:: Hteo sam, ali sam došao svesti jer je 660Ti jedva 10% sporija, a 30% jeftinija. Ne bacam ja pare ko Sale nepotrebno kad će 660Ti da mi sabije BF3 u 60fpsa i sve naslove danas :: :: Sad MSI čak ima referentno hladjenje od GTX670 na 660Ti i to za 235 evra. Smejurija :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Zar nisi trebao GTX 670 da uzmes :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: 560Ti? Tu je još, trebam da uzmem konačno ovih dana 660Ti :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: Sta si na kraju uradio sa starom kartom, koju sada koristis, posto znam da si pitao da li neko prodaje 580/590 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja bih zadržao 660Ti jer je u testovima brža nego 7950. Povrh toga imaš normalne drivere umesto bagovitog Catalysta i hotfixeva i naravno PhysX :: :: :: ::
:: Od te dve idi na 7950 twin FriZer. :: Ja bih bar tako :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Znaci ipak se slazete sa 7950 i ja sam tog misljenja .... the winner is 7950 ...hvala na savetima! :) Haf 912 + i5 2500k 4.2 Ghz Asus P8Z68-V/Gen3 Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz) caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Ati Radeon Gigabyte 6850 oc ThermalTake 700W
:: Pitaj šta te zanima...generalan utisak-brza, tiha, hladna.. :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: Jel kod tebe 6+8 pin za napajanje, imaju 2 verzije MSI HD7950 TFIII haj pogledja pa javi, nek i autor teme pogleda koliko njegova ima kazu da su 8+6 pin za napajanje bolje radi OC- Generalno znaci uzmi HD7950, ta mi GTX660ti uopste ne uljeva povjerenje sa tim jednim ventom.
Ima svaka Twin Frozr 6+8pin, ranije su imale 6+6pin, ali to do pre par meseci, sada svaka ima HD 7970 PCB i 6+8pin.
:: :: :: :: :: Pitaj šta te zanima...generalan utisak-brza, tiha, hladna.. :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: :: Jel kod tebe 6+8 pin za napajanje, imaju 2 verzije MSI HD7950 TFIII haj pogledja pa javi, nek i autor teme pogleda koliko njegova ima kazu da su 8+6 pin za napajanje bolje radi OC- :: Generalno znaci uzmi HD7950, ta mi GTX660ti uopste ne uljeva povjerenje sa tim jednim ventom.
Jeste, 8+2 pina...nisam ni probao da oc više od fabričkog, realno nema potrebe zasad... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: :: :: :: :: Pitaj šta te zanima...generalan utisak-brza, tiha, hladna.. :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: :: Jel kod tebe 6+8 pin za napajanje, imaju 2 verzije MSI HD7950 TFIII haj pogledja pa javi, nek i autor teme pogleda koliko njegova ima kazu da su 8+6 pin za napajanje bolje radi OC- :: Generalno znaci uzmi HD7950, ta mi GTX660ti uopste ne uljeva povjerenje sa tim jednim ventom.
Jbg kucam na poslu sa neke kante od kompa, tragedija...8+6 je...to 8+2 bi bilo kad bi se fuzionisali EVGA, Omicron i Zida Tomato... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako nek uzme decko,ni meni se ne svidja ova socijalna verzija GTX 660 Ti ali poenta je da li on to placa ili dobija i za koliko.. Obzirom da ste 7850 non stop forsirali i to bas onu koja se kvari samo zato sto je jeftina!
Ne kazem,kvalitetnija je ova Twin Frizer karta i verovatno moze vise da se overklokuje ali.. Driveri za AMD i dalje nisu za pohvalu ,citati od pozadi prema pocetku :
Problema ima koliko volis..E sad,nekom i radi,to je sad lutrija :))) Mislim kad vec iznosimo detalje bez da trolujemo kao poznata ekipa na berzi i ovoj temi,nek se bar kaze sve precizno..
Da ne duzim,posto je rec o non referentnim Twin Frizer je bolja opcija za njega koji nije napredan korisnik i u materiju se i ne razume..Za nekog drugog to je i dalje losija opcija..Kapish?!
P.S.Jesi sklopio konacno konfiguraciju?
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: :: :: Ako je 7950 TF III, onda nju definitivno, jbg, frizerka je frizerka :), i tu bi trebalo turiti tacku : :: :: @Sky, no hard feelings :D.
Sad ovako kako stvari stoje, i ja predlažem što i većina, ako ovaj što nas loži i pokrenuo je temu, sad ne `otkrije` još neki detalj, npr. da 7950 `dobija` ali za duplo više para od nvidije, pa šta sad mislimo, ili, da ona nema a nvidija ima garanciju i slično. Ako je to sve od podataka, i nema ništa od ovoga što napomenuh, ati-mlati. U suprotnom, jebiga.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647775. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.