@svi Inace sad sam krenuo ovo da gledam i ugasio sam , jebote toliko dave sa sranjima koja nikoga ne zanimaju, te internet, te konekcija, te online, te neki novi njihov cloud, te ovo te ono, koga bre zabole. Sto neko rece to vec bre sve znamo i sve vec ima na pc-ju nikakve novine. Nemam zivaca...
Meni ovaj novi Killzone ne izgleda nista spektakularno, sta vise, cist prosek po meni. Cak ni gameplay nije nista narocito.
Na PC-u postoje igre koje dosta lepse izgledaju.
Radujem se novom PS4, ne zbog toga sto cu ga kupiti (mada ako ga budu hakovali sto da ne), vec zbog toga sto ce nadam se cela industrija igara dostici novi nivo.
Kao sto Dexter rece, nije problem kupiti ovo, vec igre koje ce biti skupe, i pitanje je kad ce da hakuju konzolu, naravno sto brze to bolje.
Lepo je jedan CEO jednog velikog studija, za razvoj igara, nedavno rekao: Igre na konzoli nikada nece dostici nivo, pre svega tehnicki, igara na PC-u. Razlog za to je jednostavan, prozivodjaci koznola se trude, a sada jos vise, da njihove konzole budu sto jednostavnije, jeftinije i isplativije, da ne budu preskupe za siroke mase, a od tako jeftinog hardware-a ne moze da se ocekuje jedan nivo kakav danas imamo na PC-u gde je ubacena, recimo grafika koja sama kosta koliko i jedna konzola. Sve to, jednostavno, mora da bude opravdano na pravi nacin. To je i bila sustina te njegove izjave. .) Koliko para toliko i muzike.
Licno smatram da je dobro sto su se odlucili za drugaciju arhitekturu, zbog samih izdavaca i studija koji prave igre, mnogo ce im biti lakse sada.
Re: Kakav si ti jabucar kad si se prodao Samsungu?
21.02.2013. 14:56
status: user broj poruka: 3730
Bio osto i bicu Apple for life :D Preso sam na Samsung iz prostog razloga jer nisam bio spreman( nisam obio banku) da pljunem 670 evra za Iphone 5 koji je napredovao u odnosu na moj 3GS jako malo (jaci cpu,vise memorije malo veci ekran) a pritom dosta aplikacija na 3GS radi bez greske tako da sam resio da odem na Android platformu da viidm nasta to lici.
E sad mao u vezi Sony-a Ono sto sam zapazio a niko od vas to nije pomenuo da cemo moci da igramo PS3 igre PS2 i PS1 na PS4 e sad da li ce to biti java na delu videcemo po meni nije problem dati 50 evra za God of War ili Uncharted ali za Pes ,Fifu,jeste jer to svake godine izlazi . Aj uzdravlje junaci odo da se drogiram Starcraftom :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A posto su obe konzole bazirane na PC arhitekturi, mozda ce konzole biti lakse `razbijene`, a ujedno igre ce biti bolje portovane ka PC-u. U zavisnosti od studija i zelje da portuju.
Ne verujem da ce takva grafika biti u igrama kao sto su predstavili sa tim modelom.. Ako bude i priblizna na PC-u bi trebale sve igre da budu kao Crysis!
@Dejzan Nisam ja,posto imam mnogo obozavalaca i fanova verovatno je neko preuzeo moj nick
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Bogami taj sky se nje lepo proveo :D Inace kad ce midd segment iz Nvidie ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Ne verujem da ce takva grafika biti u igrama kao sto su predstavili sa tim modelom. :: Ako bude i priblizna na PC-u bi trebale sve igre da budu kao Crysis :: :: @Dejza :: Nisam ja,posto imam mnogo obozavalaca i fanova verovatno je neko preuzeo moj nick :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Mozda je to bio Gile posto sam mu ja idol :))) Salim se mada Gile zaista voli star craft. Koji mid segment kad nije izasao ni Hi :D
:: :: Bogami taj sky se nje lepo proveo :D :: Inace kad ce midd segment iz Nvidie ? :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Ne verujem da ce takva grafika biti u igrama kao sto su predstavili sa tim modelom. :: :: Ako bude i priblizna na PC-u bi trebale sve igre da budu kao Crysis :: :: :: :: @Dejza :: :: Nisam ja,posto imam mnogo obozavalaca i fanova verovatno je neko preuzeo moj nick :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
:: Mozda je to bio Gile posto sam mu ja idol :))) Salim se mada Gile zaista voli star craft :: Koji mid segment kad nije izasao ni Hi : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: Bogami taj sky se nje lepo proveo :D :: :: Inace kad ce midd segment iz Nvidie ? :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: Ne verujem da ce takva grafika biti u igrama kao sto su predstavili sa tim modelom. :: :: :: Ako bude i priblizna na PC-u bi trebale sve igre da budu kao Crysis :: :: :: :: :: :: @Dejza :: :: :: Nisam ja,posto imam mnogo obozavalaca i fanova verovatno je neko preuzeo moj nick :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Jbg. Zaboravljas da je ovo dedicated hardver i softver, kao i da sadasnje igre izgledaju ubitacno na PS3. A drugo, ovo je firma Quantic Dream. A njihov Beyond Two Souls za PS3, stvarno izgleda mocno.
:: Ne verujem da ce takva grafika biti u igrama kao sto su predstavili sa tim modelom. :: Ako bude i priblizna na PC-u bi trebale sve igre da budu kao Crysis :: :: @Dejza :: Nisam ja,posto imam mnogo obozavalaca i fanova verovatno je neko preuzeo moj nick :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
meni je ovo apsolutno savrsena grafika.....na nivou far cry 3, criza 3. Mozda nema sve efekte kao pomenute 2 igre ali je ispolirano max i vrhunski izgleda..tako da mi nije jasno kome je bre ovo jbte prosecna grafika ??
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: Kao sto Dexter rece, nije problem kupiti ovo, vec igre koje ce biti skupe, i pitanje je kad ce da hakuju konzolu, naravno sto brze to bolje :: :: Lepo je jedan CEO jednog velikog studija, za razvoj igara, nedavno rekao :: Igre na konzoli nikada nece dostici nivo, pre svega tehnicki, igara na PC-u. Razlog za to je jednostavan, prozivodjaci koznola se trude, a sada jos vise, da njihove konzole budu sto jednostavnije, jeftinije i isplativije, da ne budu preskupe za siroke mase, a od tako jeftinog hardware-a ne moze da se ocekuje jedan nivo kakav danas imamo na PC-u gde je ubacena, recimo grafika koja sama kosta koliko i jedna konzola. Sve to, jednostavno, mora da bude opravdano na pravi nacin. To je i bila sustina te njegove izjave. .) Koliko para toliko i muzike :: :: Licno smatram da je dobro sto su se odlucili za drugaciju arhitekturu, zbog samih izdavaca i studija koji prave igre, mnogo ce im biti lakse sada :: :: EDIT: A evo i malo video materijala, gameplay za KillZone, sa PS4, i jos po nesto. Ako neko nije vec video :: http://www.youtube.com/watch?v=0TptSxiFRA :: http://www.youtube.com/watch?v=tHSeyPl - F :: http://www.youtube.com/watch?v=d9UmHm9HA3c
Vidi nemoj pogresno da me razumes ja bih voleo da konzole rasturaju u svim pravcima jer ce samim tim PC Gaming odskociti!
@Dejzan Nije!
:: Jbg. Zaboravljas da je ovo dedicated hardver i softver, kao i da sadasnje igre izgledaju ubitacno na PS3. A drugo, ovo je firma Quantic Dream. A njihov Beyond Two Souls za PS3, stvarno izgleda mocno :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: :: :: Ne verujem da ce takva grafika biti u igrama kao sto su predstavili sa tim modelom. :: :: Ako bude i priblizna na PC-u bi trebale sve igre da budu kao Crysis :: :: :: :: @Dejza :: :: Nisam ja,posto imam mnogo obozavalaca i fanova verovatno je neko preuzeo moj nick :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
To i jeste cilj. Jer ti bas nemas neki izbor na PC-u, sve dok ne portuju igricu, malo je ispoliraju, srede teksture `sa detaljima` ilit photoshop i dodavanje noise, da bi se videla rosavos lica ili materijala i dodaju MSAA x 1000. Ti mozda imas par naslova koji su samo za PC, sve ostalo su konzole i ono sto i ne izadje za PC sa konzola. Cak je i samo osvetljenje na konzolama odlicno. Sad sto nema neki preterani broj cestica, to ce biti uradjeno na novim konzolama.
Koliko dugo pratim igre i sam razvoj igara izmedju konzola i PC-a, nije problem u tome sto igre koce razvoj PC-a, nego su konzole jednostavno napravljene da budu bas to. Konzola za igrice. I pre ce ljudi da zaradjuju na konzolama, nego na PC-u. Ako moze razvijace i za PC, tj. port, pa ce i tu biti dodatne love. Jer sta je njima da nastancuju par stotina hiljada diskova ili da ti svuces digitalnu kopiju. Nista. U to su najmanje ulozili.
Sad, kada imamo nove procesore i grafike u konzolama, SDK je laksi ra razvijanje i donece ono sto je PC trebao odavno da ugleda, sa prethodnim i sadasnjim generacijama grafickih karti.
Secam se, koliko puta sam gledao demoe koji su `objasnjavali` vodu i svasta nesto jos od MX400 serije/AMD pandan. A nista od toga nisam video u igricama, bas za tu generaciju karti. Tek je svaka sledeca donosila, ono sto je prethodna trebala. Ako je uopste i donela.
Nego, posto nove konzole imaju sada DX 11/OpenGL i sta god vec sto ce koristiti, ovo sve prelepo ce moci i sam PC da potera. Ali, jos lepsa stvar kod ovih konzola je, da opet mnoge stvari nece izaci za PC. A i kad izadju, trebace ti PC koji je u najmanju ruku, duplo skuplji od konzole, da bi ti mozda igrao u HD/HD 3D u konstantnih 60fps, sto ce konzola pruziti. Ako konzola ne pruzi i veci framerate. Ili PC od hiljadu evra da bi ti imao fps od 100+, a ni jedan monitor ti to nece pruziti osim katodnjaka. Do 75 plafon. Jos veci plus je, a uvek je i bio, sto su konzole uvek dedicated. Tako da se rade instrukcije za jednu vrstu CPU/GPU, kao i softver. Sto kod PC-a je vec klanje, zbog razlicitih proizvodjaca, drajvera....da ne nabrajam. Pa ce onda mozda trebati i jaci PC od 600 jura. A sve to mozes dobiti za 350.
Sa moje strane, verovatno cu ustekati 350-400 jura, jer znam da cu kidati igrice sledecih 6 godina, koji sa novijim endzinima i ko zna kakvim jos posle, isfurace ono sto treba za grafiku, a i oduvek najbolji gameplay su pruzale konzole, u odnosu na PC. Da se ne lazemo sve od Sege, do PSX, Sega Saturn, GameCube, Dreamcast, PS2, PS3, N64, XBOX/360, cak i handheld GejBojevi i Sega GameGear. I opet da se ne lazemo, za 3-4 godine, kad izadje druga ili treca generacija grafickih karti, opet ce cekati na konzole, a ono malo sto ce biti naduvano, opet ce biti zbog porta i `mozda nekog ulepsavanja`, kao i Crysis 4, mozda neki Starcraft XX.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.