Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Sanjao sam noćas da te nema i da patak na tvom grobu drema...
STRANA 2 OD 2
drum Re: Pametno. 28.06.2012. 16:07 #427923

status: user
broj poruka: 1301

Nazvao ga i rešili stvar.On je imao svoj razlog što je onako odreagovao,ja svoj što se nisam javio i to je to.

:: Proveri mail
::
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/6sTfzzdemj
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Čovek nikome nije uzeo pare niti je prodao robu drugome... 28.06.2012. 16:11 #427925

broj poruka: 3241
Iskrslo mu je nešto privatno, nije na nama da ulazimo u to šta je ukoliko čovek ne želi da kaže javno, ponavljam, nadam se da nije smrtni slučaj i slično, ali nikako nije PREVARANT.

Da sam se ja našao u ovakvoj situaciji kao Drum, izgoreo bih kao licna da me neko naziva prevarantom zbog ovakve gluposti!Ja nikada nisam nikoga ni zajebao, čak sam hiljadu puta činio ljudima usluge na svoju štetu jer volim da pomažem ljudima, i najviše na svetu mrzim lopove i prevarante.Zato bih poludeo kada bi mene neko zbog ovakve gluposti nazvao prevarantom.
Nemam ništa protiv Doce, ali smatram da bi bilo u redu da se čuju i izglade stvari jer Doca nije ispravno postupio i uvredio je čoveka bez razloga.Upravo zbog onoga što je Ish napisao za Docu da je ok lik (kao što i ja verujem da jeste) bi Doca trebao da se izvine Drum-u zbog javne uvrede, a Drum ne mora nikome da objašnjava zašto nije bio tu i zašto nije mogao da se javi.Očigledno je imao neki problem ali je voljan da proda robu koju je obećao ljudima.

Pozdrav i za Docu i za Drum-a, a ti Dex ako si raskinuo sa dečkom, trebao si juče na gej paradi da istresaš frustracije, a ne ovde na forumu. :P

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Smrtni slucaj je druga stvar naravno, a sad kaze covek da nema ni broj
:: Ako je situacija bila tako ozbiljna sta Druma zabole da se ovde pravda bilo kome i to je ok naravno,
:: a ako nije, ispao je malo bezveze, to je moje misljenje
:: Sve u svemu sto kaze solaja, nek im ponudi opet i cao,
:: niko ni ne miisli za Druma da je prevarant
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
drum Re: @bezubi 28.06.2012. 16:17 #427926

Nije bio smrtni slučaj.Stvar je u tome što sam sređivao neki posao u CG.Odjednom me nazove drugarica koja mi je sređivala taj posao i kaže da joj roditelji dolaze u posetu i da mogu mene da povezu.Imao sam manje od 2 sata da se spremim,a Docu sam planirao da nazovem iz kola i da mu javim da sam otišao u CG i da sad otpada dogovor.Pošto imam 2 kartice,a jedan telefon-često radim rohadu,a njegov broj se time izbrisao iz poziva.

:: Smrtni slucaj je druga stvar naravno, a sad kaze covek da nema ni broj
:: Ako je situacija bila tako ozbiljna sta Druma zabole da se ovde pravda bilo kome i to je ok naravno,
:: a ako nije, ispao je malo bezveze, to je moje misljenje
:: Sve u svemu sto kaze solaja, nek im ponudi opet i cao,
:: niko ni ne miisli za Druma da je prevarant
hogar81 Doca dize mnogo prasine 28.06.2012. 16:18 #427927

broj poruka: 365

Te grafike koje se klokuju ko svinje, al ostanu samo cvarci
pa onda uvoznici koji nece da rade na svoju stetu, pa sad cujem za ovo, nisam ispratio dogadjaj, ali, ako je ostavljao licne podatke coveka to svakako nije u redu.
Dexter013 @bezubi 28.06.2012. 16:19 #427928

broj poruka: 17098
Ajde sad sto sam te otkacio i sad opet nemas decka,
to nije da se hvalis, homosu, i gde si na paradi, ja ti namestio novog decka a ti ispalio, opet!

Ja ne drzim strane nikome samo kazem 15 skundi ako nije nesto stvarno ozbiljno nije mnogo vremena, al eto sredili su sve je ok na kraju.

A ja nigde nisam ni rekao da je Drum prevarant ili slicno.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Drago mi je da ste rešili problem... 28.06.2012. 16:25 #427930

Sledeći put ako neko od kolega ima problem sa kupovinom od članova, neka postavi lepo normalnu temu o tome ko poznaje usera koji se ne javlja radi kontakta ili kupovine, ili nek postavi u onoj temi `zvanična pogledaj mejl tema` , pa ćemo lako da nađemo ljude i rešimo sve bez problema.Mixer je rekao da poznaje Drum-a, dosta nas se viđalo na okupljanjima kod Dex-a, pa je mnogo lakše naći i kontaktirati nekoga, bez pokretanja lavine rasprava.

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

mixer93 Re: 28.06.2012. 16:28 #427932

broj poruka: 4187
Imam samo dve stvari da kazem...
@dexter, nije sve u 15sekundi... Nikad ti se nije desilo nesto da jednostavno zaboravis za telefon, za nekog tamo ko ti nije ni bitan, da cak zaboravis da treba da jedes? Ako ti se desilo tako nesto, ne znam cemu sad cepis za tih 15sec.
@drum, srecno sa poslom... samo bezi odavde... makar i CG...

toothless Dexteru... 28.06.2012. 16:29 #427933

Nisam ja rekao da si ti nazvao Druma prevarantom, nego ga stalno zapitkuješ gde je bio.Pusti dečka na miru, rekao sam ti da ja nisam u tvom fazonu, vidiš da nije ni Drum.
Niko tebe ne etiketira što si gej, ali nemoj da startuješ stalno strejt ljude, idi brate u Amsterdam pa traži svoju soul mate. :P

:: Ajde sad sto sam te otkacio i sad opet nemas decka,
:: to nije da se hvalis, homosu, i gde si na paradi, ja ti namestio novog decka a ti ispalio, opet
:: Ja ne drzim strane nikome samo kazem 15 skundi ako nije nesto stvarno ozbiljno nije mnogo vremena, al eto sredili su sve je ok na kraju
:: A ja nigde nisam ni rekao da je Drum prevarant ili slicno
drum Re: Re: 28.06.2012. 16:33 #427934

Ništa druže ni od toga.Bio nedelju dana i vratio se.Ako si dobra riba kao ova moja `savremena` prijateljica-sve ti nude,a nas hoće da izrobljavaju,isto kao i ovde...

:: @drum, srecno sa poslom... samo bezi odavde... makar i CG..
mixer93 Re: Re: Re: 28.06.2012. 16:34 #427935

broj poruka: 4187
Jesi li konkurisao mozda za bilo kakav posao u aquap?

:: Ništa druže ni od toga.Bio nedelju dana i vratio se.Ako si dobra riba kao ova moja `savremena` prijateljica-sve ti nude,a nas hoće da izrobljavaju,isto kao i ovde..
:: :: @drum, srecno sa poslom... samo bezi odavde... makar i CG..
:: ::
Ishmerish @Drum 28.06.2012. 16:39 #427936

broj poruka: 7285
Drago mi je da ste to resili licno.

Cisto tripa da napomenem moje iskustvo, imam jako malo stvarno dobrih prijatelja sa kojima se nisam na pocetku maltene poklao

Tako da , ko zna zasto je ovo dobro

@Toth und Dex....

Vi jos niste izmerili ciji je veci , aj resite to pa da pozovem Saleta da vam udari vajling neonke....!

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

drum Re: Re: Re: Re: 28.06.2012. 16:40 #427937

E tu nisam.Trebali drug i drugarica da počnu još pre 2-3 nedelje,al vidim da ne rade.Ne znam zašto,nisam ih ni pitao...
Imaš možda neke veze tamo?

:: Jesi li konkurisao mozda za bilo kakav posao u aquap
:: :: Ništa druže ni od toga.Bio nedelju dana i vratio se.Ako si dobra riba kao ova moja `savremena` prijateljica-sve ti nude,a nas hoće da izrobljavaju,isto kao i ovde..
:: :: :: @drum, srecno sa poslom... samo bezi odavde... makar i CG..
:: :: ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs