima : :: :: :: :: :: :: Video sam da si prodao 5870, sta ces sad da uzmes ne smem ni da pomislim : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: C2Q6700 3.5GHz / Vendetta :: :: :: GA-X38-DS :: :: :: 2x2GB GEIL Black Dragon 1066MH :: :: :: Asus 5850 975/128 :: :: :: Samsung SpinPoint F3 1T :: :: :: DVD-RW Samsung 223 :: :: :: Lian Li `Lancool` PC-K6 :: :: :: Corsair TX650 650 :: :: :: Asus Xonar DS(OP270GP) 7. :: :: :: Logitech X540 5. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.