Kućište je kanda standardne niskobudžetne veličine, znači staju grafičke srednje veličine i tower kuleri s devetkama, proveri na LC-ovom sajtu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Ostavi mi br telefona,posto sutra ili prekosutra idem da uzmem komp,pa bi dosao do tebe,po nje,ako nije problem? :) I koja je to memorija i gde 2x2gb za 3200? Nego ima li sta od one fore da kontaktiram emmi ako negde nadjem jeftinije,pa ce mi oni jos spustiti cenu? Posto nasao sam recimo x4 955 za 9150 u ducomu,za razliku od emmijevih 9600, ovu maticnu 6980 u etronu,za razliku emijevih 7330, rezac za 1513 u vip house,emmi 1813,kuciste 4670 etron,emmi-4930,sve po malo i nakupi se:) i ovo kuciste lc power,koliko je? Cini mi se da je prilicno malo? U jeb.te,koliko pitanja!: :: ::
Evo da se javim i zahvalim svima koji su mi pomogli,pogotovo raicu. Masina je bruka,barem za moje nevelike potrebe:) Mozda sam cak i preterao:) Evo da napisem na kraju sta sam uzeo x4 955 msi 870a-g54 wd sata 3 5000aakx 7200 500gb LC Power 648B 4gbdd3(2x2 gb excelram 1600) samsung 222ab i raicevu 8400gs koja se sasvim fino oseca u ovoj konfiguraciji:) Ovo sve bez grafike me je izaslo 29340din(malo sam spustio zvanicne cene:),ali bez 2gb rama neko ko planira da sklopi konfu do cene koja je navedena u naslovu sasvim fino moze da se uklopi. Pozz svima!
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.