Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Fejsbuk konfiguracija!!!
STRANA 2 OD 2
f0rever Re: Re: S obzirom 24.06.2012. 03:07 #427042

status: user
broj poruka: 3823
Najiskrenije ti predlazem da pazaris barem sledece kombinacije:

1. Athlon II 240/250 ili slican sa nekom najjeftinijom AM3 plocom.
2. G530 Celeron sa H67 plocom.

Posebna preporuka ide na drugu varijantu, jer je superiornija po difoltu.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

::
:: :: na nove informacije, tj. informaciju da čovek hoće da skladišti i pušta Full HD filmove, možda bi ipak bolje bilo ubaciti HDD većeg kapaciteta umesto SSD-a. Idealno bi bilo, ako budžet dozvoljava, tj. ako se ispruži još `koji dinar`, da uzme i SSD i HDD
:: ::
:: :
:: Znaš kako, i laici vole cifre, što napucanije, pa bile vezane za GB ili GHz. Najiskrenije, lik nema pojma u vezi svega toga i njega interesuje internet koji podrazumeva socijalne mreže, skajp, po neki onlajn film koji pogleda i ništa više. Naravno, interesuje ga da sve to radi godinama bez kvara. Viruse i softverske greške ne podrazumevamo
:: Mene je iskreno sramota da mu se neko treći nadje u gostima a da mu konfiguracija koju sam sklopio ne pušta full hd snimak, sve ostalo je nebitno, on neće skladištiti ni jedan mp3 albumi samim tim mu je kapacitet diska nebitan. Zato sam se i oduševio SSD predlogom. To će ga oduševiti više od svih gigabajta, gigaherca ili frejmova po sekundi
:: U svakom slučaju, s` obzirom na činjenice, bio SSD ili HDD, bila integrisana ploča MSI E350IS ili neka od prvih Intel/AMD varijanti koje su skuplje nekih 3000din, meni je svejedno
:: Predložiću liku, uvažiću njegov zahtev ma koliko on nemao pojma o čemu se radi, i svi srećni. Jedino znam da mu je plafon 20000 din i da e pomaže `dodaj još malo` u njegovom slučaj
:: BTW. @obradmi, u mom primeru, grafika, uz crni fenom 955 c3 revizija, je ATI 5670 ddr5 512mb, wd caviar black disk, ... i nisam usamljen primer. Ljudima se isto dešava i sa mnogo moćnijim karticama, i uvek su krivi plejeri tj softver a ne hardver.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 24.06.2012. 10:57 #427053

broj poruka: 1872
Znas kako, kume, da ne bude da samo pricam sta da ne uzme, evo ovo mu je dobra ponuda i ne prelazi cifru:
http://www.emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-basic.11.html?productId=22499

Ne pricam o projektovanju svemirskih brodova vec bas o najosnovnijim svakodnevnim stvarima. Mozda on i nije navikao na performanse ali ce ipak da ih ocekuje od `novog kompa danas donesenog iz radnje i po njegovim standardima masno placenog` pogotovo zato sto je laik, jebiga, psiha je to. I ne pricam nista od ovoga zbog sebe jer tvoj komsija sigurno nece mene da davi ako mu se ne bude dopalo vec pogodi koga. Stvarno ne mogu da mu preporucim E350 kombinaciju a da budem 100% siguran da ce biti zadovoljan i da je izvukao apsolutni maksimum za tih mukom odvojenih 200e.
Spacewla džabe cimanje i gubljenje vremena 25.06.2012. 10:04 #427271

broj poruka: 612
Hvalja ljudi na sugestijama. Uzimajući u obzir da sam ispao veverica, pomučio i sebe i vas i to džabe, red je da vam javim da nema ništa od ovoga. Džabe cimanje i gubljenje vremena.
Lik je lepo nabavio neki polovan maxtor 80GB i dotrčao kod mene sa osmehom na licu, kompom pod mišku i diskom u ruci i željom da mu osposobim komp (e tu se zajeb.). Želi čovek da i dalje neometano fejsbukuje, i to za samo 1200 din. koliko je platio ovaj hdd. a da mu se naivčine poput mene uvek nadju u nevolji ako nešto krene naopako, i još mi se verovatno skriveno podsmevao kada sam svoj komp platio u stotinama evra.
Jedino nije računao na to da ja više nisam dostupan za osposobljavanje njegovih polovnih krševa.

I posle kažite da ne treba naplaćivati SAVETE ili pak same instalacije, jer smo komšije, poznanici ili daleki rodjaci? Svaki treći dan podizanje sistema po 1500 din. koliko dere najbliži servis u gradu i onda bi svako razmislio da li mu se isplate polovnjaci iz 2003.god.

Simon72 Re: džabe cimanje i gubljenje vremena 25.06.2012. 15:09 #427344

broj poruka: 2799
Kako mi je ovo poznato. Samo je problem što ja i dalje mnogom ne mogu da kažem NEMOGU mada kad su neke devojke u pitanju tu i ne želim da kažem nemogu. Ne stavrno , mislim i dalje imam volju da pokažem kako se šta radi vezano za komjuter ali nemogu više jednim te istim koji nemaju trunku poštovanja da gledaju šta ja to radim a još gore kad mi samo donesu kompjuter i kažu e aj ga namesti nešto nece. grrrrrrr

:: Hvalja ljudi na sugestijama. Uzimajući u obzir da sam ispao veverica, pomučio i sebe i vas i to džabe, red je da vam javim da nema ništa od ovoga. Džabe cimanje i gubljenje vremena
:: Lik je lepo nabavio neki polovan maxtor 80GB i dotrčao kod mene sa osmehom na licu, kompom pod mišku i diskom u ruci i željom da mu osposobim komp (e tu se zajeb.). Želi čovek da i dalje neometano fejsbukuje, i to za samo 1200 din. koliko je platio ovaj hdd. a da mu se naivčine poput mene uvek nadju u nevolji ako nešto krene naopako, i još mi se verovatno skriveno podsmevao kada sam svoj komp platio u stotinama evra
:: Jedino nije računao na to da ja više nisam dostupan za osposobljavanje njegovih polovnih krševa
:: I posle kažite da ne treba naplaćivati SAVETE ili pak same instalacije, jer smo komšije, poznanici ili daleki rodjaci? Svaki treći dan podizanje sistema po 1500 din. koliko dere najbliži servis u gradu i onda bi svako razmislio da li mu se isplate polovnjaci iz 2003.god
nidzo86 a kad crkne 25.06.2012. 15:11 #427347

broj poruka: 277
a kad nesto crkne i onda kaze ti si pokovario ??

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs