da,na nju mislim,hvala,javicu u ovoj temi kad uzmem,da vam kazem da li radi,za kolko sam uzeo itd itd. . .nadam se da nece biti problema Pozdrav!!! I like the girls who drink with me. :)
1inch=2,54cm a vendettu ces tesko naci,uzmi xigmatek darknight bolji je,gledao sam testove u vrhu liste je gde ima kulera i od 80-100e! AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
6870 u svako kuciste. Oko 24-25cm ima. 5970 ima oko 30cm. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
evo ja cu je udomim kod mene, ali ako je prodajes za maximalno 10k :) samo da prikupim repa......
Inace ako oces da se igras sa full detaljima, i rezolucijom, i sa AA i AF onda ces morati da se pruzis za sto bolju karticu, znaci 250-300+ eura......tako mu to dodje :)
daj malo gasa tom procesoru ,trebalo bi da ide na 3 ghz sigurno ,uzmes gtx570 i miran si sto se grafike tice na jedno podosta duze vreme. Da li ce biti overkill ili nece za ostatak tvoje konfe ,ne znam ,ja ne bih rekao ,ali ako i bude ti svejedno planiras kasnije da menjas platformu pa ce da pegne samo tako ...Ako neces gtx ,onda 6870 i uzivaj
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.