Moze brate,slobodno... Ako i ja dobijem kredit od drzave za masine za asfaltiranje,slobodno ih digni u vazduh kao sto su onomad Cumetu.Osiguranje sve platilo dvostruko!Kad bi mi se tako neko osvetio ,bio bih mu zahvalan vecno! :D A sto se tice svedoka saradnika,to je sve deo plana.Mora neko kao fol da sve otkuca da bi otisli u tvorza i da onda damo svi 10% drzavi i slobodni posle svi sa sve opranim parama! AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: More oću i ja. Ja bi da budem onaj što je pobegao posle iz mardelja i krvavo se osvetio svedoku zbog saradnj :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Ocem i ja!Ja cu da budem vozac,posle vas sve odrukam i budem svedok-saradnik :: ::
Na autoputu su nekada bile raj. Tip je u jednoj smeni od 8 sati imao pazar od 1000 000 maraka nemačkih. Samo je nestao. Od tada kupe pazar svaki sat ili dva. Može se čukne taj što kupi pazar. Nije ispod par miliona. Evra.
:: O six hundred, Milisavova njiva :: :: :: And http://fwd4.me/017L !!!!!!!!!!!! :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Dok lubenice budu zrele,jedino cemo njih moci da krademo jer ce lopovi sve ostalo da pociste u Srbiji.Evo ja mogu da radim dva posla.Ja cu da vozim i da vas odrukam da bi se vi posle nagodili sa tuzilastvom.Posle toga,Raic pobegne iz tvorza i upuca mene u nogu iz osvete.Onda ja kupim moj deo plena zajedno sa invalidskom penzijom,kupujem diplomu medicinskog faksa u BG-u,i odlazim sepajuci na Kubu da tamo izigravam lokalnog Dr Hausa i `lecim` Evu Mendez i ostale Kubanke na Hemingvejevoj plazi... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Ko vozi :: ko ima oruzije, moze i plasticno ali da lici na nesto :: ko je kao vodja :: Ko ce da bude kao cinkaro :: kad gde sta ko :: :: lepi su predlozi ali ajde nesto konkretno :: :: Da odradimo neku njivu sa lubenicama za pocetak i vezbu :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Dok lubenice budu zrele,jedino cemo njih moci da krademo jer ce lopovi sve ostalo da pociste u Srbiji.Evo ja mogu da radim dva posla.Ja cu da vozim i da vas odrukam da bi se vi posle nagodili sa tuzilastvom.Posle toga,Raic pobegne iz tvorza i upuca mene u nogu iz osvete.Onda ja kupim moj deo plena zajedno sa invalidskom penzijom,kupujem diplomu medicinskog faksa u BG-u,i odlazim sepajuci na Kubu da tamo izigravam lokalnog Dr Hausa i `lecim` Evu Mendez i ostale Kubanke na Hemingvejevoj plazi... :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve iste i jedna razlicita :
Imamo vozaca i cinkarosa, mada ja bi to odvojio da ti ne bude mnogo posla... :)
Treba nam kolovodja , par grubijana , batinasa , nerd sa cvikerima , dobavljac za plasticne kineske igracke(puske i pistolji) neko da sije fantomke (nema se para da se kupe, ovo je jeftinije)
I fali nam neko na koga cemo sve da svalimo - okrivimo a da on to ni ne skapira cak i nakon sto ga osude i preuzme krivicu za sve- Wlada?
Moze Wlada zato sto ga vec znaju u palati pravde.Ionako ovde vec ima dovoljno postova koji pozivaju na nasilje i kriminal!Kada saznaju da pije lekove i kada procitaju ostale nepovezane postove,osobodice ga,a mi cemo mu svake godine slati najnovije ASUS proizvode i svi zadovoljni! :D Rajic ce da puca,vec se javio da mene upuca iz osvete.Phat Phuck moze da bude grubijan iliti tabadzija posto je stalno besan i taman negde da iskali to.Moja baba moze da sije fantomke,plasticne kineske igracke cemo nabaviti od bilo kog lika iz bloka 70,a Snupi ce da ometa pandurske radio veze sa svojom Frankenstajn satelitskom-wifi-lavor antenom.A Pisko moze da cuva strazu i ako naidje murija on moze da vikne:`Sram vas bilo!` AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Imamo vozaca i cinkarosa, mada ja bi to odvojio da ti ne bude mnogo posla... : :: :: Treba nam kolovodja , :: par grubijana , :: batinasa , :: nerd sa cvikerima , :: dobavljac za plasticne kineske igracke(puske i pistolji) :: neko da sije fantomke (nema se para da se kupe, ovo je jeftinije :: :: I fali nam neko na koga cemo sve da svalimo - okrivim :: a da on to ni ne skapira cak i nakon sto ga osude i preuzme krivicu za sve- Wlada :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
E,da je meni vise mene,odavno bi ja to izveo i bez vas... :D
10.05.2011. 13:54
status: user broj poruka: 3241
Nego,imam ja bolju ideju,da mi lepo osnujemo stranku...tu su pare!
A sto se tice moje babe,ona je 1924. godiste tj. 3 dana starija od kamena,a jos uvek mi preti batinama! .) AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Ali vidis da nam bolje ide politika,samo seremo a nista ne radimo. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Da kradete lubenice a jos se nisu ni zametnule!Bolje da napadnete Milisavov cardak sa kukuruzom! AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Pa moram da vezbam drukanje,jel` si zaboravio? AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Auuuu kakav si , pa to je bilo iznenadjenje! Sad si izdao Cardak akciju.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Pitaj Cumeta i Djuru mutavog kako je njima!Treba se vozikati stalno blindiranim Audijem od vile do vile i po ceo dan provoditi na pecanju dok ti specijalci iz SAJ-a cuvaju ledja prinose meredov i kace crvice na udicu. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.