`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Svakoj devojci treba jedan lep i velik.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: Ona je devojka i njoj treba lep(Veliki) i dopadljiv ...
To ti je generalni problem zenskih objekata kada dodju na ovaj forum, i umesto da se spuste i pridruze ovom nivou one tripuju da su u top modeli koji su dosli u Irak da `podignu` moral napacenim vojnicima,pa da shodno sa tim svi gledamo u njih kao boginje.A glavu na panj ako i 2% od njih mogu bez sminke da se pogledaju u onu djavolju spravu koju mi muskarci nazivamo ogledalo,i to ono malo u kupatilu, a za full frame imaju sudsku zabranu priblizavanja-iz kako se kaze `bezbednosnih razloga` .
Možda sam joj bio simpatičniji, ti si išao na direktne prozivke a ja na pritajeni šovinizam.
Al i jes malo nepravedno, ja za razliku od tebe stvarno jesam sišao s čuke.
Inače, u vezi onog s ogledalom - najmudriji momenat u kultnom filmu `pakt s kurjacim` je kad indijanac nonšalantno izjavi da su sve žene iste boje kad ugasiš sveću.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Raicu ja tu imam moju izreku`Lakse uterati nego objasniti`,no s`obzirom da je zensko ne nosi neku tezinu.Ne mogu da svarim ljude koji ne slusaju a pritom su i prirodno intelektualno malo unazadjeni, i jos se pritom prave da su Tesli pili mozak na slamcicu-prim.Skeletor9.
A za cuku,pa to ti je wanna be zensko proseravanje,cim one ne mogu da se `popnu` na istu, eto ti belaja.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Al i jes malo nepravedno, ja za razliku od tebe stvarno jesam sišao s čuke :: :: Inače, u vezi onog s ogledalom - najmudriji momenat u kultnom filmu `pakt s kurjacim` je kad indijanac nonšalantno izjavi da su sve žene iste boje kad ugasiš sveću
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.