I fell ur pain, milion puta sam bio u supama,pardon ispostavama poznatijih firmi. Da te bog sacuva sta ima(nema) unutra.
Mada te sad malo gubim,ti si narucio robu sa site-a,tako da treba da zoves direkciju u Cacku i da sa njima vidis oko brze realizacije.
To sto oni imaju buvaru u Beckereku tebe treba da tangira kao lanjski sneg, ti imas pravo da kupujes odakle hoces i veruj mi nece im pasti na pamet da ti kazu da sacekas dok oni ne posalju robu svojim kaubojima u ZR.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Znam ja sve to, al nisam iz BG-a a ni iz Cacka, inace bi naravno otisao direkt u radnju i pokupio sta mi treba. A ovde gde sam (ZR) ponuda na lageru je katastrofa, neki nemaju bukvalno nista vrednije, a neki samo najjeftinije stvari, dok ostalo moras da porucis pa kad stigne...
Nema frke, opusteno :). Nego valjda ce taj ko se manje razume da upotrebi google da se informise koji je koji cpu, koje su razlike, itd. Ne kazem da je ovo lose mesto za informisanje, ali ovde ima ljudi koji iznose pogresne informacije pa prave zabunu. Da toga ne bi bilo, lepo se iskoristi google i sajtovi kao sto su cpu-world, pa nece biti problema.... :)
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb _____________________________________________ DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
:: Polako , nemoj da si ostrashcen :: :: Neko ko se manje razume ce da procita i pomisli :: da je 840 isto kao i 955 jer oba rade na 3.2 i oba se zovu Phenom II.. :: :: A te testove sto rece IshmerishshishMish, to macku o rep.. :: Nista licno bre :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
A pazi situaciju sledecu: Odem danas u jednu nama `poznatu` radnju (a stalno govorim sebi necu tamo ici, al aj da vidim mozda imaju nesto povoljno sto mi treba), pitam ovog `zombija` sto radi tamo `Sta imate od AMD-ovih cpu-a na lageru? Phenom II X4 945,955BE,840, neki od ovih? `, a lik se izbecio i maltene poceo da vice `Ne, ne drzimo AMD, ne, nemamo nista, samo Intel..... `. Samo sam izasao napolje, no comment. Valjda jos uvek zivi u vreme straha od crkavanja i pregrevanja Durona i ostalih amd-ovih cpu-ova. Mislim sta reci.... A onda odem u drugu, i isti odgovor `Ne drzimo AMD-ov program....`. Zalosno....
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E5200@3.85 - Gainward 4850 (650/2200) - Kingston 4 Gb _____________________________________________ DDR2 800 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223E
:: I fell ur pain, milion puta sam bio u supama,pardon ispostavama poznatijih firmi. Da te bog sacuva sta ima(nema) unutra :: :: :: Mada te sad malo gubim,ti si narucio robu sa site-a,tako da treba da zoves direkciju u Cacku i da sa njima vidis oko brze realizacije :: :: To sto oni imaju buvaru u Beckereku tebe treba da tangira kao lanjski sneg, ti imas pravo da kupujes odakle hoces i veruj mi nece im pasti na pamet da ti kazu da sacekas dok oni ne posalju robu svojim kaubojima u ZR :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Znam ja sve to, al nisam iz BG-a a ni iz Cacka, inace bi naravno otisao direkt u radnju i pokupio sta mi treba. A ovde gde sam (ZR) ponuda na lageru je katastrofa, neki nemaju bukvalno nista vrednije, a neki samo najjeftinije stvari, dok ostalo moras da porucis pa kad stigne... ::
A taj monopolizam Intela i MS-a je vec svima poznat
18.08.2011. 14:12
status: user broj poruka: 7285
Ima par firmi u srbiji koji rade iskljucivo sa Inetlom, da budem precizniji direkcije i glavna filijala imaju i AMD ali sve ispostave i fransize nemaju i niti smeju da nabavljaju.
Znas kad su u kongrsu pitali Bilija za monopol, kaze Bili : Senatore monopol je samo igra,ja pokusavam da kontrolisem ceo svet :)
Ja kad sam kupovao racunar pre godinu dana otisao sam u pakom da vidim cene, pitao sam da li imaju Phenom 955, on mi je rekao ` nemamo taj dual-core, ali mozemo nabaviti` a kad sam pitao za m4a89gtd pro/usb3 rekao je da nemaju tu ali imaju slicnu, msi 770 c-45..
Javili da nemaju ASUS M4A87TD, pa uzeh ASUS M5A87, AM3+, USB 3.0, itd. Tako da ce biti Phenom II X4 840, ASUS M5A87 i 4Gb DDR3 1333 Kingston CL9. Sve u svemu, za 17700din koliko me izaslo, valjda je dobar dil.....
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.