kad saberem sve sa tom skupljom varijantom izadje me 54000, shvatam ja da je misko hteo bolju graficku za iste pare a da ustedim na memorij(4rama)i, hardu(500gb) i kucistu...ali mi se licno vise svidja ova varijanta sa 8gb i 1tb i odvojenim kucistem i napajanjem, a slabijom grafickom s obzirom da ne igram neke prezahtevne igrice...mislim da ce mi to kuciste i napajanje i kasnije dobro sluziti ako za 2-3 godine budem menjao graficku na primer i jos ako dodam ssd vremenom :D
e da i sada vidim da moram da stavim V4 posto nema te II:P ali to je to :D
u svakom slucaju hvala misku , tebi i ostalima na pomoci :))) kad mi stigne komp javim se da se hvalim :D
da li da uzmem ovo Kuciste Thermaltake Commander MS-I, black/window-USB3.0 ili neko od ova dva Kuciste Raidmax Super Viper 321WRB, 12cm fan/tool free Kuciste Raidmax Super Hurricane black, 12cm fan
ili generalno nema neke razlike?
pitam zato sto su ova raidmax jeftinija za 800 kinti:P
napajanje stavljam ono sto si mi ti naveo od LC 600w 4.800,00 din
:: To sto ti misko predlaze tu se stedi :: :: Krsh kuciste sa srednjim/minimum napajanjem za solidne masine 15+15 :: :: Ovo je fensi lepo provetreno kuciste :: sa napajanjem koje ima skoro duplo vise amper :: 25+2 :: :: Naravno da je bolje druga varijanta ali onda trebas da odvojis 10 000 za kuciste i napajanje u odnosu na prvu varijantu komplet od 5 00 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja imam 500 gb i 200 mi zvrji stalno prazno, ali nemam penzionerski sindrom da drizm 15 serijala neke serije koju nikad vise u zivotu necu ponovo odgledati ili da skupljam filmove u giga mega kvalitetu od 20 gb, nego se odgleda pa se obrise.
Ako koristi hdd bez penzionerskog sindroma 500 gb je dovoljno za obicne prosecne korisnike.
ma kakvi ovaj stari hard od 150gb sam cistio redovno od tih filmova i kojekakvih gluposti pa ce mi ovaj od 500gb biti na volju
narucio sam komp samo cekaju da im stigne MB LGA1155 B75 Asus P8B75-M, posto kad sam narucivao M LE kao ima i ta ali ko zna kada ce da im stigne kao ova ce brze a isti mi djavo. jeste da se nesto ne razumem u ploce ali kontam da ce mi odraditi posao :D
pozdrav za dextera sugradjanina, nisam ni provalio to 013 :D
treba da je posalju svaki dan :P pa na tome se i zasniva ova kupovina, miskonius mi je dao dobar predlog za onu bolju graficku ali ti si mi predlozio ovo napajanje, pa reko bolje sad napajanje pa za godinu dve dodam ssd i promenim graficku :P za ostalo cemo vremenom :D javim se obecavam :)
stigao je komp ima nesto vise od 10 dana, i mogu reci da sam prezadovoljan dobijenim. radio sam malo u acad 2007 leti kako radi, instalirao sam i assassins creed 3 stavo sve na max poceo da igram i isto leti kako radi, komp me izasao nesto manje od 55k tako da je moja preporuka ko gleda komp do 500 evra. ako nekoga nesto interesuje rado cu mu odgovoriti.
takodje opet da se zahvalim svima koji su mi pomogli u sklapanju konfe, mnogo sve mi pomogli :)
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.