:: 70 evra za overclockovanu kartu ili 275 za kartu sa 2 godine garancije `jer lepo izgleda` :: :: Nijedno rešenje nije valjano, ne znam šta ti fali Asusovoj DirectCUII varijanti. Iskren da budem ne znam ni zašto bi menjao 7950 kad je jaka karta i dalje i ne moraš ni sa jednom igrom da spuštaš detalje. Pa ja sa GTX660 mogu BF4 na ultra da igram :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Samo mi objasni po kojoj logici je bolja ako je 5 evra jeftinija i daje 1 godinu manje garancije? Daj ne zasmejavaj me molim te. Jedna cela godina garancije manje joj ne opravdava ništa!
Sad otvoreno kažem: ko kupi Sapphire umesto MSI ili Asus je kompletan imbecil. __________________ Scourge of PCBerza
pa da svi razmisljaju kao ti Sapphire fabrika bi propala zar ne. sta tebe briga zasto neko kupuje Sapphire. isto ko sto mene zabole zasto ti hoces Asus. Ajd Asus, ali spominjati MSI pored Sapphire je smesno.
:: Samo mi objasni po kojoj logici je bolja ako je 5 evra jeftinija i daje 1 godinu manje garancije? Daj ne zasmejavaj me molim te. Jedna cela godina garancije manje joj ne opravdava ništa :: :: Sad otvoreno kažem: ko kupi Sapphire umesto MSI ili Asus je kompletan imbecil :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Zato I ima 20 faza za GPU itd. Ako pitas mene, 70e preko bilo koje druge 280X je bacanje para. Uzmi TOP verziju Asusa, neces pogresiti. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Pa upravo tako, zabole me ko kupuje Sapphire, samo se smejem budalama. MSI sa svim svojim serijama a pogotovo Lightninng je daleko ispred Sapphire-a, nemoj da te čuje neko šta pričaš. __________________ Scourge of PCBerza
Safir izbegavam zbog 2 godine garancije. Ako msi asus i gigabajt mogu da daju 3 zasto je to njima problem?!
Drzim kartu dve godine i ond aje lakse i brze prodam ako ima godinu dana pisane zvanicne garancije, samo zbog toga izbegavam safir modele, sto se tie kvaliteta ne verujem da su nesto losiji od ovih iznad ali zasto ne daju kao i vecina 3 godine garancije?
I po meni je matrix takodje bacanje para.
tf4 od msi dc II od asusa ili x3 wf od gigabajta su odlicna hladjenja i verzije karti.
:: Pa upravo tako, zabole me ko kupuje Sapphire, samo se smejem budalama. MSI sa svim svojim serijama a pogotovo Lightninng je daleko ispred Sapphire-a, nemoj da te čuje neko šta pričaš :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ma to tu samo pise,nisam menjao...nemam trenutno kartu,jer sam vratio bratu,treba njemu...a ja hocu da kupim svoju,pa zato pitam?! ThermalTake Element V Black Edition i5 2500k 4.5 Ghz Asus P8Z68-V/Gen3 Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz) caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Ati Radeon Asus 7950 3gb ddr5 384bit RaidMax 850 W Gold
Znaci neke od tih a ? Da nista ne cekam R9 290 jer ne igram ns vecoj rez.od 1920x1080 . Mislim da bi time samo gusio R9 290 karticu... ThermalTake Element V Black Edition i5 2500k 4.5 Ghz Asus P8Z68-V/Gen3 Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz) caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Ati Radeon Asus 7950 3gb ddr5 384bit RaidMax 850 W Gold
Znam da nebih al koliko sam citao po reviews kazu da R9 290 I 290X su bas namanjenje za vecu rezuluciju od 1080 ,prosto nema svrhe da se uzimaju ...u smislu takodje ako hoces dva,tri ili vise monitora . A mene vise od jednog ne treba,imam 27 inca tako da I to mi je preveliko kada igram igrice :) ThermalTake Element V Black Edition i5 2500k 4.5 Ghz Asus P8Z68-V/Gen3 Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz) caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Ati Radeon Asus 7950 3gb ddr5 384bit RaidMax 850 W Gold
@bleach, ako imas novaca za Matrix, uzmi Matrix, ustedeces sebi vreme, zivce, nerviranje, i izbeci dodatno opterecenje oko raznoraznih zackoljica. Na prvi pogled suludo, iz drugog ugla... ne mora nuzno da znaci da je neko budala , ako je svesno nesto platio vise jer je jesto konkretno zeleo da ima. A kao sto vidis, svi imamo razlicita iskustva. Jedan pljuje MSI, drugi se u njega kune...ja ASUS ne bih stavio u svoju masinu, veliki broj ljudi ce govoriti da nema boljeg, i pokusati da diskredituje moje misljenje, ili cak mene licno... ista prica je i sa svim ostalim brendovima. Nekome odgovara nesto sto drugome ne, i obrnuto... Povedi se sopstvenim iskustvom, i, ako ce ti skuplja karta priciniti zadovoljstvo, a mozes da je uzmes... da ga j****, jedan je zivot, mnogo stosta ostaje nedostizno, treba uzivati u onome sto je dostupno, kako u zivotu, tako i sto se tice hardvera...
Sta god da odlucis, nadam se da ce te lepo sluziti.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.