Naime, više puta sam svoj komp polagao vodoravno kako bi mi bilo lakše da ubacujem komponente, zatim priključim kablove samo da može da se butuje, čisto da vidim da nešto nisam zaboravio i da nešto nisam uradio kako treba, da ne bude posle da sklopim ceo komp i on da ne radi. Čak sam tako jedno 2 sata igrao Borderlands na full detaljima i nisam primetio nikakve promene u radu, nije apsolutno ništa smetalo.
Ovo važi i za ventilatore. Otvarao sam skoro jedan ventilator i koliko sam video njega najviše drže magneti i mali deo ga pozadi drži jedna mala opna koja ne da osovini da ispadne. Čak sam i jedan vent koji je kod mene dug period radio uspravno, posle dužeg vremena, stavio u napajanje i sad stoji položeno. Vent radi sasvim normalno.
Ovo što je naveo ovaj `serviser` je netačno, međutim to može da se desi ako drmaš kućište, e onda možeš da poremetiš rad hard diska i da upisno-čitajuća glava zakači metalni disk i time napravi trajno fizičko oštećenje, isto je i za vent. Čini mi se da to može da se pročita na svakom hardu, da ne treba drmati i mrdati hard tokom rada kako me bi izazvao mehanički kvar.
@dexter
Kad već ovaj proziva toliko, što ne bi neko odavde sa berze napravio jedan dobar i koristan video u kojem bi stvarno bili saveti za početnike i u kojem bi saveti bili korisni. Da već jednom za svagda zapušimo onom babunu usta.
Sto se mene tice moze, nesto laganica a stvarno korisno tipa:
msi afterburner pa neki oc grafike pa neki oc cpu-a pracenje temperatura i slicno
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: @dexte :: :: Kad već ovaj proziva toliko, što ne bi neko odavde sa berze napravio jedan dobar i koristan video u kojem bi stvarno bili saveti za početnike i u kojem bi saveti bili korisni. Da već jednom za svagda zapušimo onom babunu usta ::
pa evo ti ga, ima video, osh video, evo ti video http://goo.gl/SfwfA e ima da napravim parodiju na ovo samo kad nadjem vremena :)
:: Naime, više puta sam svoj komp polagao vodoravno kako bi mi bilo lakše da ubacujem komponente, zatim priključim kablove samo da može da se butuje, čisto da vidim da nešto nisam zaboravio i da nešto nisam uradio kako treba, da ne bude posle da sklopim ceo komp i on da ne radi. Čak sam tako jedno 2 sata igrao Borderlands na full detaljima i nisam primetio nikakve promene u radu, nije apsolutno ništa smetalo :: :: Ovo važi i za ventilatore. Otvarao sam skoro jedan ventilator i koliko sam video njega najviše drže magneti i mali deo ga pozadi drži jedna mala opna koja ne da osovini da ispadne. Čak sam i jedan vent koji je kod mene dug period radio uspravno, posle dužeg vremena, stavio u napajanje i sad stoji položeno. Vent radi sasvim normalno :: :: Ovo što je naveo ovaj `serviser` je netačno, međutim to može da se desi ako drmaš kućište, e onda možeš da poremetiš rad hard diska i da upisno-čitajuća glava zakači metalni disk i time napravi trajno fizičko oštećenje, isto je i za vent. Čini mi se da to može da se pročita na svakom hardu, da ne treba drmati i mrdati hard tokom rada kako me bi izazvao mehanički kvar :: :: @dexte :: :: Kad već ovaj proziva toliko, što ne bi neko odavde sa berze napravio jedan dobar i koristan video u kojem bi stvarno bili saveti za početnike i u kojem bi saveti bili korisni. Da već jednom za svagda zapušimo onom babunu usta :: :: Hoće li neko sladoled :: :: http://bit.ly/pv6 :: ::
Svaki dan neki novi nalozi sa `serviserima` i `neznalicama`, a iza njih stoji isti lik.Neko to radi iz zajebancije, a ima i onih koji misle da ce napraviti sebi dobru reklamu time sto ce navodno resiti `nekome` problem.
A sto se tice `mutjkanja` HDD-a, ja sam par hardova koji su bili za djubre bas `muckao`, cak sam neke i lupao o sto dok su bili ukljuceni.Nijedan nisam uspeo da sjebem. :)
Na kraju sam uspeo da sjebem skroz HDD tako sto sam drzao upaljen elektronski upaljac za plin(onaj sto samo varnici), i presao par puta po elektronici na ploci. :D Posle toga , hard je radio, ali ga komp nije prepoznavao, samo je HDD ispustao neki smesan zvuk, kao da guta knedle! :D
:: Naime, više puta sam svoj komp polagao vodoravno kako bi mi bilo lakše da ubacujem komponente, zatim priključim kablove samo da može da se butuje, čisto da vidim da nešto nisam zaboravio i da nešto nisam uradio kako treba, da ne bude posle da sklopim ceo komp i on da ne radi. Čak sam tako jedno 2 sata igrao Borderlands na full detaljima i nisam primetio nikakve promene u radu, nije apsolutno ništa smetalo :: :: Ovo važi i za ventilatore. Otvarao sam skoro jedan ventilator i koliko sam video njega najviše drže magneti i mali deo ga pozadi drži jedna mala opna koja ne da osovini da ispadne. Čak sam i jedan vent koji je kod mene dug period radio uspravno, posle dužeg vremena, stavio u napajanje i sad stoji položeno. Vent radi sasvim normalno :: :: Ovo što je naveo ovaj `serviser` je netačno, međutim to može da se desi ako drmaš kućište, e onda možeš da poremetiš rad hard diska i da upisno-čitajuća glava zakači metalni disk i time napravi trajno fizičko oštećenje, isto je i za vent. Čini mi se da to može da se pročita na svakom hardu, da ne treba drmati i mrdati hard tokom rada kako me bi izazvao mehanički kvar :: :: @dexte :: :: Kad već ovaj proziva toliko, što ne bi neko odavde sa berze napravio jedan dobar i koristan video u kojem bi stvarno bili saveti za početnike i u kojem bi saveti bili korisni. Da već jednom za svagda zapušimo onom babunu usta :: :: Hoće li neko sladoled :: :: http://bit.ly/pv6 :: ::
+1 da je Pera ložač ovdje umješao prste sa više naloga. Pogledao sam komentare, a Tristam je 100 % u pravu. Svaka `Marica` otvara servis danas i ima svoju `strucnost`. Evo, primjer `stručnosti` je i ovaj mladi `majmun` sa svojim `znanjem`. @Dexter013 Provalio si lika :D A da nije ložač, već bi se izvinio svima, kojima je postovao ovu `glupost`. Da ja završio bar elektro ili mašinsku 4 godine, nešto bi ostalo u toj glavi, pa ne bi ovako lupetao, mada sam primjetio da je svake godina sve lošije i na fakultetima u NS i KG, pa dobijemo priliku da vidimo da lik diplomira na mašinskom fakultetu, a ne zna diferencijalne jednačine ili integrale ili osnovne trigonometrijske funkcije. Jbg, i ja sam počeo da zaboravljam neke stvari, koje nisam koristio, sada već 15 godina, ali bar ono osnovno mora ostati u glavi.
Ne treba ti to, napraviće dvadeset naloga s kojih će da te pljuje, samo ćeš da navučeš čir na želucu. Internet dueli s idiotom se teško dobijaju a i kad ih dobiješ ne osećaš se ništa bolje.
:: E jebes mi sve onom majmunu Mishxzi cu da napravim response video :: :: oc grafike sa msi afterburnero :: oc procesor :: gasenje nepotrebnih procesa iz windows :: msconfig start u :: podesavanje drajver :: pracenje temperatur :: :: Ako neko ima jos neki laganica savet sa pocetnike da ubacim ::
Svadjanje na internetu je kao olimpijada za retardirane, cak i kao pobedis, opet si retardiran...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ne treba ti to, napraviće dvadeset naloga s kojih će da te pljuje, samo ćeš da navučeš čir na želucu :: Internet dueli s idiotom se teško dobijaju a i kad ih dobiješ ne osećaš se ništa bolje ::
@Tristram E jesi lik. Svi smo se upišali od smijeha ovdje u Sky-ju. Znači, pustio sam na ekran od 100`, a svi očekivali kao neku važnu vijest, kad ono..... Pazi kad se tresao pod, dok su se ljudi smijali :D Hvali ti druže, jer mi je bilo potrebno. Definitivno si lik za urnebes :D Počeo sam da snimam sve ostale zajebancije od hamish&andy korisnika, pa ću prebaciti na veliki ekran da se malo ljudi opuste, nakon današnjeg stresa. Jbg, danas će neko biti otpušten, a ko , nije sigurno :( Ja sam se zaposlio prije par dana, pa valjda neću biti ja :) operator
eee al zato budes namazan i stavis lock za komentare
:: A i to sto kazes :: :: Svadjanje na internetu je kao olimpijada za retardirane, :: cak i kao pobedis, opet si retardiran.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Ne treba ti to, napraviće dvadeset naloga s kojih će da te pljuje, samo ćeš da navučeš čir na želucu :: :: Internet dueli s idiotom se teško dobijaju a i kad ih dobiješ ne osećaš se ništa bolje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.