:: Ovo je za nerodjenu temu: Biseri PCBerze.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako hoces kvalitet i dugovecnost onda ti je najbolje da uzimas intel CPU i chieftec napajanje, a ostalo kako sklopis
To ćemo kad se sretnu Ramizboy, Skyfire i Tortojed... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Treba Crna hronika pod forum da se otvori.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
:: Treba Crna hronika pod forum da se otvori.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
sinoc bas ortak mi se zali kako ne moze da pokrene 3650 AGP na nekoj masini, kaze nije mu jasno zasto, ima BRAND napajanje.. ja pitam koje, on ko iz topa REX POWER 400W!
:: Netacno :: :: Ako hoces kvalitetan PC izuzetno je vazno da imas neko Frontier ili REX, ili KME napajanjem :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako hoces kvalitet i dugovecnost onda ti je najbolje da uzimas intel CPU i chieftec napajanje, a ostalo kako sklopis
Moraš da ga napuckaš na grafičku da bi radila! Sledi komanda: `REKS, DRŽ` JE! DRŽI GRAFIČKU! DRŽ`JE!`... i onda Reks kidiše na grafičku k`i Čuma na decu!
:: sinoc bas ortak mi se zali kako ne moze da pokrene 3650 AGP na nekoj masini, kaze nije mu jasno zasto, ima BRAND napajanje.. ja pitam koje, on ko iz topa REX POWER 400W :: :: :: :: Netacno :: :: :: :: Ako hoces kvalitetan PC izuzetno je vazno da imas neko Frontier ili REX, ili KME napajanjem :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako hoces kvalitet i dugovecnost onda ti je najbolje da uzimas intel CPU i chieftec napajanje, a ostalo kako sklopis
:: Moraš da ga napuckaš na grafičku da bi radila :: Sledi komanda: `REKS, DRŽ` JE! DRŽI GRAFIČKU! DRŽ`JE!`.. :: i onda Reks kidiše na grafičku k`i Čuma na decu :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: sinoc bas ortak mi se zali kako ne moze da pokrene 3650 AGP na nekoj masini, kaze nije mu jasno zasto, ima BRAND napajanje.. ja pitam koje, on ko iz topa REX POWER 400W :: :: :: :: :: :: :: Netacno :: :: :: :: :: :: Ako hoces kvalitetan PC izuzetno je vazno da imas neko Frontier ili REX, ili KME napajanjem :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako hoces kvalitet i dugovecnost onda ti je najbolje da uzimas intel CPU i chieftec napajanje, a ostalo kako sklopis
100% mu je napajanje u teranju pa ne reaguje baš najbolje na zadate komande.Neka ga pari sa nekim corsair-om pa će da imaju odlične mešance koji će biti negde kao LC Power. :)
Samo da vam javim da sam juce uzeo komp i da sam prezadovoljan!!! uzeo sam konfu sto mi je FILNI preporucio!!! MSI A75MA-P35 AMD A6 X3 3670 2*4GB 1333 POWERCOLOR 6570 DDR3 WD 500GB DVD SPIRE 202- 500W! Znam da je napajanje sr..nje,ali moracu da ga koristim dok ne istekne garancija pa cu onda uzeti neko bolje!!! hvala vam svima na pomoci i izvinjavam se sto sam vas onoliko DAVIO I GUSIO!!! POZDRAV SVIMA!!!
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.