Naponska utice na mogucnost klokovanja procesora ili generalno na stabilnost procesora? Sa obzirom na slabije napajanje - da li je bolje uzeti bolju naponsku?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Iskreno ja nisam neki veliki strucnjak, ali mislim da utice.Meni je naponska na ovoj ploci 8+2,mada nisam ovaj moj 955 klokovoao bas nikad.JA recimo volim da mi je naponksa dobra,to je moje misljene.A sigurno ce ti znaciti oko overklokovanja .Na tom lc kucistu je verovatno cuveno lc-power 600w napajanje ona office serija.Meni to napajanje tera ovu masinu.A nas drugar dexter je sa tim napajanjem ganjao Phenom II x6 1055 T kloknut na 3.2,7gb rama.gtx 470.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Naponska utice na mogucnost klokovanja procesora ili generalno na stabilnost procesora? Sa obzirom na slabije napajanje - da li je bolje uzeti bolju naponsku :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
- Kuciste: 600W LC Power Pro 914BII, Black 1 4,899.00
Ukupno: 41,305.00
Hvala vam na sugestijama i pomoci. Nadam se da ce covek biti zadovoljan.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.