1. Prvi korak - dokupi jos dve ISTE memorije koje imaš - vidim da koristiš Win 7 - on bez 2GB mem nece dobro da radi - a MB podržava max 2GB memorije (vidi Asus-ov site). 2. Drugi korak - promeni procesor - uzmi neki c2d iz serije 6000 ili 4000 - i usnimi najnoviju verziju BIOS-a - istu skini sa ASUS-ovog sajta - ovo ti pored boljih performansi oslobađa 30 wati za graf. karticu. 3. Treći korak - grafička prema finansijskim mogućnostima...
Predlog je ok ali to mi nije realna opcija... Ili cu uzeti samo 4850 i jos rama,postaviti na moju platformu,ili ako je bolji procesor,ploca od sestre a 4850 moze da funkcionise sa tom plocom na kojoj je integrisana grafika uzecu njeno i staviti jos rama i 4850. Mislim da njen procesor nije 5200+,mislim da je ispod 5000,al to sutra tek mogu da vidim. I ako je taj amd bolji od ovog mog intela onda cu ga uzeti.
:: :: 1. Prvi korak - dokupi jos dve ISTE memorije koje imaš - vidim da koristiš Win 7 - on bez 2GB mem nece dobro da radi - a MB podržava max 2GB memorije (vidi Asus-ov site) :: 2. Drugi korak - promeni procesor - uzmi neki c2d iz serije 6000 ili 4000 - i usnimi najnoviju verziju BIOS-a - istu skini sa ASUS-ovog sajta - ovo ti pored boljih performansi oslobađa 30 wati za graf. karticu :: 3. Treći korak - grafička prema finansijskim mogućnostima.. :: :: Poz :: gavr :: Beograd :: ::
:: Predlog je ok ali to mi nije realna opcija.. :: Ili cu uzeti samo 4850 i jos rama,postaviti na moju platformu,ili ako je bolji procesor,ploca od sestre a 4850 moze da funkcionise sa tom plocom na kojoj je integrisana grafika uzecu njeno i staviti jos rama i 4850 :: Mislim da njen procesor nije 5200+,mislim da je ispod 5000,al to sutra tek mogu da vidim :: I ako je taj amd bolji od ovog mog intela onda cu ga uzeti :: :: :: :: :: :: :: 1. Prvi korak - dokupi jos dve ISTE memorije koje imaš - vidim da koristiš Win 7 - on bez 2GB mem nece dobro da radi - a MB podržava max 2GB memorije (vidi Asus-ov site) :: :: 2. Drugi korak - promeni procesor - uzmi neki c2d iz serije 6000 ili 4000 - i usnimi najnoviju verziju BIOS-a - istu skini sa ASUS-ovog sajta - ovo ti pored boljih performansi oslobađa 30 wati za graf. karticu :: :: 3. Treći korak - grafička prema finansijskim mogućnostima.. :: :: :: :: Poz :: :: gavr :: :: Beograd :: :: :: ::
njen komp je: maticna:J&W Technology JW-RS780UVD-AM2+ procesor:athlon 64 x2 4800+ brisbane core speed 2500mhz oznaka memorije: KHX6400D2/1G 1GB DDR2 800MHz Non-ECC CL5 kingston hyperx napajanje:thermal take gps-400AB D
Znaci verovatno ova njena konfiguracija je bolja za 4850 nego onaj moj pomenuti? Prebacio bih moje napajanje slicna su ali moje je nominalno ima 50w vise. Posto ista hyperx memorija 2gb kosta oko 30e koju memoriju jeftiniju od 2gb bi mi preporucili da dodam sa ovom hyperx 800mhz 1gb?
:: njen komp je :: maticna:J&W Technology JW-RS780UVD-AM2 :: procesor:athlon 64 x2 4800+ brisbane core speed 2500mh :: oznaka memorije: KHX6400D2/1G 1GB DDR2 800MHz Non-ECC CL5 kingston hyper :: napajanje:thermal take gps-400AB :: :: Znaci verovatno ova njena konfiguracija je bolja za 4850 nego onaj moj pomenuti :: Prebacio bih moje napajanje slicna su ali moje je nominalno ima 50w vise :: Posto ista hyperx memorija 2gb kosta oko 30e koju memoriju jeftiniju od 2gb bi mi preporucili da dodam sa ovom hyperx 800mhz 1gb :: :: Hvala unapred :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.