Mani sad poredjenja... Poredio sam pre kupovine...
@toothless Pokazao sam sestri tvoj post! :D Bas se slatko nasmejala... :D **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
za dve od 19+ :) Iliti: menjam Varburg sa kukom, za Trabant sa kukom.Šifra:Kuku meni-kuku tebi.
A kućište možda najbolje da pojuriš na oglasima.Prati ovde i na benchu, naleteće nešto, nema razloga da kupuješ novo ako možeš da nađeš bolje polovno za iste pare, nije ti hitno da gori.
EDIT: sad videh ovo na oglasima: http://tiny.cc/5njsz Mislim da je za ove pare stvarno extra, ja bih ga uzeo na keca.
:: Mani sad poredjenja... Poredio sam pre kupovine.. :: :: @toothless Pokazao sam sestri tvoj post! :D Bas se slatko nasmejala... : :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Evo solidnog kucista za tvoj budzet (ako ces novo)
12.08.2011. 16:55
status: user broj poruka: 4420
samo mu dokupi 2 dvanaestice mada ovaj TT sto je postavio Bezubi stvarno ujeda (kad ne moze on XD), ako mozes da se pruzis da ga uzmes, nema sta da se mislis
Nije mi jasno da li mid tower (u koje spada i moje sadasnje) oznacava modele istih dimenzija, samo razlicitog kvaliteta itd ili ne?
A i ova recenica u review-u me brine: `Room for larger video cards (ATI 38xx and Nvidia 9800 & GTX 200 series will fit)`. Ova moja ima 27cm. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
xexe... Ipak je to Frontier Aurora... lepse zvuci... .) kaze na jednom od review-a i ovo: `Mid Tower design for limited desk space`. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
pa podrazumeva se da nećeš da držiš neko ogromno full tower...
12.08.2011. 17:17
status: user broj poruka: 3241
kućište na stolu.Imaš dva rešenja, pa ti izaberi: http://tiny.cc/la4xw http://tiny.cc/rvlhf Ja bih se opredelio za varijantu br. 2, zbog prostora.Tu taman možeš zimi i da okreneš zadnji deo kućišta napred, da ti greje mu*a toplim vazduhom.
xaxaxa... E bas si me nasmejao... :D Ma stvar je u tome sto necu da uzmem nesto dimenzija mojeg sadasnjeg kucista koje je isto mid-tower pa sta sam onda uradio... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
koje perverzije..stvarno su ljudi mastoviti sto se tice hw-a ! ko bi rekao da ce sve to,tako daleko otici.. tera ljude neki djavo za eksperimentisanjem,sve pohvale nema sta..
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.