7750 kupi ja imam matoru 5750 i sve mi radi na full hd tako da opusteno uzmi 7750 i bices miran dugo godina kad ti vec mali budzet naravno da ces pre uzeti sto jeftiniju grafu i da gura igre solidno ti u stvari hoces the best buy grafiku za low budzet 7750 je super izbor
Ozbiljno? Ajde baci neki benchmark Crysis 2 1080 na Ultra sa HighRes texturama ili možda Battlefield 3 na Ultra, napravi gif od slideshowa koji ćeš da dobiješ. __________________ Scourge of PCBerza
:: 7750 kupi ja imam matoru 5750 i sve mi radi na full hd tako da opusteno uzmi 7750 i bices miran dugo godina kad ti vec mali budzet naravno da ces pre uzeti sto jeftiniju grafu i da gura igre solidno ti u stvari hoces the best buy grafiku za low budzet 7750 je super izbo :: :: samo da ima ddr5 gledaj obavezn :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.