Heraklite iz Irakliona! Taman si poceo kako treba...
25.04.2011. 20:33
status: user broj poruka: 11010
(prvi red odozgo) kad ono... peti red... dve NEMOCNE nazovi-karte u cross trafic fire-u (ono jest` da su usujane toliko da bljuju vatru, ali, cross my heart, ne bih to preporucio ni neprijatelju)... Narocito ne u masini koja sadrzi tako jaku bazu (CPU/RAM). Jedna-jedina 560-ka bi tu legla k`o dupence na noksir.
:: (prvi red odozgo) kad ono... peti red... dve NEMOCNE nazovi-karte u cross trafic fire-u (ono jest` da su usujane toliko da bljuju vatru, ali, cross my heart, ne bih to preporucio ni neprijatelju)... Narocito ne u masini koja sadrzi tako jaku bazu (CPU/RAM) :: Jedna-jedina 560-ka bi tu legla k`o dupence na noksir ::
A za koliko mozes da nabavis 6950 ili 570. OK je to sada je povoljna cena. Ali sa obe ove karte za godinu ipo dana ako dfokupis jos jednu imaces jace nego tada sa ATI5850 Crossfire. Mnogo je bolja opcija ako podnosios MSI da uzmes GTX570 MSI ako ima, lupam ili tako nesto. Ili 6950 nereferetni. Razumes spremas ga za Crossfire za godinu dana. Uzmes 6950 od 2GB. Za koliko mozes da dobijes njih. E sa time vec mozes 3 godine da racunas. Ovako krajem ove godine ti ces imati kao 4850 u crossfire sada. Ili 4870. Jel ce biti p[redposlednja serija karata. Za godinu dana vec ce biti 3 nove serije ispred. Ne verujem da to mogu MAX podesavanja 1400 rezolucije. Ne znam ti biras crossfire karte stare godinu ipo ili karte stare 3 meseca koja ce za godinu ipo dana da bude novija nego ova tvoja sada a kostace 150-180e sto je dusu dale za cross i menjanje BIOSa ako volis, ako ne 2x6950 sa 2GB svaka ce da razvaljuje i za godinu dana. I za dve ce biti ekstra komp. Za 3 ces moci da se igras lepo.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
probija mi budzet imam tacno ovoliko i ni kintu vise :(
:: A za koliko mozes da nabavis 6950 ili 570. OK je to sada je povoljna cena. Ali sa obe ove karte za godinu ipo dana ako dfokupis jos jednu imaces jace nego tada sa ATI5850 Crossfire. Mnogo je bolja opcija ako podnosios MSI da uzmes GTX570 MSI ako ima, lupam ili tako nesto. Ili 6950 nereferetni. Razumes spremas ga za Crossfire za godinu dana. Uzmes 6950 od 2GB. Za koliko mozes da dobijes njih. E sa time vec mozes 3 godine da racunas. Ovako krajem ove godine ti ces imati kao 4850 u crossfire sada. Ili 4870. Jel ce biti p[redposlednja serija karata. Za godinu dana vec ce biti 3 nove serije ispred. Ne verujem da to mogu MAX podesavanja 1400 rezolucije :: Ne znam ti biras crossfire karte stare godinu ipo ili karte stare 3 meseca koja ce za godinu ipo dana da bude novija nego ova tvoja sada a kostace 150-180e sto je dusu dale za cross i menjanje BIOSa ako volis, ako ne 2x6950 sa 2GB svaka ce da razvaljuje i za godinu dana. I za dve ce biti ekstra komp. Za 3 ces moci da se igras lepo :: :: :: :: ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati. :: ::
Ma dobar si ovako meraklije, ne nasedaj provokatorima. Ako po toj logici sad uzmeš kartu od 300e za dve godine će ti biti slaba i prodaćeš je za 150 u vr` glave. S druge strane ove dve 5850 em su jače em ih već dobijaš po dobroj ceni i moći ćeš sigurno da ih bolje uvaljaš kad ti dojade.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: probija mi budzet imam tacno ovoliko i ni kintu vise : ::
:: probija mi budzet imam tacno ovoliko i ni kintu vise :(
Kao sto si rekao
9800 ,na njoj jos uvek mozes lepo da se igras, a matora je ko biblija! mozda ne na ulta high detalje i visoke rezolucije ali kombinacija medium-high na srednjim rezolucijama , radi u 90% novih igara bez problema,
tako da je jedna 5850 sasvim dobra da se burazer lepo igra ko covek, a tek sa dve ce biti miran na duze vreme.Em jeftinije em bolje!
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.