A sto se tice i3-3220, ne bih bas rekao da je za `klasu bolji cpu`..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: al to nije 35.000,nego 44.000.. :: ako ima i hoce da da toliko,onda ok,bolja je to varijanta iu to monogo...ova 7850 msi je extra karta,fabricki je oc,hladna je i tiha,ja licno je imam...ali ako je budzet 45.000,onda moze i bolji procesor za klasu,a to je i3 3220,i odgovarajuca ploca,i 7850,svakako ako je ima za 17.000,to je super kupovina.. :: :: ::
nema tu greske,nego samo kazem,dodjes do 44.000,pa aj jos malo samo za ovo,pa aj samo jos 2.000 za dvd,jer stari ne moze,i odosmo i preko 50.000... jeste dosta bolji i3
@ ilicstefan Nemam nikog u kraju, relativno sam nova u Jerkoviću pa ne znam koga bih uganjala.
@dookeey Budžet je elastičan, u rasponu od 35 do 45, s tim što naravno da bih išla na jeftiniju a bolju varijantu (koja je teško izvodljiva verovatno). Negde se vrtim oko 40.
@ gilopile Monitor je Xelo SP 1702, ok jeste mator ali super radi i nekako više volim ove klasične nego ove nove što razvlače sliku, imam i Samsungov od prošle god pa sam vratila ovaj stari jer mi je stvarno slika išla na živac.
Pitam za model monitora, jer ako mislite da se igrate na tom od 17`, ondak cemu g. karta od 100+E, kada moze i 5670, gf9800 i sl. od 40e da zavrsi posao i svaka igra ce ici i do 100FPS na 1024 ili 1280? Ako se igrate na 22` FullHD, onda je druga prica.
Neki su testirali taj procesor, i dosli su do zakljucka da je jedva 1 do 2% bolji od starog i3 Sendija.
Zato pitam.
:: nema tu greske,nego samo kazem,dodjes do 44.000,pa aj jos malo samo za ovo,pa aj samo jos 2.000 za dvd,jer stari ne moze,i odosmo i preko 50.000.. :: jeste dosta bolji i :: :: ::
i stari sendi i3 je brzi od svakog phenom II procesora pa i thubana,to su i moja iskustva,a i imas brda i gomile testova po net-u,a tek Ivy je brzi...no nije to poenta moja bila...vec da pomognemo zeni da se odluci sta joj treba...pozdrav
Vidim da vec ima dobrovoljaca da ti pomognu oko sklapanja, tako da ni to nije problem.
Malo je to para za to sto ti hoces , mislim ako ganjas novo iz radnje,za cim stvarno nema potrebe ako se na oglasima nalazi maltene nova roba sa garancijom za osetnuo nizu cifru.
Apropo monitora, nemoj kuditi dok ne probas, ima ovde likova(ukljucujuci i moju malenkost) koji su se kleli u 4:3, pa ipak sad svi sa uzivanjem voshte 16: 9/10 i ni za zivu glavu se nebi vratili na `kocke`.
Plus na sve to dodaj da se ipak radi o detetu i da je po meni u toj situaciji monitor jedna od najbitnijih stavki, jer ta 17-ica je vec davno izgubila kontrast i to je samo vrh ledenog brega. Imam ja likova koji klince drze na shebanim CRT monitorima i da mogu golim rukama bi im presudio!, sto je najgore imaju love i vode se onim ``za koga je i dobro je`` !!!
Ne znam, ja ne mogu da se slozim sa tobom, nazalost.
:: i stari sendi i3 je brzi od svakog phenom II procesora pa i thubana,to su i moja iskustva,a i imas brda i gomile testova po net-u,a tek Ivy je brzi...no nije to poenta moja bila...vec da pomognemo zeni da se odluci sta joj treba...pozdrav :: :: ::
:: @ ilicstefan Nemam nikog u kraju, relativno sam nova u Jerkoviću pa ne znam koga bih uganjala :: :: @dookeey Budžet je elastičan, u rasponu od 35 do 45, s tim što naravno da bih išla na jeftiniju a bolju varijantu (koja je teško izvodljiva verovatno). Negde se vrtim oko 40 :: :: @ gilopile Monitor je Xelo SP 1702, ok jeste mator ali super radi i nekako više volim ove klasične nego ove nove što razvlače sliku, imam i Samsungov od prošle god pa sam vratila ovaj stari jer mi je stvarno slika išla na živac :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.