DA LI NEKO MOZE DA MI GAZE KOJE KUCISTE DA UZMEM??
STRANA 2 OD 2
Skeletor9
..
29.11.2010. 14:49
status: user broj poruka: 422
ja sam pacovom prezadovoljan, udoban za ruku, podesis ga kako odgovara bas tvojoj saci, brz i kvalitetno odradjen, uzeo sam i poodlogu saitek cyborg bas za njega... u cod mw 2 online dere:))
:: ja sam pacovom prezadovoljan, udoban za ruku, podesis ga kako odgovara bas tvojoj saci, brz i kvalitetno odradjen, uzeo sam i poodlogu saitek cyborg bas za njega... u cod mw 2 online dere:) :: to je sve do jaja! :D ali gde si ga kupio??
:: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
covece pa stavio sam ti linkove u kojim firmama ima da se kupi..trenutno 5 i 3..isti `rac
:: :: :: :: ja sam pacovom prezadovoljan, udoban za ruku, podesis ga kako odgovara bas tvojoj saci, brz i kvalitetno odradjen, uzeo sam i poodlogu saitek cyborg bas za njega... u cod mw 2 online dere:) :: :: :: to je sve do jaja! :D ali gde si ga kupio? :: :: :: :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: :: ATI RADEON HD 585 :: :: NZXT Lexa S Neon Mode :: :: Mad Catz R.A.T. :: :: :: ::
hahahah sta je zivot bez smeha...A sto se promaje tice dobra je ona varijanta sa busilicom...razmislicu o tome.....a sto se tice psianja bole me uvo za to jer nisam na pismenom zadatku,ali ako vam smeta moze da se ispravi to!!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.