Pa rekoh ti da imas u A Maze-u 5770 (koji je bolji od 450gts) za nekih 8500. Ako si bas namerio da sve mora da bude u jednoj prodavnici onda ti je to to. Ovo ostalo nema sta da menja.
Po nekoj navici sam gledao samo sapphire 5770 i ona je od 10k pa naviše.
Predpostavljam da si ti mislio Powercolor ATI Radeon HD5770 512MB za 8.720,00?
Nešto nisam ljubitelj PowerColor-a ali ako neko ima da napiše dobre utiske, ok može.
:: :: :: :: Pa rekoh ti da imas u A Maze-u 5770 (koji je bolji od 450gts) za nekih 8500 :: Ako si bas namerio da sve mora da bude u jednoj prodavnici onda ti je to to :: Ovo ostalo nema sta da menja.
he he ` dežurni šit ovih dana` - ova ti je dobra!!!!he,he
:: Imamo dobre utiske s powercolor kartama, gigabyte je izgleda dežurni šit ovih dana :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Nešto nisam ljubitelj PowerColor-a ali ako neko ima da napiše dobre utiske, ok može :: :: :: :: ::
Powercolor bar meni nije poznat po sranjima, a ako ti se kartica ne svidi u roku od 14 dana mozes da je vratis i oni ti vracaju pare. Nemas sta da uzgubis...
Narucio sam vec gts 450. Mala je razlika u perfomansama ali zato za nijansu i manji potrošač zbog čega će se LC Power sigurno obradovati
:: :: :: :: Powercolor bar meni nije poznat po sranjima, a ako ti se kartica ne svidi u roku od 14 dana mozes da je vratis i oni ti vracaju pare :: Nemas sta da uzgubis...
Pa svakako da je pozeljno da u kucistu imas bar dva ventilatora, jedan ubacuje drugi izbacuje vazduh, dolazi leto, vrucine + garant ces kad-tad hteti da probas OC komponenti, a tek onda dolaze problemi. Naravno pod uslovom da uzimas iole ozbiljniji komp, ne one budjave office varijante... _________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb _____________________________________________ DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
:: :: Koliko su neophodni hladnjaci tjst kuleri za racunar posto vidim kad sklapam konfiguraciju da im se cene vrte od 800-5000 :: ::
Procesor: CPU AM3 AMD Athlon TM II X2 dual core-250 Maticna: MB-AM3 MSI 770-C45 Hard disk: HDD SATA2 7200 500 GB Samsung SpinPoint F3 Ram: 2x2 GB DDR3 1600 MHZ Kingston-Xyper Graficka: Ati Radeon 5670 DDR5 512MB ovde sam u neudomici ima od giga koja je 1500 skuplja alli sad ne znam da li tih dodatnih 512mb nesto znaci Napajanje: 600W LC power
I ostaje mi za hladnjake oko 2000 din sad ne znam da li su neophodni bas :D
Na toj karti dodatnih 512mb ne znači ič, slobodno uštedi pare.
Za taj procesor nije potreban jači kuler od ovog što se dobija uz njega. Eventualno uzmi neki jeftin ventilator od 200-300 din i stavi pozadi na kućište da izvlači topao vazduh, valja se.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: :: Procesor: CPU AM3 AMD Athlon TM II X2 dual core-250 :: Maticna: MB-AM3 MSI 770-C45 :: Hard disk: HDD SATA2 7200 500 GB Samsung SpinPoint F3 :: Ram: 2x2 GB DDR3 1600 MHZ Kingston-Xype :: Graficka: Ati Radeon 5670 DDR5 512MB ovde sam u neudomici ima od giga koja je 1500 skuplja alli sad ne znam da li tih dodatnih 512mb nesto znaci :: Napajanje: 600W LC power :: :: I ostaje mi za hladnjake oko 2000 din sad ne znam da li su neophodni bas :D ::
Jeste, taj dual je dual, nema šta da se otključava.
Možda tih 2000 što ti je ostalo da dodaš za phenom x2 555 ako ti je do otključavanja, on može da se otključava. Naravno, ne mora da znači da će uspeti.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: E hvala ti citam po nekim forumima kazu da sa ovom plocom mogu da se otkljucaju jezgra kako to :D?
....bas za te pare, da, bolja je... Kao sto Raickovic lepo rekao sa tih 2000 kupi Phenom II X2 (pa te mozda usere da ga otklucas) ili ako hoces siguricu uzmu Athlon II x3 (koji tekodje mozes da otkljucas). And before you ask, razlika izmedju athlona i phenoma je u L3 kes memoriji koju athlon nema, a koje je dobra za igre.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.