bolje kupi motor za sve pare,ionako nema nijedna valjana igrica trenutno da se odigra,dok izadje Crysis TO sto sad kupish bice krsh upopla manje vredan nego sad
Ja nemam nameru da ti drzim pridike da cekas bilo sta...zato sto ce i posle toga izaci nesto novo sto ce biti mnogo bolje i `naj bolje ce biti da sacekas da padne cena i tome`...Ko da se nikad ranije nije desio taj scenario nego je ovo prvi put?!?!?!? Pretpostavljam da ako si odlucio da das tu kintu za racunar nije ti problem da odvedes devojku u Dubai...bolje idi na Dominikanu ili Jamajku...Lepse plaze i jeftinije...ako sacekas mozda padnu cene u Dubaiu sledece godine...:))))))Pa ove sedi kuci.
Sad jeste dobro vreme za kupovinu racunara...Cene su vec pale i kao i SVAKE godine do sad aprila i maja su komponente najjeftinije!!!
Ako imas da das 2500e za komp...daj i kupi sebi najbolje za tu kintu...Valjda znas sam kakva ti je finansijska situacija i ne treba niko da ti drzi pridike sta sebi mozes da priustis. Pozdrav.
Koji to operativni sistem moze da se koristi sa 4Gb memorije. Koju to igricu ne moze da pokrene ladno u svakoj rezuluciji jedna 8800 GtX ili GTS. Konfa od 2500e dogodine u ovo vreme vredi 1200 veliki gubitak zar ne. Imas gore predlog slican mome konfiguracija od 1200 - 1500e za sada a ako ti je stalo da potrosis 2500 bolje cuvaj za nadogradnju prodaj kupi i dugo ces imati dobru masinu.
Od onoga sto sam naveo, veci deo imam to ili nesto slicno. imam raptor +500gb hdd, koji je 70%pun(mesecno skidam i do 30gb i sve cuvam)+filmovi i muzika+posao.Realno mi fali jos jedan od 500gb. 2gb RAMa je po meni dovoljno za XP, sa 4GB si miran i za vistu, ali po meni je bolje dokupiti 2gb kad se prelazi na vistu, SLI je po meni bacanje para, ali ima ljudi kojima tih 30% znaci, a pare im nisu problem.Sto se grafike tice, ako decko hoce ubicu za igrice a ima pare, to je to. meni 7600gs zavrsava posao i ne treba mi vise.mada sam bio zadovoljan i sa 9200.ne igram se. Sve u svemu trazio je preporuku za masinu za 2500eur i dobio je. da je trazio za 1500 bilo bi nesto drugo, slabije, ali i dalje dobro.
Ovo ti ispadne oko 2550 eur,po meni to je najbolje sto mozes da kupis za te pare..Licno je ne bih davao toliki novac za ovo,jer za mnogo manje para moze da se kupi nesto sto bi moglo i te kako parirati ovoj skupoj masini..
:: Ja bih mu predlozio nesto ovako :: :: Intel E6700 -310 eur :: Asus P5W DH Deluxe -195 eur :: ASUS EN8800GTX/HTDP/768 -600 eur :: Western Digital Caviar 500GB WD5000KS -175 eur :: Corsair 1GB DDR2 XMS2-6400 800MHz -67 eura x :: Pioneer DVR-112D Crni -37 eur :: Antec Napajanje TP-TRIO 650W -110 eur :: Antec Nine Hundred Gamer Case -105 eur :: Logitech Cordless MX1000- 63 eur :: Logitech G11- 65 eur :: ALTEC LANSING FX5051E -190 eur :: Samsung SyncMaster 226BW - 442 eur :: :: Ovo ti ispadne oko 2550 eur,po meni to je najbolje sto mozes da kupis za te pare..Licno je ne bih davao toliki novac za ovo,jer za mnogo manje para moze da se kupi nesto sto bi moglo i te kako parirati ovoj skupoj masini. :: ::
slazem se.ali ako je vec ovo odlucio onda neka uzme i neku creative si-fi karticu.music ili audio.e da neko je predlozio q6600 i q6700.sta ce mu to za igrice???
Ako nameravaš da slušaš muziku dodaj i zvučnu kartu EMU onu najjeftiniju,ona je 100 e.Ima da se sve trese.Ako nećeš to imaš i Sound Blaster Audigy za 30 e,star je ali lepo radi posao.kažu da ne vredi uzimati nešto između ove dve cifre,da su obične `žvake` i reklama.
Dvd uzmi optiarc,reklamiraju ga kao sony-nec,imaš na nekim mestima sa 2 godine garancije.
Slažem se sa ovim što je rečeno,2500 je mnogo za kompjuter.
Igraćeš igre bez kočenja,ali možda nećeš moći maksimalne detalje...To je problem do bagovanih (nekih) igara,a ne do hardvera. Imtel ima okej garancije,ja bih prvo pogledao kod njih,uporedi cene i garancije,posebno na grafičku kartu,2 godine ti dođe kao doživona garancija ionako ćeš je menjati u tom periodu.A da crkavaju,crkavaju. Upravo što kaže stcomp,XP je za igre,vista nije.
Memoriju obavezno corsair XMS,nemoj value za igre.UZMI JEDAN MODUL OD GIGA A NE DVA OD 512 tako je bolje,ako može da ne podešavaš i ne petljaš u biosu.
=======Brate razumem te sta hoces jer sam i ja slican ALI ne budi lud i nebacaj tolike pare..za 1200-1500e mozes uzeti BRUTALAN kompjuter na kojem NIJEDNA MOGUCA IGRA NECE seckati=========== Zavisi koliko uključiš detalja,čini mi se.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.