Da ne dodje do zabune Ja sam bio jasan za MSI 7970 Lightening. Moze se porediti iskljucivo sa 680 Lightening!!! 670 nema sta da trazi u ovom testu jer je slabija karta !!! Da li je Ghz edisn ili neki drugi to me ne interesuje, pricam o konkretnim modelima i o performansama.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: GTX670 je na nivou 7970 pa i brža, ali naravno sad će nvidia konvertovani fanboyevi da skoče i kažu da nije brža od 7970 Gigahurtz edišn :: :: Uzmi taj MSI Power Edition ili još bolje Asus DC2 i uživaj :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Znam ja za te testove Ja sam pricao o MSI Lightening svo vreme, ne o stock kartama !!! I naveo sam da je najbrza karta gtx680, ali sledeca do nje je za nijansu slabija ligtening 7970 kao sto pokazuje HWGurus test. Covek moze da bira, pa moze da kupi i gtx670, na njemu je da odluci.
Nigte nisam pomenuo da je AMD bolji od N vidije ili sl.
Asus bih zaobisao ovaj put jer je MSI trenutno bolji izbor
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Kao neki Best Buy u odnosu na cenu koju daje za racunar(1000eu.) slazem se, neka ide na 670 !!!
:: Stok modeli od istog proizvodjac :: :: 7970 - http://goo.gl/1JLlf - - cena 52 00 :: Gtx 670 http://goo.gl/FGP57 cena 44 50 :: :: Odnos preformansi - > http://goo.gl/QZw8 :: :: Po meni 7970 sa tom cenom nema sta da trazi sa 67 :: a tu su negde rekao bih jednake :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Vidim opet polemika, po ko zna koji put, GTX670 vs HD7970. Evo i ja da dodam, opet, kada sam ja kupovao novu kartu pre mesec dana, nigde u tom trenutku nije bilo GTX670 karte(a bas sam nju hteo), pa sam na kraju dodao jos para i uzeo ati 7970. Bez obzira sto je HD7970 malko jaca u nekim testovima, i pri vecim rezolucijama, GTX670 je svakako mnogo isplativija kupovina gledajuci ulozeno/dobijeno, dosta jeftinija karta a pruza dosta.
Nemojte ljudi vise o tome, dajte, prezvakano je vec dosta puta.
precesljaj oglase,ovde ili na benchu,mozes ustedeti dosta para kupujuce skoro nove stvari ili potpuno nove,naravno samo sa garancijom, za osetno manje para.Taman da ti ostane za veci SSD ili bolju komponentu za manje ili isto novca.Naravno ne treba ti garancija na neki besan kuler ili kuciste.
Svako slovo je na mestu, ne pripadamo nikakvom taboru, samo iznosimo cinjenice! Pratio sam neki sajt, koji je posvecen Heaven-u i rezultatima, mogu primetiti da ljudi na svojim zivotinjskim platformama, vise preferiraju pomenutu 7970 u cf-u, nego 680-icu! Skoro sve su bile intel masine i nema govora o taboru crvenih ili neke druge price! Mislim da je odluka sada jasna, kao i izbor ram memorije, javi kakvi su utisci... Pozdrav edit: Naravno, preporuka za gtx670, komentar je napisan iskljucivo zbog poredjenja 670-ice i 7970 sto i nije realno..
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.