Slobodno javi :] ITsvet često nema veze sa cenama. A prilikom kupovine u monitoru moraš prvo da zivkaš telefonom, mada ni tada nije sigurno, jer te ume sačekati druga cena kada dodješ...
I dalje, ti si pomenuo Asus, ja sam se rukovodio time. Naravno da su MSI i VTX grafike jeftinije.
Znam to druze ali naravno da moras da zoves da bi utvrdio sta ima od grafika u odredjenoj radnji. Poslednjih nekoliko kupovina komponenata sam obavio u Monitoru i svaka pohvala za njih. Sve ono sto su mi rekli bilo je tacno pa i cena. Kao sto rekoh, nedavno sam kupio Sapphire HD7870 GE i morao sam par dana da se `lomatam` s telefonom da bih dosao do nje. Prvo saam hteo MSI ali je nigde nije bilo. Asus je mozda najbolji ali po meni i neopravdano dosta jaci sa cenom tako da MSI je uvek bolji izbor bar kada je cena u pitanju. Na kraju neka covek uzme telefon u sake pa polako po radnjama. Pre ili kasnije ce neku naci.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.