zbog cimanja oko garancije! Predlozio sam janjemu sve to i ja sam ssvoje uzo u BG, al on nece zato sam naveo na pocetku sva ogranienja i to je to! Hvala u vakom slucaju na sugestijama! Ovo stize cudo sutra pa javljam sta i kako radi... :P
na kraju uzeh: MSI 870-C45, MSI Radeon HD5770, Athlon II x4 645, 2GB DDR3 1333MHz, HDD 1TH Hitać 7200rpm, LC-a od 500W ineko kineza kuciste i samsungov citac! Sve to izasto 37600 - mislim da nije mnogo! :)
Isprsi se za 2venta, user Scyter uzeo beke Borovnice za 260din i nahvalio ih. Znacice ti dosta pogotovu sto sad ide leto. Ja imam 2 neka i planiram jo 2-3 da uzmem, za buku me briga i onako sve slusam na max xD _______________________ 4 uzastupne titule. Idemooo Danza Kuduro Akcent pokidao http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3go
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.