Ne ide napajanje uz 690 i mislim da je ono najbolje u tom cenovnom rangu. HAF 922 mi deluje mnogo plasticno, a o TT necu ni da pisem, nikad nisam gotivio njihove plastikanere... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Sva Antec kucista su tiha, izrada im je kvalitetnija od vecine brandova, ja imam P182 i kuciste je izvrsno, bolje za njega dati 130e nego za bilo koje drugo, jedino sto je mid-tower pa samim tim i manje mesta ima. Stranice su duple i pored 5 120-ica u kucistu ono je jako tiho... Jedino mi sada Corsair 800/700 odvlaci paznju i Cosmos Pure... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Imas mnogo veci izbor Thermaltake kucista za manju kintu nego cooler master ............pusti ti njihove ukuse ja mrzim ovo volim ono idi ti lepo u taj house ili microsystems i videces da su skoro sva thermaltake kucista prelepa i kvalitetna.
i meni je isto Antec jako kvalitetan, ali najbolje da ode sam u Gigatron na banovom brdu ili Emmi house u kozjackoj pa da pogleda uzivo, tako je najbolje. @Skeletor, tebi su svi zivi predlagali 690, kada si se raspitivao izmedju njega i Tempest evo i na kraju si uzeo Lexa S i prezadovoljan si, a generalno 690 je daleko kvalitetnije.. @xendzo, znam da volis TT, ali ti imas 2 vrhunska njihova kucista, i ona su ok, jedino im najskuplja kucista i valjaju, ostalo je sve jeftina plastika i los kvalitet, kolko para, tolko muzike..
:: Sva Antec kucista su tiha, izrada im je kvalitetnija od vecine brandova, ja imam P182 i kuciste je izvrsno, bolje za njega dati 130e nego za bilo koje drugo, jedino sto je mid-tower pa samim tim i manje mesta ima. Stranice su duple i pored 5 120-ica u kucistu ono je jako tiho.. :: Jedino mi sada Corsair 800/700 odvlaci paznju i Cosmos Pure.. :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
moram priznati da je ovo izuzetno povoljno, znam da je hladjenje losije, ali bez obzira, cena je lepa...kad se samo setim da je prakticno isto kuciste pre 3god. kostalo 20.000...i to golo..
@imarkovic Sta se trudis njoj nesto da objasnis, kupila je sebi jedan TT, to je sve sto je videla i misli da je najbolji...
Mozda imaju par dobrih resenja, mozda imaju lepu zamisao, ali izgled (moj ukus) i kvalitet NULA. Na oko i na dodir kad uporedis sa kvalitetnijim brandovima ono tu nema sta da trazi... Ne osporavam ja, da TT ima nekih pozitivnih stvari, ali ne mogu da se porede CM,Antec i TT,NZXT npr...
Ja cu tebi da maznem onaj 700D samo rekni ciki adresu ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Slazem se i ja, ok cena, dobijes OK proizvod...jbg, ja sam takav da ne mogu da prestanem da se pitam cemu ono sranje na prednjoj strani? Su vrata?Nisu!Cemu sluze?Nicemu... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
lep izbor, malo se vise izujes, ali posle brzo zaboravis .
:: @imarkovic Sta se trudis njoj nesto da objasnis, kupila je sebi jedan TT, to je sve sto je videla i misli da je najbolji.. :: :: Mozda imaju par dobrih resenja, mozda imaju lepu zamisao, ali izgled (moj ukus) i kvalitet NULA. Na oko i na dodir kad uporedis sa kvalitetnijim brandovima ono tu nema sta da trazi.. :: Ne osporavam ja, da TT ima nekih pozitivnih stvari, ali ne mogu da se porede CM,Antec i TT,NZXT npr.. :: :: Ja cu tebi da maznem onaj 700D samo rekni ciki adres :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Ma jebes kintu, nikad je nemamo, a i da imamo odakle nam!?!
Nego bre, ovo TT lvl10 je jedino zanimljivo kuciste (koliko para ova kanta?), mozda Element V, ali opet imas boljih... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
svaako ima svoj ukus i prestanite da trujete.. meni je cm suvise jednostavan i klasican i ne bih ga nikada uzeo...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S N
Je li bre Skelisa, se lozis ti na He-man-a? Jel ti seksi u onim cegama? ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
sestogodisnjak...a vec gay sta ucini ova planeta coveku...eh...
Ma sta se odmah ljutis jbt... znas kako ide ono... ko se ljuti uteram mu...a ne ne ne, tebi se to `dja. No lolipop for you... ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Ako postoji ruzno kuciste onda je to Corsair 700 D (800 D), znaci bolje izgleda Codegen od 1000 din. Comos je keva za taj Corsair sto se tice spoljasnjeg izgleda.
E sto si mi ti kompetentan u pm... Ce ti ubacim komponente u novogodisnju jelku, da vi`s kako ce ti se svidi... deres li ti sta? ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Ne svidja se svakom jednostavan graphite dizajn. Kuciste je previse jednostavno. Da nema onog Corsair znaka na prvi pogled bi zakljucio da je kinez. Ovo nema cak ni zaobljenih ivica nicega, klasican funkcionalni kvadar sa Corsair znakom.
Svaka komponenta pod jelkom je dobra :).
PS. Nemoj da se pravis preterano pametan, kada ti i ja znamo da nisi . Ja sam samo izneo svoje misljenje sto se tice spoljasnjeg dizajna, ako ti se ne svidja, zaobidji i kraj.
Preterao si !
Pozdrav!
:: E sto si mi ti kompetentan u pm.. :: Ce ti ubacim komponente u novogodisnju jelku, da vi`s kako ce ti se svidi.. :: deres li ti sta :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.