:: bobi, otkad si ti tako nastran, a? ccc : :: :: :: :: Ma mojne mu uvaljujes vezicu, vidis da Dexi voli gabaritna creva. : :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Pa svaki Nishxin klip ko o cemu on se hvali da ima atlona x2 64, jebote pa ko danas nema x64 cpu?! A Uporan je jako, jako...
Ma posle sam se tek setio mogao sam jos svasta da ubacim kad pricam o hardu kazem i objasnim kako da se napuni 1 tera sa XXX sadrzajem jer on mentol kad je pravio neki klip svi ga cimaju jer svugde ima xxx foldere :)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
I mene je blokirao za komentare, jer sam mu davno dao savet, da se bolje edukuje sto se tice hardvera i OS. Ali na malo visem nivou. Jos neki savet sam mu dao, ne secam se svega. Sve je bilo dobronamerno, ali covek se pravi pametan i blokirao me i obrisao komentar. I ne cudi me kakve sam sve `strucnjake` sretao. :)
@imarkovicu Od kad ti promeni stranu?Kakve su ovo nastranosti? Ajde za Bobija i Dexa znam,oni su valjda par pa se non stop prepucavaju i svadjaju,to valjda po onom sablonu ko se tuce taj se voli :) Ali od tebe se to nisam nadao..Neka creva,neke vezice..Cccc.. Kud ode ovaj svet..Cak se i perverzija podigla na visi i izopaceniji nivo. Ranije su se vezivali lisicama sad koriste vezice
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
hahah, brate tesko da ove vezice mogu da zamene lisice, nisu to one debele kvalitetne ko u americkim filmovima, ovo je Made in Chinapiramida, necu valjda da trosim Wurth na dexa haha:)
:: @imarkovic :: Od kad ti promeni stranu?Kakve su ovo nastranosti :: Ajde za Bobija i Dexa znam,oni su valjda par pa se non stop prepucavaju i svadjaju,to valjda po onom sablonu ko se tuce taj se voli : :: Ali od tebe se to nisam nadao..Neka creva,neke vezice..Cccc. :: Kud ode ovaj svet..Cak se i perverzija podigla na visi i izopaceniji nivo :: Ranije su se vezivali lisicama sad koriste vezice :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda :: ::
Po ovoj deskripciji mogu samo da zakljucim da si ti topdzija
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
:: hahah, brate tesko da ove vezice mogu da zamene lisice, nisu to one debele kvalitetne ko u americkim filmovima, ovo je Made in Chinapiramida, necu valjda da trosim Wurth na dexa haha: :: :: :: :: @imarkovic :: :: Od kad ti promeni stranu?Kakve su ovo nastranosti :: :: Ajde za Bobija i Dexa znam,oni su valjda par pa se non stop prepucavaju i svadjaju,to valjda po onom sablonu ko se tuce taj se voli : :: :: Ali od tebe se to nisam nadao..Neka creva,neke vezice..Cccc. :: :: Kud ode ovaj svet..Cak se i perverzija podigla na visi i izopaceniji nivo :: :: Ranije su se vezivali lisicama sad koriste vezice :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda :: :: :: ::
..sto ce reci da imas veliku moc zakljucivanja.. ko prase shampona :P
:: Po ovoj deskripciji mogu samo da zakljucim da si ti topdzija :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda :: :: :: hahah, brate tesko da ove vezice mogu da zamene lisice, nisu to one debele kvalitetne ko u americkim filmovima, ovo je Made in Chinapiramida, necu valjda da trosim Wurth na dexa haha: :: :: :: :: :: :: :: @imarkovic :: :: :: Od kad ti promeni stranu?Kakve su ovo nastranosti :: :: :: Ajde za Bobija i Dexa znam,oni su valjda par pa se non stop prepucavaju i svadjaju,to valjda po onom sablonu ko se tuce taj se voli : :: :: :: Ali od tebe se to nisam nadao..Neka creva,neke vezice..Cccc. :: :: :: Kud ode ovaj svet..Cak se i perverzija podigla na visi i izopaceniji nivo :: :: :: Ranije su se vezivali lisicama sad koriste vezice :: :: :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Nasmeja me posteno..Trebao je bar govor da pripremi a ne onako da nabada i da to pusti sve u etar !
hehe, ali komentar `idi bre, ovo je besnilo`.. ne mogu samo da skontam naglasak odakle je, malo slican Labusovim
:: Kladim se da je ovo neko sa berze :: :: Srpski Linus :: :: Nasmeja me posteno..Trebao je bar govor da pripremi a ne onako da nabada i da to pusti sve u etar :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.