ma ja sam hteo neko kuciste da je prosto(izgleda mocno,ogromno je) koji kuler da uzmem da bih ga malo klokovao i do koliko bih mogao da ide. e da memorije ima 4gb ako to ima veze
Sto se tice teme...extra sve ovo izgleda...moj predlog....uzmi i ofarbaj unutrasnjost kucista u crno, slivuj kablove, i uradi cable management.... takodje kao sto je raic rekao...ofarbaj i te coolere :)
dosta drzim do izgleda kucista, pa su ti ovo moje preporuke....btw...lepa konf :)
Coa, zasto ti izbrisase one silne fotke na Photobucket-u?
25.10.2010. 21:36
status: user broj poruka: 11010
OK, vidimo se uskoro, ja cu doneti zelenu boju u obliku spreja, da ti prefarbam ovu 2x azdaju (kad vec, po Raic-evom savetu, farbamo Noctue). - - - - - - - - - - - - - - - - povodom raznih komentara vezanih za dilemu - NV vs. ATi:
Ne jednom, nego u desetak navrata, na ovom forumu sam naglasio da nemam nista protiv bilo koje karte (bilo kojeg proizvodjaca) ako radi svoj posao onako kako treba. Zato sam i bio preporucio komsiji da kupi 5850, racunajuci da je ATi ostao na visini kvaliteta prethodne generacije (mada i tu dajem malu prednost NV-u, kako vam je vec poznato). Na zalost, na osnovu licnog iskustva kao i na osnovu onoga sto sam saznao posredno, zakljucio sam da je serija 5xxx problematicna (da ne ponavljam sada sve detalje...). Takodje sam naglasio da, ako se ova nova (6xxx, nova-stara) generacija pokaze `izlecenom` od boljki koje ometaju 5xxx, nece biti razloga da bilo koga odvracam od nabavke istih, izuzev ako budu manje konkurentne od NV-ovih (odnos cena-performanse)...
Kakvi su ovo zvuchnici pored rachunara?! Pa da li si normalan, pa to ce da te ubije u vugla. :) Nego koliko vidim to je Wharfedale E50. Super zvuchnici, imam ih kod kuce. Nego gde si ih nashao i koliko si ih platio?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Gde si uzeo H70? (stiglo iz dijaspore?) __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Jeste to su Wharfedale E50, inace uzeo sam ih preko mog drugara koji se bavi zvucnicima Sinisa Rankov, a sad koliko sam ih tacno platio ne secam se, nisam ih skoro uzeo...
:: Kakvi su ovo zvuchnici pored rachunara?! Pa da li si normalan, pa to ce da te ubije u vugla. : :: Nego koliko vidim to je Wharfedale E50. Super zvuchnici, imam ih kod kuce. Nego gde si ih nashao i koliko si ih platio :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647676. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.