Koristicu komp pored igrica i za video obradu da su samo igrice uzeo bih ps3 :)
evo sta sam sklopio sam malo premasuje cifru ali dodace i ukucani 7k dinara za ovo nego sta mislite jel bolje 560ti hawk ili asus 560 top na 900mhz cena je ista?i jel treba jos nesto da menjam?
:: Koristicu komp pored igrica i za video obradu da su samo igrice uzeo bih ps3 : :: :: evo sta sam sklopio sam malo premasuje cifru ali dodace i ukucani 7k dinara za ovo nego sta mislite jel bolje 560ti hawk ili asus 560 top na 900mhz cena je ista?i jel treba jos nesto da menjam :: :: http://www.dodaj.rs/f/V/ip/ChYnNxa/ddddddddd.jpg
daj iscimaj se nekako pozajmi ako treba steta taj monitor kad imas ovaj novi dell led+ips znacice ti veruj mi... Kad je bal nek je bal :) edit: ustedi na optici koji ce ti to djavo, instaliras sa flesha pozajmis od nekoga win 7 na usb flashu znaci dodajed 35e za 2x puta bolji monitor
hawk 560ti je proverena karta sa 3godine garancije,moj glas za msi...pozz edit: u perf. neces ni u ludilu osetiti razliku da se razumemo,al` eto da predlozim msi :)
:: koji monitor tacno mislis daj link?dakle mislite da je bolje da idem na msi hawk 560ti nego na asus 560 top
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.